mohsen2012
کاربر سایت
سامسونگ سری 8 مدل های mu و nuسلام بچه ها
الان تقریبا ارزون ترین تی وی که بتونه HDR تقریباً خوب بده چه قیمت و چه مدلیه؟
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
سامسونگ سری 8 مدل های mu و nuسلام بچه ها
الان تقریبا ارزون ترین تی وی که بتونه HDR تقریباً خوب بده چه قیمت و چه مدلیه؟
برو تو قسمت تصویر تب motion همه گزینه رو خاموش کن.اگر اکی نشد تلویزیونت مشکل دارهKd-55x8000E
بچه ها توی تلویزیون های الجی چه گزینه هایی عموما باید تو حالت بازی خاموش باشه؟
یه سوال دیگه،رو حالت عادی رنگ های تلویزیون من خیلی اشباع و زننده هستن،من بیشتر رنگ صاف و سرد دوست دارم،چجوری میتونم درستش کنم؟
خیلی رنگ ها غلیظن از این بدم میاد
رو حالت HDR اینجوری نیست
چجوری میتونم حالت عادی تصویر رو به حالت hdr نزدیک کنم؟
w800c از HDR ساپورت میکنه؟ 43اینچ
دستمال نرم یا دستمال کاغذی و آب.من خودم با 2تا دستمال کاغذی یکی نم دار و یکی خشک چند ساله مانیتور،تلویزیون رو پاک کردم و مشکلی هم پیش نیومده.سلام دوستان
ببخشید شاید سوالم خیلی مرتبط به بحث نباشه
دوستانی که از مانیتور IPS استفاده می کنند یه سوال دارم
مانیتورهای با صفحه IPS رو با چی و به چه شکل تمیز کنیم؟
عالیه مخصوص شوتر انلاین.مدل جدیدترش BenQ ZOWIE XL2735 موشن بهتری دارهدوستان مانیتور Benq XL2730Z چطوره برا گیم ؟
من با full array ها یه مشکل دارمSony X950G Review (XBR55X950G, XBR65X950G, XBR75X950G, XBR85X950G)
بالاخره نقدش اومد فوق العاده هم خوب از اب دراومده و تقریبا هم نقص خاصی نداره با قیمت 1400 دلاریش برای 55 اینچش هیچ حرفی باقی نذاشته مشکل اینپوت لگ هم کاملا برطرف شده(البته با نزدیک این مبلغ الان می شه oled هم خرید که رقیب سرسختیه براش)
نسبت به x900f کنتراست به مراتب کمتری داره.Sony X950G Review (XBR55X950G, XBR65X950G, XBR75X950G, XBR85X950G)
بالاخره نقدش اومد فوق العاده هم خوب از اب دراومده و تقریبا هم نقص خاصی نداره با قیمت 1400 دلاریش برای 55 اینچش هیچ حرفی باقی نذاشته مشکل اینپوت لگ هم کاملا برطرف شده(البته با نزدیک این مبلغ الان می شه oled هم خرید که رقیب سرسختیه براش)
نسبت به x900f کنتراست به مراتب کمتری داره.
نکته تعجب اور اینه که نمیدونم چرا سایت flashplanet روشنایی رو کمتر محاسبه کرده همچنین کنتراست رو!!!!
و همچنان ضعف در سیستم لوکال دایمینگ و مشکل blooming هنوز پابرجاست.!!نمیدونم سونی چرا این مشکل رو برطرف نمیکنه.مدل z9d تو این قسمت عالی عمل میکرد