خرید XBOX360 به جای upgrade کردن PC

آهان پس به خاطر همينه كه 360 نميتونه crysis رو اجرا كنه چون حتما از 8800 gtx و 2 گيگ رم و cpu دو هسته اي ضعيفتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laughing:تازه اين مشخصات براي نهايت گرافيك بازيه در نتيجه شما ميتوني با رم 1 گيگ و گرافيك 6800 روي معمولي بازي كني:)به حق چيزاي نشنيده و نديده:biggrin1:

از کی تا حالا 360 رو میشه با غول گرافیکی 8800gtx مقایسه کرد ، 360 از گرافیک R600 شرکت ATI که نسبت به 8800gtx بسیار ضعیفتره استفاده میکنه حالا به نظرتون 360 میتونه crysis رو اجرا کنه:laughing: در ضمن: لینک

از کی تا حالا 360 رو میشه با غول گرافیکی 8800gtx مقایسه کرد ، 360 از گرافیک R600 شرکت ATI که نسبت به 8800gtx بسیار ضعیفتره استفاده میکنه حالا به نظرتون 360 میتونه crysis رو اجرا کنه:laughing: در ضمن: لینک

اصلا قابل مقايسه نيست .....:laughing:
مثل اينكه يادت رفته همين DIRT گرافيك مورد نيازش 8800 بود ها ......
اينم ميدوني كه ما همين DIRT رو داريم رو 360 با نهايت گرافيك و بدون هيچ افت فريم يا چيز ديگه اي بازي ميكنيم ....
بعضي از مرحله هاي اين بازي كه تو بيابونه واقعا ادمو ديوانه ميكنه :eek:

اصلا این تاپیک چه ربطی به بازی Crysis و مدلهای مختلف کارت گرافیک Nvidia داره؟
بحث سره اینه که آیا حاضرید چیزی بالغ از 1 ملیون(شما خیلی راحت بخونید 2 ملیون) خرج کامپیوتر بکنید تا بتونید یه بازی با گرافیک خوب و بدون افت فریم انجام بدید؟

من نمی دونم چرا اصلا چنین بحثی باید شکل بگیره! شما دارید در باره دو تا پلتفرم مستقل صحبت میکنید که به غیر از بازی های مشترک هیچ ارتباطی به هم دیگه ندارند، ضمنا هیچ پلتفرمی برتر از دیگری نیست در هر بستر جذابیت هایی وجود داره که در دیگری نیست. مطلب دوم اینکه اگر گیمر هستید باید هر دو رو داشته باشید! حالا دوستانی که روی کنسول هزینه کردن می تونن با هزینه معقول تری در آینده نسبت به ارتقاء Pc خود اقدام کنند، حالا با یه کارت گرافیک ارزان تر و یه کم رزولوشن کمتر اتفاقی افتاده؟ یا همون مانیتور 17 اینج بیچاره مگه چشه؟ پس براحتی میشه با کمی منطق و تحمل از هر دو پلتفرم لذت برد. موفق باشید

آخرین ویرایش:
من هيچ وقت هيچ بازي Shooter رو در هيچ كنسولي نپسنديدم چون گيم پلي قابل مقايسه با موس وكيبرد نيست پس كسي كه مثل من اين سبك بازي خيلي دوست داره پولشه به كارت ميده منظورم اينكه اين كاملا يه موضوع صليقيه و نميشه گفت Xbox360 بهتره يا PC ولي بهتره يه گيمر درستو حسابي يه كنسول (به نظر من PS3 ) و يه PC قوي داشته باشه:cool:

منم دقیقا مثل شما بودم دوست عزیز ولی با 360 ام شوتر بازی میکنم خیلی عالی هست مطمئنا شوتر روی 360 خیلی بهتر از کنسول های دیگه هست اونم به خاطره دستش هست...

من هيچ وقت هيچ بازي Shooter رو در هيچ كنسولي نپسنديدم چون گيم پلي قابل مقايسه با موس وكيبرد نيست پس كسي كه مثل من اين سبك بازي خيلي دوست داره پولشه به كارت ميده منظورم اينكه اين كاملا يه موضوع صليقيه و نميشه گفت Xbox360 بهتره يا PC ولي بهتره يه گيمر درستو حسابي يه كنسول (به نظر من PS3 ) و يه PC قوي داشته باشه:cool:

منم دقیقا مثل شما بودم دوست عزیز ولی با 360 ام شوتر بازی میکنم خیلی عالی هست مطمئنا شوتر روی 360 خیلی بهتر از کنسول های دیگه هست اونم به خاطره دستش هست...
من اصلا first person shooter خوشم نمیاد ولی از third person shooter و tactical shooter رو برا بازی کردن دوست دارم.
من نمی دونم چرا اصلا چنین بحثی باید شکل بگیره! شما دارید در باره دو تا پلتفرم مستقل صحبت میکنید که به غیر از بازی های مشترک هیچ ارتباطی به هم دیگه ندارند، ضمنا هیچ پلتفرمی برتر از دیگری نیست در هر بستر جذابیت هایی وجود داره که در دیگری نیست. مطلب دوم اینکه اگر گیمر هستید باید هر دو رو داشته باشید! حالا دوستانی که روی کنسول هزینه کردن می تونن با هزینه معقول تری در آینده نسبت به ارتقاء Pc خود اقدام کنند، حالا با یه کارت گرافیک ارزان تر و یه کم رزولوشن کمتر اتفاقی افتاده؟ یا همون مانیتور 17 اینج بیچاره مگه چشه؟ پس براحتی میشه با کمی منطق و تحمل از هر دو پلتفرم لذت برد. موفق باشید
من هم دقیقا نظر شما رو دارم
آدم میتونه یه کوچولو کامپیوترو update کنه و بقیه پولشو بده برا خرید کنسول.

آخرین ویرایش:
بنظر من بزرگترین حسن یه کنسول نسبت به Pc اینه که آدم مطمعنه که هر بازی که روش در میاد با نهایت کیفیت پیشبینی شده اجراع میشه و هیچ جای نگرانی نداره. هر چی هم بیشتر میگذره، بهتر ازش استفاده میکنن.شرکتهای بازی ساز رو Pc زحمت استفاده ار نهایت قابلیتهاش رو به خودشون نمیدن.

دقيقا همين طوره رو ps2 ابدا اين سبك حال نمي داد اما رو 360 كاملا حال ميده همين گودي انالوگ به جاي برجسته بودنش كلي كمك مي كنه البته سرعت عمل موس نداره اما شوك دسته جبرانش مي كنه حداقل اگه از pc سرتر نباشه چيزي ازش كم نداره تو اين زمينه

ps3 نه تو ايران چون خيلي ها پول خريدن چنتا بازيشو در ماه ندارن حتي خيلي ها دارن اما دلشون نمياد

خیلی خوبه که آدم در مورد چیزهایی که میدونه صحبت کنه./:)
هیچ جا مثل ایران برای بازی PC نمیخرند؟!!
ایران در بازار سخت افزار اصلا حساب نمیشه. هر چیزی که توی ایران هست صادرات مجدد ار کشورهای دیگه بوده که توی فروش اون کشور محاسبه میشه. این صادرات مجدد هم عددی حساب نمیشه.
توی همین BC چند نفر برای PC شون خرج میکنند ؟ ولی تعداد دارندگان کنسول سر به فلک میزنه و همه هم داد میزنند که وای PC بده !!!
همین کره جنوبی .. بیشتر از همه دنیا Pro Gamer داره (حرفه ای یعنی کسی که از گیم پول در میاره نه اینکه بازی single رو تموم کنه و بگه من خیلی خفنم !! ) . بهترین خطوط ارتباطی اینترنتی رو داره. تقریبا تمام MMO ها یک یا چند سرور مخصوص کره جنوبی دارند. Starcraft به قولی ورزش ملی کره ای هاست. همین بازی از سال 98 تا حالا بیشتر از 9 میلیون کپی فروخته و هنوز هم بازی میشه. شبکه تلویزیونی پخش مسابقات star دارند.
تعداد مشترکین WoW از نه میلیون نفر گذشت .. منظور Paying Subscriber هست یعنی کسی که هر ماه داره اون اشتراک ماهانه رو پرداخت میکنه نه اینکه بازی رو خریده باشه و گذاشته باشه کنار.
تعداد کسانی که آنلاین GW - CS - BF2 - ET و غیره بازی میکنند .... www.xfire.com رو ببین که چند دقیقه در روز ملت وقتشون رو صرف هر کدام از این بازی ها میکنند.

نه اصلا PC در هیچ جای دنیا برای بازی استفاده نمیشه !!!! :biggrin1::biggrin1:
گفتم بیا بزن تو گوشم نگفتم که اینقدر زور بزن.اصلا تو برو با همون pc حال کن الان هم تا حرف بزنی زود چهار تا آمار و ارقام از چند تا سایت جور میکنن(یکم بزرگ بشید)حتما همه دنیا رو pc بازی میکنن که دیگه هیچ بازی بدرد بخوری نداره هر چی هم میاد از صدقه سر کنسول هست که براش پورت میکنن.واقعا از زور تعداد زیاد pc بازها هست که روز به روز شرکتهایی که انحصاری برای pc بازی میساختن دارن ورشکست میشن:laughing:

این بحثا چیه اینجا میکنید؟
اصلا pc و 360 چه ربطی بهم دارن؟
اولا که اصلا و ابدا کنترل 360 نمیتونه به کنترل pc برسه پس هی نگید بد نیستو از ps2 بهتره و...
من نمیدونم استراتژی رو میخواید چی کار کنید؟
crysis counter strike battlefield
unreal که لذت آنلاینش فقط رو pcهست یا خیلی از بازیها که میتونم مثال بزنم و یکی دو تا هم نیستن الحمدلله:cheesygri
دلیل نمیشه چون من 360 دارم بیام همش از 360 تعریف کنم و حتی تو fps هم...
کنسول و pc باید کنار هم باشن تا لذت واقعی رو احساس بکنی

من اصلا first person shooter خوشم نمیاد ولی از third person shooter و tactical shooter رو برا بازی کردن دوست دارم.

کلا واسه اکشن نسبت به کنسولهای دیگه بهتره!
همین gow که third person بود خیلی کنترل عالی و روونی داشت!
اولا که اصلا و ابدا کنترل 360 نمیتونه به کنترل pc برسه پس هی نگید بد نیستو از ps2 بهتره و...

ممطئنا نمتیونه جای pc رو بگیره ولی اینجا مقایسه با کنسول های دیگه مثل ps2 و ps3 بود...
لیل نمیشه چون من 360 دارم بیام همش از 360 تعریف کنم و حتی تو fps هم...

محمد حداقل شهامتش رو داشته باش و بیا بگو دسته های 360 برای بازی های Fps بهتر از دسته های کنسول های دیگست!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or