محسن جان سایتها رو ولش کن
همه شون دروغ میگن
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است ....
الان b7 من بعد نیم ساعت استفاده برن شده در حالیکه سایتها یه چیز دیگه میگن
تو استفاده pc یا گیم؟
محسن جان سایتها رو ولش کن
همه شون دروغ میگن
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است ....
الان b7 من بعد نیم ساعت استفاده برن شده در حالیکه سایتها یه چیز دیگه میگن
حالا دلیلش چیه نمیدونم. شاید به قول دوستمون باید نسخه های بیت ریت بالا بگیرم تست کنمفعلا سیستم ندارمتو استفاده pc یا گیم؟
در مورد کیفیت فیلم ها من اخه خودم یه چند قسمت سریال که هر قسمت 5 6 گیگ بود داشتم هر بار میدیدم واقعا لذت میبردم یا اکثر فیلم هام نزدیک 10 گیگن ولی توی این 2 تا 4k که پخش کردم انگار یه فیلم 720 میدیدمحالا دلیلش چیه نمیدونم. شاید به قول دوستمون باید نسخه های بیت ریت بالا بگیرم تست کنم
بنظرم کلا برا استفاده ویندوز بیخیال اولد بشو. اولد اصلا مال این حرفا نیست . تو زمینه فیلم و گیم واقعا عالیه و میشه گفت پیشتازه. حتی من پلی 3 هم وصل میکنم بهش تو فاصله مناسبی بشینم ک مناسب محتواوی 720 هست واقعا لذت میبرم. ولی کلا برای ویندوز و دسکتاپ بده. هم burn in و این وبیخیال شی نمیشه ABL رو بیخیال شی. مخصوصا اگر میزان نور برات مثل من مهم باشه و اب نور کم حال نکنی.فعلا سیستم ندارم
تو محیط ویندوز اینجوری شده
البته 3 بار pixel refresher کردم تا حدودی بزطرف شده ینی چیزی مشخص نمیشه
کابل همراهش مناسب هست نیازی به کابل دیگه ای نیستدوستان کابل hdmi خود ps4 مناسب هست یا بهتره کابل دیگه ای استفاده بشه؟ اگه باید عوض بشه اگه میشه بگید چه برند هایی بهتر هست
منون
من چک کردم تو سایتا نوشتن hdr از طریق پورت usb یعنی برای کنسول بدرد نمیخوره؟ یا فقط اچ دی ارش فقط برا پخش فایل از یو اس بیه؟درود
آیا تلویزیون tcl p6us که تو ایران فروش میره همون tcl p607 جهانی هست ؟؟
با 7 تومن برای کاربرد روزانه تو نشیمن خونه چه مدلی پیشنهاد میدید ؟؟
نه بابا ساپورت میکنهمن چک کردم تو سایتا نوشتن hdr از طریق پورت usb یعنی برای کنسول بدرد نمیخوره؟ یا فقط اچ دی ارش فقط برا پخش فایل از یو اس بیه؟
منظورت سری 6 که تو امریکا عرضه میشه هست؟درود
آیا تلویزیون tcl p6us که تو ایران فروش میره همون tcl p607 جهانی هست ؟؟
با 7 تومن برای کاربرد روزانه تو نشیمن خونه چه مدلی پیشنهاد میدید ؟؟
سری 6 که r617 هست . بله این مدل p6 مال 2017 هست و r6 مال 2018منظورت سری 6 که تو امریکا عرضه میشه هست؟
نه اون مدل نیست