خرید Trophies های NieR: Automata میسر شد!!!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
22532208986_bcb6be3cf7_o.jpg

عنوان اکشن/نقش آفرینی NieR: Automata قرار است به همراه قابلیت عجیبی عرضه شود.در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

برای اولین بار، در بازی های پلی استیشن سازندگان قابلیتی به بازی اضافه کرده اند که شما می توانید تروفی های بازی را خریداری نمایید.

طبق تصویری منتشر شده توسط یکی از Reddit به نام youkatei، شما می توانید تروفی های بازی را براساس واحد پولی که در بازی وجود دارد خریداری نمایید نه پول واقعی. این کاربر نسخه ژاپنی بازی را انجام داده است.

لازم به ذکر است که، این خبر هنوز توسط Square Enix تایید نشده است.

عنوان Nier Automata قرار است 7 مارس برای پلتفرم PS4 عرضه شود.

nier-trophies.jpg

لینک منبع

اینجا گفته تروفیهای بازی ، نگفته بعضی از تروفیها که مسخره انو :D میتونی بخری ، شفاف سازی کنن داستانش چیه تا مشخصه ی تروفی گرفتن زیر سوال نره .

دیگه این به عهده‌ی خود طرف هستش ، حالا یکی تمام تروفی‌هارو بخره ، چی میشه مگه ؟ :D
تازه شاید یکی اصن دوس داشته باشه ۶میلیون کیلومتر راه بره و از نظرش مسخره نباشه ، لذت هم ببره :D

• Like
Reactions: se.phi.roth
اینایی که اینجا اعتراض میکنن عمرا بیش از ۱بار بازی رو تموم کنن ، چه برسه به ۳بار و خرید تروفی :D
حالا مشکل این حرکت چیه مشخص نیست ، اگه با پول واقعی بود حق داشتن ملت
طرف دوس داره بازی رو پلات کنه اما مثلا یه تروفی داره میگه ۶میلیون کیلومتر راه برو ، یا ۴۸۲۰۲۷۲۰۲۹بار جامپ بزن و از دیوار برو بالا
اینارو راحت میخره و بازیش رو پلات میکنه ، دیگه اینا که ربطی به اسکیل نداره :D
آقا جان این چه حرفیه خداوکیلی از شما بعیده :| تروفی معنیش روشه یعنی جایزه و طبق چیزی که ازت خواستن میگیری حالا میخواد دو قدم راه بری تا برات باز شه یا 6 کیلومتر راه بری 1 میلیارد جامپ هم بزنی تا برات باز شه !! اصن این حرکت به قدری مسخرس که هیچ گونه جای دفاعی هم نداره تروفی اگر برا کسی خیلی سخته که نمیتونه بگیره مشکل خودشه اگر براش مسخرس بازم مشکل خودشه ولی نوش جون کسی که تلاش می کنه می گیره بالاخره خیلی فرقه بینشون . امیدوارم این حرکت فقط اپیدمی نشه پس فردا EA و اکتی بازی بدن با نسخه های محدود Platinum edition برای پیش خرید

دیگه این به عهده‌ی خود طرف هستش ، حالا یکی تمام تروفی‌هارو بخره ، چی میشه مگه ؟ :D
تازه شاید یکی اصن دوس داشته باشه ۶میلیون کیلومتر راه بره و از نظرش مسخره نباشه ، لذت هم ببره :D
اونی که میخره نوش جونش ، ولی اونیم که دوس داره ۶میلیون کیلومتر راه بره ناخواسته بخاطر اینکه خریدن تروفی رو تحریم کنه اونجاش دریده میشه :D تا تروفی رو بگیره ، یعنی بین این دو نباید فرقی باشه ؟ آیا این بود آرمانهای تروفی گرفتن نوید ؟:D توی نسخه دمو من ۶۰۰ بار جامپ زدم همیطوری =P~ برا بیشتر جامپ زدن کمرم نوید نمیکشه وگرنه دوس دارم بازم :D .

آخرین ویرایش:
نمیشه با پول واقعی تروفی ها رو باز کرد؟
حتما پول تو خود بازی رو میشه با پول واقعی خرید!!!!در غیر این صورت دلیلی برای این کار نیست
دقیقا کسی اسم این ********* رو که همچین ایده ای داده رو میدونه؟؟؟؟!!!!ادرس توییتری یا اینستایی هم باشه خوبه
یکم براش پیامای دیپلماتیک بفرستیم

• Like
هیچی نمیشه، جز اینکه چرا تروفی گزاشتن اصلا ؟ :دی

بعد تروفیی هم که خریده خیلی جالبه! گرفتن تمام آپگریدها!:-" ، اونی که حتی تمام آپگریدهای بازی هم حاضر نیست بگیره، بعد یک بازی رو 100% کنه؟ هرجوری نگاهش کنی مسخرست!:دی

Final fantasy xiii یه تروفی داشت ... که همه صلاح ها رو باید به دست بیاری ...
من همه رو گرفتم و همه رو ارتقا دادم ....

باز تروفیش باز نشد .... با تمام لیست های صلاها و اکسسوری های که از بازی تو نت بود چک کردم ... همه رو گرفته بودم ....هر بار که چک میکردم بازی چیزی نبود که نگرفته باشم بازم باز نشد ...
رفتم صلاح ها رو باز خریدیم و هر تو هر ارتقایی یه مدلش رو داشتم بازم باز نشد ...
به خاطر همین تروفی من ۲۵۰ ساعت از عمر و زندگیم رو گذاشتم اخرشم باز نشد ....
حالا یکی که بازی رو هول هولی تموم میکنه تا از قیمتش نیفته و بزاره برای فروش .. از فلسفه تروفی حرف میزنه .

• Like

باز تروفیش باز نشد .... با تمام لیست های صلاها و اکسسوری های که از بازی تو نت بود چک کردم ... همه رو گرفته بودم ....هر بار که چک میکردم بازی چیزی نبود که نگرفته باشم بازم باز نشد ...
حالا یکی که بازی رو هول هولی تموم میکنه تا از قیمتش نیفته و بزاره برای فروش .. از فلسفه تروفی حرف میزنه .
برای چیه تروفی رو گذاشتن؟

• Like
برای چیه تروفی رو گذاشتن؟
چرا بعضی تروفی ها به خاطر باگ باز نمیشن ؟
چرا بعضی بازیا تروفی های به شدت احمقانه دارن ...؟ چرا بازیا فقط یه پلاتینیوم دارن ...
چرا مثلا بازی که گرفتن تمام تروفی هاش ۸۰ ساعت بیشتر طول نمیکشه ..برای یه تروفیش باید ۱۵۰ ساعت بیشتر بازی کنیم ... اونم مثلا یه تروفی گلد یا سیلور که همون رو تو یه بازی دیگه تو سه ساعت به راحتی چند تاس رو میگیری .
کسی نمیگه همون اول بازی که شروع شد لیست بزاره جلوت با قیمتشون .. خب خریداری کنید ... باید راه حل های بهتری بزارن برای بعضی از این مشکلات

• Like
کاش یکی میومد یه ایده ای میزد مثلا شما لطف میکردی تروفی های سختو میرفتی پلات میکردی بعد امتیاز میداد بعد با امتیازات مثلا میتونستی پلاس رایگان بگیری ، این ارزش داشت

خداوکیلی یه زمانی فکر میکردم اچیمومنت های ایکس باکس یعنی اگه بگیریشون میتونی رایگان آنلاین بزنی خخخخ

خب چون در یه بازی یه تروفی برا شما باگ گرفت بیان همچنین حرکت شیرینی بذارن ؟!
گرفتن یه تروفی اگه 500 ساعت هم طول بکشه دلیلی نمیشه که بشه خریدش ! کسی که میبینه وقت و عمرش میره میتونه بیخیالش شه کسی هم که میگیره به قول شما وقتش رو گذاشته . شما یادمه تروفی گرفتن در GR یه بار گفتی برات سخت بود و نتونستی پلات کنی ولی من مثلا 4 روزه پلاتش کردم . بالاخره یه فرقی باید باشه از دید منطقی ببینید واقعا ، خودمم شخصا با تروفی های تخیلی برخوردم ولی اصلا دلیلی بر این حرکت فوق تخیلی نمیشه

• Like
آقا بیخیال بحث شو...:D حالا 100 بار هم بگی که بزارید بازی بیاد ببینیم قضیه چیه، دوستان بازم حرف خودشونو میزنن...
مسخره بودن تروفی هم که شد مشکل بعضی از گیمرا :| خیلی دوست دارم بدونم چه کسی از اون تروفی فوق‌العاده‌ی DOOM که اگه توی ایران باشی نمیتونی بگیریش، خوشش میاد و به نظرش مسخره نیست! (نوش جون کسی که تلاش میکنه میگیره؛ باید واسه گرفتنش پاشی بری خارج از کشور! :D) یا مثلا یکی از تروفی‌های Ratchet & Clank که باید از یه اسلحه روی همه‌ی دشمنا استفاده کنی ولی هیچ شمارش‌گری توی بازی نداره که روی کدومشون استفاده کردی و ممکنه 5 بار بازیو تموم کنی و هنوز تروفی رو نگرفته باشی؛ حالا اگه هم همه‌ چیو درست انجام بدی احتمال این هست که دچار یه گلیچ بشی و کلا سیوت به فنا بره (همون اتفاقی که واسه من افتاد!) یعنی در واقع همون تلاش رو کردی(شایدم بیشتر) ولی یکی تروفی رو گرفته یکی نگرفته :|. اینا فقط یکی دو نمونس...همین الان به لیست تروفی‌های من سر بزنید میبینید که بالای 4-5 تا بازی هستش که فقط یه تروفیش مونده و قابل گرفتن نیست...فک کنم یکیش هم Shadow of Mordor بود که مشکل سرور داشت :|حالا که یکی داره یه روش جایگزینی توی بازیش میزاره که ممکنه به درد بخوره همه ریختن اینجا که نکن! آخه عزیزان این واسه راحتی کار خودشون نیست که! اضافه کردن همین ویژگی هم زمان و هزینه برده...واسه مسخره کردن منو تو نیومدن اینو درست کنن...حالا ممکنه بار آزمایشی داشته باشه یا هر هدف دیگه‌ای ولی مطمئن باشید اگه می‌خواستن به این چیزا فکر نکنن کلا بیخیالش می‌شدن و مثل بقیه یه لیست تکراری و مسخره از تروفی ها رو منتشر می‌کردن که بعدا هم اگه مشکلی پیش بیاد عمرا سراغ آپدیت کردنش یا حلش برن...
اینو بازم میگم: کسی که به تروفی گرفتن اهمیت میده، میره سراغ درست گرفتنش نه از همون اول بره سراغ پول داخل بازی...من این ویژگی رو واسه زمانی که یه تروفی مشکل داره یا یه چیز مسخرس، مناسب میدونم...حالا ممکنه جواب بده یا جواب نده...باید بازی عرضه شه و ببینیم.
این پیشگویی‌هاتون در مورد باز شدن پای EA و Acti و ... به این مسائل هم شوخیه دیگه؟! :D حتما میدونید که همه‌ی تروفی‌ها از طریق سونی فعال و تایید میشه و همینطوری نیست که بفروشی و حراجش کنی ! :D یعنی در واقع تروفی‌ها واسه سونی هستش و سازنده فقط موظفه که یه لیست تروفی درست کنه و واسه سونی بفرسته. مثلا EA میتونه وجب به وجب بازیشو جداگونه بفروشه ولی نمیتونه با تروفی‌ها واسه خودش درآمدزایی کنه.
کلا به نظرم این اسم خرید که روش گذاشتن/گذاشتید باعث میشه بعضیا تحریک بشن...اگه یه اسم دیگه مثل راهِ جایگزین یا همچین چیزی میزاشتن فک نکنم این همه مخالف پیدا میکرد.
بعضیا هم که فکر میکنن هر کی داره مخالفت میکنه حتما تروفی‌ها واسش سخت بوده و نمیتونسته بگیره که فعلا چیز خاصی بهشون نمی‌گم ولی انصافا همینطوری رو هوا نتیجه‌گیری و قضاوت نکنید لطفا قبلش یکم فکر بکنید. :)

خب چون در یه بازی یه تروفی برا شما باگ گرفت بیان همچنین حرکت شیرینی بذارن ؟!
گرفتن یه تروفی اگه 500 ساعت هم طول بکشه دلیلی نمیشه که بشه خریدش ! کسی که میبینه وقت و عمرش میره میتونه بیخیالش شه کسی هم که میگیره به قول شما وقتش رو گذاشته . شما یادمه تروفی گرفتن در GR یه بار گفتی برات سخت بود و نتونستی پلات کنی ولی من مثلا 4 روزه پلاتش کردم . بالاخره یه فرقی باید باشه از دید منطقی ببینید واقعا ، خودمم شخصا با تروفی های تخیلی برخوردم ولی اصلا دلیلی بر این حرکت فوق تخیلی نمیشه
خداییش میخونید پست رو
من کجای حرفم این بود که بریم بخریم تروفی رو ؟
اولا باید یه نظارت بشه .. هر کی رسید به هر شکلی برای خودش تروفی لیست نکنه .
جلوی تروفی های مریض رو بگیرن
جالبه همین تروفی که ازش اسم بردم از دست رفتنی هم هست ...
راه حل های دیگه ای بزارن ... مثلا همین تروفی ffxiii رو مثلا باید برای ارتقا دادن همه صلاح ها یه پنجاه میلیون جیل جمع کنی ... بیان بزارن با ۸۰ میلیون جیل بتونی بگیریش.
Gr رو من به خاطر مراحل جانبی اسلایدنیگ هاش نتونستم پلات کنم .. اونم اصلا تلاش نکردم بس که کنترل این بخش توی vitaمضخرف و افتضاح بودو هردفعه این مراحل فرعی رو میرفتم سر گیجه میگرفتم ... شما روی ویتا رفتی یا ۴

یه بازی ...؟ همین بایوشاک اینفیتی ..یه بار رفتم ... دیدم نصف تروفی های بازی رو نداد ... حتی تروفی های تموم کردن بازی ...
بعد دوباره رفتم ... دقیقا بعد از بیرون اومدن از رپچر و جلوی اولین در فانوس دریایی بازی باگ داد ... و الیزابت محو شد و هر کاری کردم درست نشد .. از اول .... جالبیش اینه که بار سوم تروفی تلسکوپ ها و اون ویدیو ها رو بدون اینکه بدونم چند تاش رو گرفتم دوباره از اول همه رو گرفتم تا این دفعه تروفیش باز شه ....
من حداقل تو ۱۵ تا بازی با باگ تروفی روبرو شدم ...

یه مثال بزنم از کنترل این تروفی های مریض ... تابستون ffxii میاد .. من خودم رو اماده کرده بودم برای یه تروفی برای گرفتن همه سلاح ها و ۱۰۰ درصد کردن بازی ... ولی لیست تروفی که اومد این دو مورد نبودن تو تروفی لیست ... اگه این دو مورد بودن برای پلات کردن بازی باید خیلی شیرین حتی با توربو مودی که گذاشتن بالای ۳۵۰-۴۰۰ ساعت باید وقت میزاشتی پای بازی . ۲۰۰-۲۵۰ ساعت بیشتر از زمانی که میتونستی سایر تروفی ها رو بگیری ... ولی این کار رو نکردن ... که خیلی هم خوبه ... حالا هر کی خوره بود مثل من میشینه پای بازی اون مواردم میگیره ... ولی مجبورت نمیکنه

آخرین ویرایش:
باور کردنی نیست !

بعضی بازی ها که ذات راحتی تو 100% شدن دارند و بعضا بی اعتبارند به کنار.
برای درک بیشتر شدت فاجعه یک نقش افرینی درست حسابی در دو حالت در نظر بگیریم. سبک های دیگه فقط زمانش فرق داره.
1. گیمر 100/200+ ساعت بازی کرده. حداقل 2 playthrough تا ته برده. تمام کار های بازی را انجام داده تمام اپگرید ها تمام کوئست ها همه چی اقا :D. در واقع میشه گفت کاری تو بازی نمونده که انجام نداده باشه (4 تا ایستر اگ بماند). این گیمر بازی را 100% کرده. در نتیجه تمام تروفی ها هم گرفته. هیچ افتخاری تو بازی نمونده که انجام نشده باشه. اینجاست که عدد 100% و تروفی پلتینیوم به دست میاد :D
2. گیمر ساعی کوشا و با ارادمون +300 ساعت بازی کرده. 75 درصد کار های بازی را انجام نداده. تو بهترین حالت 40% ! و سازنده به پاس تلاش ها و ساعت های بسیاری که گیمر عزیزمون بازی کرده میاد و in game money طراحی میکنه که به خرید تروفی ها ختم بشه. :D یعنی کار کن فقط کار کن (بازی) و بعد از یک مدت خاص به تمام افتخارات بازی به همه چی میرسی. نیازی نیست تمام کار ها را انجام بدی و مهارت/شناخت/درک از بازیت 100% شه تا به همه چی برسی :D ما***سیست و این حرف ها تو بازی ؟ :D:-"

بعد قرار جلوی تروفی بنویسه "ایشون با اکسپرینت(مودبانه همون پول تو بازی :D) انلاک کرده. و در واقع تروفی به دست نیومده بلکه خریداری شده :D فقط تو همین شرایط جواب میده :D البته ماهیت این کار به کنار که واقعا رو مخ و از ارزش کلی داستان کم میکنه. :D بلاخره باید یک فرقی بین 100% کردن و 3 بار 33% کردن باشه :D مسلما نظر شخصی ولی خدایی عشق داستان به اینه که یک بار خودت تموم کنی لذت ببری بعد بیفتی دنبال تروفی ها نه اینکه فقط بازی کنی تا پولت برسه بخری .:|

آخرین ویرایش:
باور کردنی نیست !

بعضی بازی ها که ذات راحتی تو 100% شدن دارند و بعضا بی اعتبارند به کنار.
برای درک بیشتر شدت فاجعه یک نقش افرینی درست حسابی در دو حالت در نظر بگیریم. سبک های دیگه فقط زمانش فرق داره.
1. گیمر 100/200+ ساعت بازی کرده. حداقل 2 playthrough تا ته برده. تمام کار های بازی را انجام داده تمام اپگرید ها تمام کوئست ها همه چی اقا :D. در واقع میشه گفت کاری تو بازی نمونده که انجام نداده باشه (4 تا ایستر اگ بماند). این گیمر بازی را 100% کرده. در نتیجه تمام تروفی ها هم گرفته. هیچ افتخاری تو بازی نمونده که انجام نشده باشه. اینجاست که عدد 100% و تروفی پلتینیوم به دست میاد :D
2. گیمر ساعی کوشا و با ارادمون +300 ساعت بازی کرده. 75 درصد کار های بازی را انجام نداده. تو بهترین حالت 40% ! و سازنده به پاس تلاش ها و ساعت های بسیاری که گیمر عزیزمون بازی کرده میاد و in game money طراحی میکنه که به خرید تروفی ها ختم بشه. :D یعنی کار کن فقط کار کن (بازی) و بعد از یک مدت خاص به تمام افتخارات بازی به همه چی میرسی. نیازی نیست تمام کار ها را انجام بدی و مهارت/شناخت/درک از بازیت 100% شه تا به همه چی برسی :D ما***سیست و این حرف ها تو بازی ؟ :D:-"

بعد قرار جلوی تروفی بنویسه "ایشون با اکسپرینت(مودبانه همون پول تو بازی :D) انلاک کرده. و در واقع تروفی به دست نیومده بلکه خریداری شده :D فقط تو همین شرایط جواب میده :D البته ماهیت این کار به کنار که واقعا رو مخ و از ارزش کلی داستان کم میکنه. :D بلاخره باید یک فرقی بین 100% کردن و 3 بار 33% کردن باشه :D مسلما نظر شخصی ولی خدایی عشق داستان به اینه که یک بار خودت تموم کنی لذت ببری بعد بیفتی دنبال تروفی ها نه اینکه فقط بازی کنی تا پولت برسه بخری .:|
بقیه رو نمیدونم ولی بحث من که سر یه تروفیه .. کسی که ۳۰ درصد تروفی ها رو گرفته اصلا پلات میخواد چی کارش .. مطمینن همچین کسی وقت برای گرفتن xp ..جیل ... کرونز .. جواهر .. یا هر چیز دیگه ای هم نمیزاره ...
بحث اصلی هم اینکه که باید رسیدگی بیشتری به این بخش تروفی ها بشه ... نه فقط به چشم این بهش نگاه کنن .... که جلوی سریع وارد شدن بازی به بازار دست دوم رو بگیرن .

جلوی این باگ ها رو بگیرن .. کلا سیستم رو اصلاح کننن ... الان یه بازی عظیم و زمان بر مثل ویچر ... همون اندازه تروفی داره همون اندازه امتیاز داره که لی لی لی لی حوضک هم داره ... هر دو بازی هم پلاتشون یه دونه حساب میشه.

• Like
بله نظرم به شدت حرکت زشتی هست ! البته الان با یک بازی و به صورت ازمایشی شروع شده ولی مسلما در اینده همه گیر تر میشه و دوستانی که میگن تروفی متعلق به سونی هست و نمیشه مستقیم با پول واقعی اون رو باز کرد ! برای سازنده ای که بخواد بچاپه کاری نداره شما با پول واقعی، پول درون بازی رو میخری و با پول درون بازی میای تروفی مثل سیستم همین بازی میخری تمام ! که الان هم ماشالله تمام بازیها یکی در میون سیستم خرید پول درون بازی با پول واقعی رو دارند.
حالا یکسری تروفی باگ میزنه چه ربطی داره به جای باگ گیری بیان تروفی رو بفروشند ؟

اچیومنت و یا تروفی معنیش این هست شما یکسری کار رو انجام بدی و جایزه ات رو بگیری ! دوستمون حرف خوبی زد باید یک فرقی بین سه بار تموم کردن به صورت 33% و یکبار به صورت صد در صد باشه.

یکی تو رینبو صد نفر رو هدشات میکنه و تروفی ش رو میگیره و ارزش خودش رو داره ولی الان این سیستم به شما اجازه میده 200 300 نفر رو معمولی بکش اصلا برو تروریست هانت پول جمع کن بیا تروفی صد نفر هدشات رو بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or