خرید Trophies های NieR: Automata میسر شد!!!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
22532208986_bcb6be3cf7_o.jpg

عنوان اکشن/نقش آفرینی NieR: Automata قرار است به همراه قابلیت عجیبی عرضه شود.در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

برای اولین بار، در بازی های پلی استیشن سازندگان قابلیتی به بازی اضافه کرده اند که شما می توانید تروفی های بازی را خریداری نمایید.

طبق تصویری منتشر شده توسط یکی از Reddit به نام youkatei، شما می توانید تروفی های بازی را براساس واحد پولی که در بازی وجود دارد خریداری نمایید نه پول واقعی. این کاربر نسخه ژاپنی بازی را انجام داده است.

لازم به ذکر است که، این خبر هنوز توسط Square Enix تایید نشده است.

عنوان Nier Automata قرار است 7 مارس برای پلتفرم PS4 عرضه شود.

nier-trophies.jpg

لینک منبع

نمیدونم شاید حق با تو باشه ولی من تا خودم نبینم چه حسی داره و چجوری اجرا میشه نمیتونم فعلا باهاش مخالفت کنم. الان بنظرم یه ویژگی جالبه که ممکنه خیلی به درد بخوره... خیلی تروفی‌ها هستن که بخاطر یه باگ یا مثلا پیدا نشدن یه بازیکن آنلاین (توی بازیهای آنلاین)، عملا غیرقابل گرفتن میشن که این میتونه راه حل مناسبی براش باشه. بعضی موقع ها هم به یه تروفی Missable برخورد میکنی که تا قبل از انجام دادن یه کاری ازش باخبر نبودی (مگه اینکه کلا بازیو با خوندن Guide واسه خودت اسپویل کرده باشی) و دوست نداری به خاطر یه اشتباه کوچیک دوباره بازیو شروع کنی و این ویژگی می‌تونه خیلی به درد بخوره. در کل این حرکت اگه به خوبی اجرا بشه و خودش به یه مشکل تبدیل نشه بنظرم می‌تونه خیلی از مشکلات تروفی‌ها رو حل کنه.
اونایی که باگ داره یا سرور آنلاینشون ترکیده، مشکل از سازنده ست! به جای توجیه کم کاریشون با این حرکت، بهتره به بازیشون برسند:-"

در مورد تروفی های از دست دادنی هم مخالفم باز:-"، من خودم بازی هایی که برام مهم هستن رو نمیرم طرف راهنماشون که ببینم از دست دادنی داره یا نه!(بار اول) ، دور اول که حسابی لذت بردم، بعد میرم میبینم چند چنده!:دی
کسی هم اگر بازی براش مهم باشه بعید میدونم دور اول خود اسپویلی کنه!

به نظرم که این حرکت قشنگ توهین به ملتیه که وقت میزارن و خودشون رو به چالش میکشن! اصلا بر خلاف حکمت تروفی و اچیومنت هست این حرکت!

نمیدونم شاید حق با تو باشه ولی من تا خودم نبینم چه حسی داره و چجوری اجرا میشه نمیتونم فعلا باهاش مخالفت کنم. الان بنظرم یه ویژگی جالبه که ممکنه خیلی به درد بخوره... خیلی تروفی‌ها هستن که بخاطر یه باگ یا مثلا پیدا نشدن یه بازیکن آنلاین (توی بازیهای آنلاین)، عملا غیرقابل گرفتن میشن که این میتونه راه حل مناسبی براش باشه. بعضی موقع ها هم به یه تروفی Missable برخورد میکنی که تا قبل از انجام دادن یه کاری ازش باخبر نبودی (مگه اینکه کلا بازیو با خوندن Guide واسه خودت اسپویل کرده باشی) و دوست نداری به خاطر یه اشتباه کوچیک دوباره بازیو شروع کنی و این ویژگی می‌تونه خیلی به درد بخوره. در کل این حرکت اگه به خوبی اجرا بشه و خودش به یه مشکل تبدیل نشه بنظرم می‌تونه خیلی از مشکلات تروفی‌ها رو حل کنه.
خب مشکل اینجاس که میخوای تو دور اول پلات کنی :دی وگرنه دور دوم به بعد معمولا چیزی نمیمونه که بخواد اسپویل شه :دی

• Like
Reactions: se.phi.roth
الان این ایده میفته تو کله ی ناشرای معلوم الحال که تروفی ها و اچیومنت ها رو هم پولی کنن. مثلا میتونین هر تروفی رو یه دلار بخرین، بعد یه پک 30 تاییش رو با تخفیف 20 دلار میدن. اگه بازی رو پیش خرید کنید هم تروفی ها خود بخود براتون باز میشه:D

الان این ایده میفته تو کله ی ناشرای معلوم الحال که تروفی ها و اچیومنت ها رو هم پولی کنن. مثلا میتونین هر تروفی رو یه دلار بخرین، بعد یه پک 30 تاییش رو با تخفیف 20 دلار میدن. اگه بازی رو پیش خرید کنید هم تروفی ها خود بخود براتون باز میشه:D
Call of Duty Unlock Trophy Edition
=))

بگو دور دهم!:-" از صدتا فحش بدتره :|
تروفی یک توضیحی داره، فلان کار رو انجام بدید! طرف یا میتونه یا نمیتونه، یا وقت میزاره براش یا نمیزاره!
یعنی چی پول(واحد پولی بازی) بدید و تروفی باز میشه:|

والا من اصلا حاضر نیستم پول داخل بازی رو هم بدم تروفی بگیرم!:D

یوبیسافت و اکتی الان تو پوست خودشون نمیگنجن که راه جدیدی برای دوشیدن پیدا شده.
از فردا شاهد امتیاز تروفی تو سیزن پس و فلان ادیشن های بازیا خواهیم بود.

• Like
Reactions: Arios 22
اخیش من که با این حرکت انقلابی موافقم والا دمار ادم در میاد تا یه بازی رو پلات کنی
حاضرم جون بکنم پول جمع کنم تا برم سراغ تروفی و براش جون بکنم والا
برهرحال امیدوارم برای بقیه بازی ها چه جدید و چه قدیم این عمل رو انجام بدن تا منم برم بقیه بازی های قدیمی مو پلات کنم:D

اخیش من که با این حرکت انقلابی موافقم والا دمار ادم در میاد تا یه بازی رو پلات کنی
حاضرم جون بکنم پول جمع کنم تا برم سراغ تروفی و براش جون بکنم والا
برهرحال امیدوارم برای بقیه بازی ها چه جدید و چه قدیم این عمل رو انجام بدن تا منم برم بقیه بازی های قدیمی مو پلات کنم:D
لذتی هم داره این روش پلات کردن؟
فلسفه ی پلات میره زیر سوال

Sent from my D6603 using Tapatalk

• Like
لذتی هم داره این روش پلات کردن؟
فلسفه ی پلات میره زیر سوال

نه لذتی نداره ولی در عوضش وقتم کمتر میره سراغ پلات کردن بازی چون من این قدر بازی دارم که بکنم و وقتی ندارم به همشون برسم و مجبور تک تک یکی یکی پلات کنم برم جلو و این یکمی از بچه ها عقب میمونم البته بیشتر از یکمی و این طوری هم دیگه از بازی کردن بیشتر لدت میبرم و بیشتر هواسم روی بازی و گیم پلی هست تا روی تروفی لامصب سخت و بی پدر مادر که عصاب برای ادم نمیذار:-<:-<
خلاصه تا نیاد نمیشه نظر داد و باید دید و امتحان کرد امدید این پورژه شون به شکست برخورد و دیگه عملا خریداری تروفی هم برداشته بشه
حالا باید دید بعد نظر داد

• Like
Reactions: amir-soccer
نه لذتی نداره ولی در عوضش وقتم کمتر میره سراغ پلات کردن بازی چون من این قدر بازی دارم که بکنم و وقتی ندارم به همشون برسم و مجبور تک تک یکی یکی پلات کنم برم جلو و این یکمی از بچه ها عقب میمونم البته بیشتر از یکمی و این طوری هم دیگه از بازی کردن بیشتر لدت میبرم و بیشتر هواسم روی بازی و گیم پلی هست تا روی تروفی لامصب سخت و بی پدر مادر که عصاب برای ادم نمیذار:-<:-<
خلاصه تا نیاد نمیشه نظر داد و باید دید و امتحان کرد امدید این پورژه شون به شکست برخورد و دیگه عملا خریداری تروفی هم برداشته بشه
حالا باید دید بعد نظر داد
داش مگه با کلت گذاشتن بالا سرت که پلات کنی همه ی بازیا رو من کلا 2 3 تا بازی پلات کردم
کلا پلات کردن کاره وقت گیریه دلیلی هم نیست هر بازی رو که تموم میکنی پلات شه
من به شخصه بازی ای رو میرم سمت پلات که برام جذاب باشه تکرار کردن بازی و تروفی غیر معقولی و خیلی وقت گیری هم نداشته باشه
به شخصه اگه این قابلیت همه گیر شه و در حد 1 دلار هم قیمتش باشه این کار رو نمیکنم چون برام لذتی ندارن بازیایی که خوده آدم پلات کنه لذتش بیشتره

هر روز یه شیوه جدید برای چاپیدن گیمرا پیدا میکنن
گیم زدن امروز کلا داستانی داره برا خودش،اینکه چیزی نیست ولی چاپیدن تا کی

الان حتما Ubi و ea دارن سیاست های جدید خودشونو تنظیم میکنن:D

• Like
والا قدیما پول جمع میکردیم تروفی آپگرید ، سلاح ، آرمور ، بگیریم ، الان تروفی میخریم که سلاحو آپگریدو آرمورو اسکیل پوینت بگیریم ! یعنی چی واقعا :| :D
برا آنلاک کردن تروفی بعد از جمع آوری پول فقط نیاز به یک کودک هست ، عزیزم ضربدرو بزن .. آفرین تو یه قهرمانی ، تروفی سلاح رو باز کردی اینم جایزت :|:D حالا تروفی بعدی اسکیل پوینته .. از عهدش بر میای ؟ یه ضریدر دیگه بزن .. آفرین .. و داستان ادامه دارد .. :D

• Like
اینایی که اینجا اعتراض میکنن عمرا بیش از ۱بار بازی رو تموم کنن ، چه برسه به ۳بار و خرید تروفی :D
حالا مشکل این حرکت چیه مشخص نیست ، اگه با پول واقعی بود حق داشتن ملت
طرف دوس داره بازی رو پلات کنه اما مثلا یه تروفی داره میگه ۶میلیون کیلومتر راه برو ، یا ۴۸۲۰۲۷۲۰۲۹بار جامپ بزن و از دیوار برو بالا
اینارو راحت میخره و بازیش رو پلات میکنه ، دیگه اینا که ربطی به اسکیل نداره :D

اینایی که اینجا اعتراض میکنن عمرا بیش از ۱بار بازی رو تموم کنن ، چه برسه به ۳بار و خرید تروفی :D
حالا مشکل این حرکت چیه مشخص نیست ، اگه با پول واقعی بود حق داشتن ملت
طرف دوس داره بازی رو پلات کنه اما مثلا یه تروفی داره میگه ۶میلیون کیلومتر راه برو ، یا ۴۸۲۰۲۷۲۰۲۹بار جامپ بزن و از دیوار برو بالا
اینارو راحت میخره و بازیش رو پلات میکنه ، دیگه اینا که ربطی به اسکیل نداره :D
اینجا گفته تروفیهای بازی ، نگفته بعضی از تروفیها که مسخره انو :D میتونی بخری ، شفاف سازی کنن داستانش چیه تا مشخصه ی تروفی گرفتن زیر سوال نره .

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or