ش شاهزاده دَستان کاربر سایت Nov 26, 2012 #121 زیباترین شخصیت « Prince Of Persia زشت ترین شخصیت « Duke Nukem (اسمشم یادم نیست درست٬ اگر اشتباه نوشتم ببخشید)
زیباترین شخصیت « Prince Of Persia زشت ترین شخصیت « Duke Nukem (اسمشم یادم نیست درست٬ اگر اشتباه نوشتم ببخشید)
Mr-Game کاربر سایت Nov 26, 2012 #123 زیباترین شخصیت Stella Nox Fleuret از Final Fantasy Versus XIII زشت ترین Arkham از Devil May Cry 3 :
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Nov 26, 2012 #125 خوجگل هاش: مرد که نباید خوجگل باشه باید جذبه و جذمه داشته باشه Spoiler: Solid Snake تنها سیبیلویی که از قیافش و استیلش خوشم میاد Spoiler: Big Boss Spoiler: گرالت-ویچر اما زن: Triss Merigold در ویچر Eva در MGS3 گزینه زیاده ولی یادم نمیاد خصوصاً تو بازی شرقی Spoiler: Triss Spoiler: EVA تقصیر من نیست خوب هاش از 2 تا بازی شد فقط این ها یادم بودن زشت هاش: مکس،تو مکس پین 3 Spoiler تو خواهران هم 2 تا ار کاراکترهای ME2&ME3 برای امنیت بیشتر خودم اسم نمیبرم آخرین ویرایش: Nov 27, 2012
خوجگل هاش: مرد که نباید خوجگل باشه باید جذبه و جذمه داشته باشه Spoiler: Solid Snake تنها سیبیلویی که از قیافش و استیلش خوشم میاد Spoiler: Big Boss Spoiler: گرالت-ویچر اما زن: Triss Merigold در ویچر Eva در MGS3 گزینه زیاده ولی یادم نمیاد خصوصاً تو بازی شرقی Spoiler: Triss Spoiler: EVA تقصیر من نیست خوب هاش از 2 تا بازی شد فقط این ها یادم بودن زشت هاش: مکس،تو مکس پین 3 Spoiler تو خواهران هم 2 تا ار کاراکترهای ME2&ME3 برای امنیت بیشتر خودم اسم نمیبرم
DON MICHAEL کاربر سایت Nov 27, 2012 #126 خوشگل ترین EVA در MGS 3: خودمونیما ، استاد عجب ذهن خلاقی داره !!!:d Spoiler والا زشت ترین ،زیاد داریم ! حوصله اش نیست لیست کنم :d
خوشگل ترین EVA در MGS 3: خودمونیما ، استاد عجب ذهن خلاقی داره !!!:d Spoiler والا زشت ترین ،زیاد داریم ! حوصله اش نیست لیست کنم :d
ortegoli کاربر سایت Nov 27, 2012 #129 زیبا ترین اول شخصیت های فاینال فانتزی بعد luna moon rider بعد مدیسن تو هیوی رین زشت ترین هم به نظرم کاپیتان پرایس
زیبا ترین اول شخصیت های فاینال فانتزی بعد luna moon rider بعد مدیسن تو هیوی رین زشت ترین هم به نظرم کاپیتان پرایس
Requiem کاربر سایت Dec 20, 2012 #132 نوشته شده توسط gear of war: خوشکل ترین Ezio زشت ترین connor بیشتر... Ezio? Really? Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2
نوشته شده توسط gear of war: خوشکل ترین Ezio زشت ترین connor بیشتر... Ezio? Really? Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2
DAT 47 کاربر سایت Dec 20, 2012 #134 خوشگل ترین ناتان دریک بازی uncharted زشت ترین : father تو بازی medal of honor
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Dec 20, 2012 #135 زشت: کانر + مادرش و تمام گله ی سرخ پوستش Assassin's creed III