خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
لوگال برای led امتیاز 7 خیلی هم خوبه bloom هم که همیشه برای led هست کنتراست نزدیک به 5000 هم برای led ها باز عالیه فکر نکنید بین 5000 با 6000 چندان فرقی رو متوجه می شید دقت کنید این یک tv 1400 دلاریه full array هست نمی دونم چرا هیچ وقت کارایی 1 جنس رو با قیمتش نمی سنجید.

این چیزهایی که می گید اصلا مشکل نیست چه برسه به مشکل اساسی همه چیز خوبه اما بهترین نیست اما قطعا با مشکل اینپوت لگ 40 برای 1080p نمی شد کنار اومد برای کسایی که از oled ترس دارن(یا روشنایی کم) این tv با این قیمت فوق العاده هست تا ببینیم باقی رقباش مخصوصا سامسونگ در این رنج قیمتی چی برای رو کردن دارن.

سایت ها هم هیچ وقت عین هم نیست نقدهاشون همین tv خودم در این سایت نزدیک 4000 هست کنتراستش اما سایت های دیگه 5000 هست یادتون باشه در نقدها دنبال چیزهایی باشید که براتون مهمه و به اونا نگاه کنید که اون چیزی باشه که شما دنبالش هستید نه اینکه دنبال جمع بندی نهاییش یا امتیاز نهاییش باشید چرا که مناسب برای هر کسی معنیش فرق می کنه و نکته ی دیگه اینکه سایت های نقد دقیقا از هیمن راه برای فریب و نقد پولی استفاده می کنن یعنی شده کلی نقد تعریف شده اما امتیاز نهایی رو کم داده یا برعکسش پس در خوندن نقد هم باید دقت کافی رو داشت.
البته اینو برای این tv نگفتم امتیاز این tv برای led ها جز بهترین ها هست(فکر کنم بهترین 55 باشه) ضمن اینکه در نقد این سایت فاکتور قیمت در امیتاز دهی عملا نقشی نداره.
شما با این مشکل bloomingرو به رو نشدی و گرنه این حرف رو نمیزدی ولی من تجربه کردم روی x900e. به شدت رو مخه.!!کافیه فیلم زیرنویس نگاه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری!!قشنگ یک حاله سفیدی به مقدار زیاد دور زیرنویس ظاهر میشه.کلا هر جسمی که نور داشته دورش حاله سفید تیجاد میشه.اتفاقا مشکل خیلی بزرگ led ها همین هستش.بین 5تا6 هزار هم فرق هست.کی گفته نیست!!!به نظرم بهترین led full array همون z9d افسانه ای هستش بعدش q9fn و بعد از،اون vizio سری کوانتوم.بقشون همون مشکل blooming رو دارن.البته کسی که تو اتاق با نور زیاد تلویزیون میبینه متوجه این موضوع نمیشه.در کل پیشرفت قابل ملاحظه ای با x900f نداره.و خرید x900f به طرفه تره.البته x950g اینپوت لگ بهتری داره نسبت به x900f موشن فلو x950gضعیف تره و همچنین رنگها در x900f دقیقتر هستن.در رابطه با روشنایی زیاد هم درسته هایلاتها یا همون نقاط روشن رو خوب نشون میده ولی چه فایده وقتی کنتراست پایینه تفاوت بین سیاهی تصویر و قسمت روشن تصویر از هم تفکیک نیست.این نکته رو هم باید در نظر داشت.

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام برای گیم نت دو تا تلویزیون بگیرم
از هایسنس
یکی ۴۰ یکی ۵۵
اولی ۳۵۰۰ دومی ۷ تومن
میخوام بدونم جدیدترین مدلی که توی بازار ایرانه کدوم مدله
توصیه ی دیگه ای دارید با این مبلغ ؟

این tv x8500d برای نسل بعد هم جواب میده یا باید عوض بشه ؟و چه ضعفهایی داره ؟
بستگی داره با کدام مدل مقایسه کنی
نمیخوام وارد بحث تخصیص بشم ولی یک نفر حرف جالبی زد بهم و گفت کمپانی ها هیچ وقت آخرین و بهترین طراحی هاشون روی مدل های میانه قیمت اجرا نمیکنن.فقط مدل های پرچم دار مجهز به آخرین فناوری و بهترین طراحی هستن.

سلام دوستان
برای بازی ps4 من تلویزیون 55اینچ هایسنس رو انتخاب کردم قیمت 7 تومن
مدل n3000
نظرتون در موردش چیه کیفیت تصویرش رو از نزدیک دیدم عالی بودش

سلام دوستان
برای بازی ps4 من تلویزیون 55اینچ هایسنس رو انتخاب کردم قیمت 7 تومن
مدل n3000
نظرتون در موردش چیه کیفیت تصویرش رو از نزدیک دیدم عالی بودش
عزیز هیچ نقدی از این مدل تلویزیون تو سایت ها نیست متاسفانه.

عزیز هیچ نقدی از این مدل تلویزیون تو سایت ها نیست متاسفانه.
والا داداش منم همین داستان رو دارم
کیفیتش که عالی بود
دوستم مدل 40 اش رو توی گیم نت داره میگه عالیه و با کیفیت
حالا منم برا گیم نت هم مدل 40 گرفتم و برای vip این مدل رو گرفتم سامسونگ و الجی که قیمتا عجیبن

کیفیتش که عالی بود
حالا منم برا گیم نت هم مدل 40 گرفتم و برای vip این مدل رو گرفتم سامسونگ و الجی که قیمتا عجیبن
با حرف این دوست و اون دوست که نمیشه کیفیت تلویزیون رو سنجید!!!باید ببینی دقیقا نوع پنلش چیه.سری mu و nu سامسونگ هم فکر کن.

• Like
Reactions: Jack cooper
کیفیتش که عالی بود

منم دنبال یه چیزی با قیمت مناسب و کیفیت خوب میگشتم tcl s 405 و دیدم . برا گیم عالیه ولی هر چی میگردم نیست متاسفانه . قیمتم 250 دلار 43 اینچ فکر کنم

سلام دوستان من بودجم 8500 هست و میخوام تلویزون ال جی یا سونی بخرم شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ و چه مدلی رو . من بندرعباس هستم و اینجا اکثریت ال جی رو پیشنهاد دادن و گفتن سونی تو محصولات جدید خوب عمل نکرده و مشکل سوختن برد داشته تلوزیون سونی
یکی هم گرفته بود بعد یک هفته خاموش روشن میشد آیا واقعا جدیه مشکل سونی ؟ کسی تجربه ای داشته تو سوختن برد سونی؟ یادمه تو تاپییک یکی نوشته بود که بر تلویزیون سونیش سوخته

سلام دوستان من بودجم 8500 هست و میخوام تلویزون ال جی یا سونی بخرم شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ و چه مدلی رو . من بندرعباس هستم و اینجا اکثریت ال جی رو پیشنهاد دادن و گفتن سونی تو محصولات جدید خوب عمل نکرده و مشکل سوختن برد داشته تلوزیون سونی
یکی هم گرفته بود بعد یک هفته خاموش روشن میشد آیا واقعا جدیه مشکل سونی ؟ کسی تجربه ای داشته تو سوختن برد سونی؟ یادمه تو تاپییک یکی نوشته بود که بر تلویزیون سونیش سوخته
ن داداش خودم الجی دارم بردش ظرف یکماه سوخت چه اشتباهی کردم سونی نخریدم اومدم سمت این آشغال

سلام دوستان با بودجه ۱۰ تومن چی پیشنهاد می دین
سونی x8500 نمی خوام یکشنبه هفته قبل یکی تلفات دادم بردش کامل سوخت توبه کردم سونی نخرم ~X(
میزان روشنایی، گیمینگ، غلظت رنگ و Hdr هم برام مهمه
گرچه می دونم توقعم زیاده ولی چاره ای نیست:>
اساتید اگه نظرشون رو در مورد 55MU8990 هم بگن ممنون می شم
ممنون
سلام ببخشید میشه بگی چی شد که برد تلویزیونت سوخت ؟ من میخوام سونی بخرم ممنون

در سایز 55 با توجه به va بودن سری e این مدل، 55x850e انتحاب بهتری هست به خصوص که روبرو نگاه میکنید.
ولی اگر میخواید از مدل 2018 خرید کنید بهتر هست 49x850f رو خریداری کنید هم ارزون تر هست هم پنلش va هست و روشنایی به نسبت بهتری نسبت به e داره و پاسه زیباتری ه داره به نظرم
خود من هم 2 روزی هست که از بانه همین مدل رو خریدم .تا برسه دستم بسیار نگران بلک لول و یونیفرمیتی و کنتراست بودم که خوشبختانه عالی در اومد و بسیار کیفیت بهتری نسبت به 43x800d مرحومم دریافت کردم
ببخشید شما تلویزیون سونی داشتی؟ 43800d چرا مرحوم نکنه مال شما هم خراب شده ؟ آخه خیلی بد شنیدم از سونی خیلی مردد شدم از خریدش

دوستان راهنمایی کنید تا نهایت 9 تومن بهترین تلویزیون چیه و از کدوم برند سامسونگ یا الجی یا سونی خواهش متعصبانه نگید واقعیت رو بگید :D خودم سامسونگ داشتم و راضی بودم بعد از8 سال ضربه خورد و خراب شد
حتی تو سایت rtings
nu7100 از سونی x7500f بهتر بود . بهترین تا رنج 9 بهم پیشنهدا بدین ممنون ( من بندرعباسم هستم و اینجا همه از دبی وارد میشن و با نمونه های داخلی فرق دارن و اختلاف قیمت 1 میلیونی دارن با شهرستان )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or