خوشگل ترين و زشت ترين شخصيت بازي كه تا به حال ديده ايدكيست؟(ضمنانام بازي فراموش نشود)

این اواخر

خوشگل ترین:
Elizabet (Bioshock) infinite
اینم عکسش برا رو کم کنی:دی

و Lara Croft هم خوب بود:دی

زشت ترین چیزی به ذهنم نمیرسه:دی
من فقط خوشگلا رو یادم میمونه:دی:دی:دی

مذکر
زیباترین: Leon S. Kenned(RE)-Cloud(FF VII)-Hope(FF XIII)-Dante(From DMC 3 & 4)-Corvo Attano(Dishonored)-Jin Kazama-Nathan Drake(Uncharted)-Sam Fisher(Splinter Cell)-Link(The Legend Of Zelda
خوشتیپترین: Agent 47(Hitman)-Nathan Drake(Uncharted)-Solid Snake & Big Boss(MGS)-Jackie Estacado(The Darkness)-Adam Jensen(Deus Ex)-Ezio(Assassin's Creed)-Woods(COD BO)-Leon(RE)-Booker Dewitt(Bioshock Infinite-Max Payne(Max Payne)-Gralt Of Rivia(The Witcher
زشت ترین:Marcus Fenix(Gears Of War)-Niko Belic(GTA IV)-Connor(Assassin's Creed)-Pigsy & Monkey(Enslaved

مونث
زیباترین:Lightninng(FF XIII)-Yuna(FF X)-New Lara Croft(Tomb Raider)-Ada(Resident Evil)-Elena Fisher(Uncharted)-Elizabeth(Bioshock Infinite)-Lady(From DMC 3)-Harley Queen(Batman Arkham)-Mona Sax(Max Payne-Eva(MGS 3
زشت ترین:Miranda & Jack(Mass Effect
:d

چند وقته نشستم، دارم Prince of Persia 2008 بازی می کنم... اینجا هم بحث خوشگل موشگل هاست:d
می خواستم بدونم کسی می دونه چهره الیکا را از رو چه کسی درست کردن؟:-/

این اواخر

خوشگل ترین:
Elizabet (Bioshock) infinite
اینم عکسش برا رو کم کنی:دی

و Lara Croft هم خوب بود:دی

زشت ترین چیزی به ذهنم نمیرسه:دی
من فقط خوشگلا رو یادم میمونه:دی:دی:دی

بله حرفی توش نیست اینم شخصیت اصلیش:

1313432983bioshock-infinite.jpg

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 AM ارسال شده بود ----------

اینم Liara T soni

6197dc27-dad6-4fa2-8584-2252eadb7e14.jpg

71597971.jpg

اینم شخصیت اصلیش

jillian-murray-i14.jpg

اونوقتها که Overlord 2 بازی میکردیم با اون گرافیک ضایعش بدجور تو به دوتا بانوی دوم و سوم دل بسته بودیم!!!!!:))
مخصوصا دومیه که تو جزیره رومیها بود!!:d
[URL=http://upload.tehran98.com/viewer.php?file=spcxk9aq5mjg0uuteos6.jpg][/URL]
اون اولیه با این که از همشون بهتر و مفیدتر بود ولی خیلی زشت بود!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or