Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Jan 11, 2013 #136 خوشگل ترین ها: دانته تو DMC 3 و DmC زشت ترین ها: کانر تو AC III / نیکو و رومن تو GTA IV
CM_Punk کاربر سایت Feb 1, 2013 #137 زشت ترین:یارو نینجاهه تو بازی Mark of the Ninja خوشتیپ ترین:مامور 47 زیبا ترین:CM Punk در WWE
Mr. Dante کاربر سایت Feb 1, 2013 #139 خوشگل: لارای ریبوت شده +خوش تیپ: مایکل تو GTA Vو مامور شماره 47 و جناب مکس پین زشت: نیکو تو GTA IV آخرین ویرایش: Feb 1, 2013
mkh-n71 کاربر سایت Mar 4, 2013 #142 خوشگلترين: Yuri > Tales Of Vesperia زشت ترين:MendeZ > Resident Evil 4
P.A.T.R.I.O.T کاربر سایت Mar 4, 2013 #143 + : Snake و The Boss تو متال گیر * Dante و Virgil تو Dmc * - : مامور 47 تو هیتمن * کانر تو AC III * مارکوس تو Gears Of War
+ : Snake و The Boss تو متال گیر * Dante و Virgil تو Dmc * - : مامور 47 تو هیتمن * کانر تو AC III * مارکوس تو Gears Of War
king ps3 کاربر سایت Mar 4, 2013 #144 خوشگل ترین: سالید اسنیک (حتی وقتی پیره از جوونای امروزی قشننگ تره:d) از metal gear solid series زشت ترین : مارکوس فنیکس (شبیه ......) از geow series آخرین ویرایش: Mar 4, 2013
خوشگل ترین: سالید اسنیک (حتی وقتی پیره از جوونای امروزی قشننگ تره:d) از metal gear solid series زشت ترین : مارکوس فنیکس (شبیه ......) از geow series
MK_COD کاربر سایت Apr 8, 2013 #145 زیباترین:دانته DmC 4 زشت ترین:زن ماندس تو DmC 5(اسمشو یادم رفته ولی قیافه نحسش تا عمر دارم یادم نمیره)(ماندس چی جوری اونو تحمل میکرد؟؟؟)
زیباترین:دانته DmC 4 زشت ترین:زن ماندس تو DmC 5(اسمشو یادم رفته ولی قیافه نحسش تا عمر دارم یادم نمیره)(ماندس چی جوری اونو تحمل میکرد؟؟؟)
pssx کاربر سایت Apr 8, 2013 #146 زشته ترین فقط جوکر تو بتمن آرخام سیتی .... زیباترین : این همه ی ادمای فاینال فانتزی
M@SOUD64 کاربر سایت Apr 8, 2013 #147 خوشیپ ها: گابریل بلمونت تو castelvania lord of shadow لیون تو رزیدنت اویل6 کریس تو اویل 5و6 دانته تو DM3 Agent 47 Max Payne وعشقم مارکوس فنیکس لارا کرافت
خوشیپ ها: گابریل بلمونت تو castelvania lord of shadow لیون تو رزیدنت اویل6 کریس تو اویل 5و6 دانته تو DM3 Agent 47 Max Payne وعشقم مارکوس فنیکس لارا کرافت
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Apr 8, 2013 #148 زیبا تر از آواتارم خلق نشده تا حالا اسم بازی FF VII
Zack_Fair کاربر سایت Apr 8, 2013 #149 مذکر زیباترین = زک فیر زشت ترین = مارکوس فینیکس مونث زیباترین = یونا زشت ترین = میراندا
smoker کاربر سایت Apr 8, 2013 #150 نوشته شده توسط Chuji: زیبا تر از آواتارم خلق نشده تا حالا اسم بازی FF VII بیشتر... منظورشون cloud strife هست (تازه اين بازي رو دارم بازي ميكنم خداست!) از نظر من زيبا ترين lightning از ff xiii زشت ترين هيروم تو order and chaos online
نوشته شده توسط Chuji: زیبا تر از آواتارم خلق نشده تا حالا اسم بازی FF VII بیشتر... منظورشون cloud strife هست (تازه اين بازي رو دارم بازي ميكنم خداست!) از نظر من زيبا ترين lightning از ff xiii زشت ترين هيروم تو order and chaos online