خوب همين سيستم به احتمال زياد بيشتر از 360 براتون خرج برداشته و تا يك سال شايدم بيشتر باز كارتون به ارتقاي pc ميفته حالا دردسر نصب بازي,كرك,پچ هاي ناقص , ...... به كنار
دردسر؟! بسیار عالی.
نصب بازی و کرک دردسر شده؟
نصب بازی که توی این دور و زمونه یکی از ساده ترین کارهاست. دیگه install shield برای کودکان پیش دبستانی طراحی شده. یا نصب کرک که همه گروه های release کننده یک سری دستورات قدم به قدم و به قول معروف Foolproof دارند . یعنی نصب کرک انقدر سخته که تکین باید بیاد و بازی ناقص با قابلیت منحصر بفرد و بیادماندنی easy setup درست کنه و از محبوبیت خاصی برخوردار باشه.
پچ ناقص یعنی چی ؟ یعنی تمام مشکلات بازی رو برطرف نمیکنه یا نمیشه patch کرد؟
اگه مشکلات بازی با پچ برطرف نمیشه که اون مشکل شرکت سازنده است.
patch باز هم که ماشاا... واقعا من نمیتونم درک کنم چه پیچیدگی میتونه داشته باشه.
اگه من با PC نمیتونم کار کنم و از قابلیت هاش نمیتونم استفاده کنم. نباید مشکلات رو بندازم گردن PC .. اگر نصب بازی و کرک و patch و کار با ویندوز سخته، مشکل اصلی رو باید در جای دیگه ای پیدا کرد.
در زمینه قیمت .. بله PC خرج داره.
ولی امکانات و توانایی ها و کاربردهای PC در مقایسه با کنسول ؟!!
حتی اگه هدف فقط بازی کردن باشه تجربه بازی روی کنسول همون تجربه بازی روی PC است و در یک سطح قرار دارند ؟!
اگه هدف اتومبیل فقط رساندن طرف از نقطه A به نقطه B باشه چرا ملت ماشین های گرانتر از این ماشینهای چینی و کره ای میخرند که علاوه بر قیمت پایین هم مصرف کمتری دارند و هم هزینه تعمیرات و نگهداری کمتر.
اگه مهم فقط تموم کردن همه بازیها بدون هیچ درکی باشه ..هزار و هفت تا بازی جینگول و منگول هم که هست و بازار ایران هم که بهشت دزدان و هر کسی میتونه همه بازیها را داشته باشه . این هدف از بازی اصلا بد نیست و خجالت هم نداره . ممکنه کسی فقط برای گذراندن وقت بازی کنه که خوب باز هم بد نیست. ( و همه کنسول بازها هم فقط همین دلیلشون نیست ولی برای کسانی که این هدف رو دارند کنسول بهترینه) ولی دلیل نمیشه که یک نسخه برای همه بپیچیم و دلایل الکی و من درآوردی بیاریم.
یعنی Multiplayer - Mod - Custom Level مهم نیست. تا حالا هزار بار شده که دیدم توی همین انجمن دوستان اومدند پرسیدند آخر فلان بازی چی شد؟! یا این قسمت بازی که فلش!!! نزده چجوری انجام میشه. (حتما باید ریزترین جزئیات هم در بازی ذکر بشه .. فکر هم که اصلا نباید کرد).
این حرف رو واقعی گفتم یادم چند ماه پیش یه جا تو همین بازیسنتر خوندم و اگه اشتباه نکنم یکی از مدیرا گفته بود ولی درست یادم نیست و هم تو یک مجله خوندم.من نمیگم کسی با pc بازی نمیکنه ولی هیچ جای دنیا مثل اینجا نیست که pc رو برای بازی بخرن ژاپن که دیگه بدتر.
هر کی با این حرف مخالفه بیاد بزنه تو گوشم:biggrin1:
خیلی خوبه که آدم در مورد چیزهایی که میدونه صحبت کنه.
هیچ جا مثل ایران برای بازی PC نمیخرند؟!!
ایران در بازار سخت افزار اصلا حساب نمیشه. هر چیزی که توی ایران هست صادرات مجدد ار کشورهای دیگه بوده که توی فروش اون کشور محاسبه میشه. این صادرات مجدد هم عددی حساب نمیشه.
توی همین BC چند نفر برای PC شون خرج میکنند ؟ ولی تعداد دارندگان کنسول سر به فلک میزنه و همه هم داد میزنند که وای PC بده !!!
همین کره جنوبی .. بیشتر از همه دنیا Pro Gamer داره (حرفه ای یعنی کسی که از گیم پول در میاره نه اینکه بازی single رو تموم کنه و بگه من خیلی خفنم !! ) . بهترین خطوط ارتباطی اینترنتی رو داره. تقریبا تمام MMO ها یک یا چند سرور مخصوص کره جنوبی دارند. Starcraft به قولی ورزش ملی کره ای هاست. همین بازی از سال 98 تا حالا بیشتر از 9 میلیون کپی فروخته و هنوز هم بازی میشه. شبکه تلویزیونی پخش مسابقات star دارند.
تعداد مشترکین WoW از نه میلیون نفر گذشت .. منظور Paying Subscriber هست یعنی کسی که هر ماه داره اون اشتراک ماهانه رو پرداخت میکنه نه اینکه بازی رو خریده باشه و گذاشته باشه کنار.
تعداد کسانی که آنلاین GW - CS - BF2 - ET و غیره بازی میکنند ....
www.xfire.com رو ببین که چند دقیقه در روز ملت وقتشون رو صرف هر کدام از این بازی ها میکنند.
نه اصلا PC در هیچ جای دنیا برای بازی استفاده نمیشه !!!! :biggrin1::biggrin1: