LiQuiD SnakE
کاربر سایت
حتی Wii ؟؟؟:confused:محمد حداقل شهامتش رو داشته باش و بیا بگو دسته های 360 برای بازی های Fps بهتر از دسته های کنسول های دیگست!
حتی Wii ؟؟؟:confused:محمد حداقل شهامتش رو داشته باش و بیا بگو دسته های 360 برای بازی های Fps بهتر از دسته های کنسول های دیگست!
حتی Wii ؟؟؟:confused:
لان بازیهای first person shooter هم دارن به سمت کنسولی شدن پیش میرن مثلا RS:Vegas , oblivion طوری طراحی شدن که روی 360 روونترن ولی بازی مثل کرایسیس به خاطر سبکش روی pc جواب میده
من به خوشدستی این دسته اطمینان دارم اما هنوز خیلی با کلمه ایده آل فاصله داره(جدی نگیرید:cheesygri)محمد حداقل شهامتش رو داشته باش و بیا بگو دسته های 360 برای بازی های Fps بهتر از دسته های کنسول های دیگست!
crysis رو خودم هم میدونم fps هست (میشه کسی ندونه؟) منظورم از سبک هم نوع اکشن سریع و پر تحرک بازی بود که به حرکتهای سریع موس احتیاج دارهفقط یه wii به نظر بهتره که البته من بازی نکردم!
ولی نسبت به psx ها خیلی بهتر هست دسته ی 360..
زوبین جون oblivion که fps نیست:cheesygri در ضمن کرایسیس fps هست
می دونی چرا تو ps2 سخت بود؟... چون دوتا آنالوگ در پایین و کنار هم هستند... و خیلی بد دست هستند... ولی در 360 یه آنالوگ بالاست که بسیار کار رو راحت کرده...حقیقتش تا حالا با دسته های 360 fps بازی نکردم اما یادمه که چقدر با ps2 رو این سبک مشکل داشتم حتی یه دفه بدجور دسته کنسول با زمین برخورد کرد که دلیلشو نمیدونم
میشه بفرمایید کدوم شهرید؟چطورید اساتید به احتمال 80 درصد در هفته آینده یه 360 پرمیوم بگیرم در مورد گرماش و ساختن فن و تلوزیون مناسب و چه میدونم تبدیل برای مانیتور حدود یک ماه تو سایت خودمون کلی گشت و گذار کردم و چیزای زیادی فهمیدم بالاخص که تاپیک تاثیر فن رو بطور کامل از اول خوندم ودارم دنبالش میکنم
اینجا یه فروشگاه هست که 360 PS3 PSP Wii همه رو از دبی میخره ادم باحالی به نظر میاد 360 هاشو خودم چک کردم ساخت 2007 هستش اما قیمت ها
360 پرمیوم 440 تومن
پلی 3 20 گیگ 420 تومن
پلی 3 60 گیگ 520 تومن
والا اینطوری که من تو بازار تهران چک کردم قیمت ها این فوق العاده است ولی نظر شما چیست ؟(نظز شما 360 داران عزیز خیلی برام مهمه)
در مورد گارانتی همونطور که میدونید گارانتی نداره ولی طرف میگه اگه هم در آینده مشکلی براش پیش بیاد واسه تعمییر میفرسته دبی مشکلی نیست ظاهرا آشنا اونطرف زیاد داره نمیدونم چند میخره فقط احتمالا 370-360 یا کمتر
بازم میگم کلیه کنسولا ساخت 2007 هست نظر شما چیه ؟در کل نظر من مطمعنا رو 360 هست درسته پلی 3 هم ارزون و خوبه اما گیم هاش گرونه
اقا نظر شما رو قیمت چیه صبر کنم ارزون تر میشه یا اینکه بگیرم مهلتشم ندم چون من همیشه موقع پول در آورن از جیب اونم 440 هزار تومن زورم میاد بزارم کف دستش گرفتید که چی میگم:cheesygri:biggrin1: