mohsen2012
کاربر سایت
شما خوب هستید.خواهش میکنم علی جان خودم تو این تاپیک خیلی چیزا یاد میگیرم و خوشحال میشم اگر کمکی بتونم بکنم البته شما خودت استادی
به نظر من اولد رو بزار حال و برای اتاق یه led خوب بگیر.چون abl بیشتر تو دسکتاپ و بازی خودشو نشون میده و تو فیلم کمتر پیش میاد.از طرفی زاویه دید اولد بیشتر خودشو تو حال و پذیرائی نشون میده.
تی وی با گارانتی اگر میخوای بگیری سونی X9000F بنظرم بهترینه تو led های موجود در بازار.اون مشکلی که گفتین یکم عجیبه برام چون این مدل full array هست و نباید تو فاصله فرقی کنه.شاید نمونه ای که تستش کردین مشکلی داشته یا تنظیماتشو تغییر داده بودن!
بدون گارانتی x9300e که محسن جان فرمودن عالیه ولی تو موشن x9000f بهتر عمل میکنه.خودتون باید بین روشنایی بیشتر و موشن بهتر یکی رو انتخاب کنید.این ویدیو هم دیدنش خالی از لطف نیست.
سامسونگ متاسفانه مدلای تاپ و بروزشو وارد نکرده نمیدونم چه دلیلی داره که حتی مدلایی که به اسم 2018 وارد میکنه در واقع مدلای 2017 تولید شده در اروپا و امریکاست!
محسن جان nu8900 ایران معادل mu8000 امریکا و اروپاست نه nu8000!
مطمنید معادل همون mu 8000 هستش.!!؟؟؟کلا این مدل بندی سام سرویس کلا خیلی پیچیده و مسخره هستش.دوستمون باید در این مورد بیشتر تحقیق کنه