قیمت ps3 ایا تا دی ماه میاد پایین ؟ اگه بیاد چقدر میاد پایین تر؟ چون با این وضع xbox360 که سه چراغ قرمز میده درسته بازیهاش گرونه ps3 اما خداییش می ارزه.حالا میشه بهم قیمت رو بگیید ممنون میشم.
قیمت ps3 ایا تا دی ماه میاد پایین ؟ اگه بیاد چقدر میاد پایین تر؟ چون با این وضع xbox360 که سه چراغ قرمز میده درسته بازیهاش گرونه ps3 اما خداییش می ارزه.حالا میشه بهم قیمت رو بگیید ممنون میشم.
بجای این اخبار رسانی سوال منو جواب بدید که نوشتم.هیچ خبری در کار نیست و برای این دو کنسول نمیاد ولی بعدا شاید بیاد
خب این که اره.ایا من اگه این کوفتی xbox 360 رو بخرم اونم ساخت 2007 رو 3 چراغ قرمز دادنش کمه؟ یا نه ؟دوست در مورد اون قسمتی که گفتی بازی هایی که در اینده میاد باید بهت بگم که تو این زمینه خودتم میدونی 360 بهتره و بازیهای بهتری هم داره!
Halo3 , Mass Efeect , Alan Wake ....
خب این که اره.ایا من اگه این کوفتی xbox 360 رو بخرم اونم ساخت 2007 رو 3 چراغ قرمز دادنش کمه؟ یا نه ؟
اگه این جوری بشه چی؟
اگه اون هیت سینک دارا بیاد قیمتش چنده؟ لابد اندازه قیمت الان ps3 یا شاید هم بیشتر.بابا منم میخواستم تا مهر 360 بخرم ولی ترس از سه چراغ قرمز نزاشت پس بهترین کاری که میتونی مثل من بکنی اینه که صبر کنی تا این 360 جدیدا که هیتسینک دارن بیان و بعد بخری بدون ترس از سه چراغ قرمز:biggrin1: