خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
سلام دوستان
قصد خرید tv زیر قیمت دو و دویست دارم (البته الان کنسول ندارم شاید بعدا بخرم) نظرتون در مورد این دو مدل و input lag اینها چیه؟
Samsung 40JU6980
LG 43UF69000GI

دوستان تلویزیون 32 مناسب گیم چی پیشنهاد میدین؟محدودیت بودجه دارم متاسفانه ! -_-
و اینکه تفاوت فاحشی خواهد بود در کیفیت بازی؟ینی وسواس الکی نباشه یه موقع!

سلام دوستان... یه چند تا مانیتور با قیمت حداکثر یک ملیون بگین لطفا.. مانیتور های benq خوبن برای بازی با ps4 ؟ ایا با قیمت یک ملیون میشه مانیتور ۲۷ اینچ به بالا خرید ؟!! که نمیشه مانیتور های پیشنهادی حداقل ۲۷ اینچ باشن لطفا... با تشکر فراوان

(مانیتور بنکیو 27 اینچ GL2760H) دوستان این مدل و پیدا کردم از مدل سامسونگ (SamsungS27D590) بهتره؟ فردا می خوام بخرم لطفا جواب بدین... اگه تو رنج یک ملیون مانیتور بهتری هست لطفا بگین...

سلام دوستان يه مدل تلويزيون 42 اينچ يا 43 معرفي كنيد تابتونم به بهترين نحو آنچارتد 4 رو اجرا كنم هرتزش بالا باشه يكي از دوستان مدل65000 ال جي رو معرفي كرد كه سرعت تصوير يا هرتزش 1100 هستش بازم پيشنهاد بدين تا 4 ميليون هم مشكلي نيست هزينه كنم

با کمال تعجب ps4 ام رو تلویزیون دیگه تصویر نمیده کابل رو وصلیدم به یه تلویزیون دیگه تصویر داد...بعد با یه کابل دیگه همون تلویزیون تصویر داد کلا دستگاه دیگه تصویر نمیده رو تلویزیون مخصوص بازیم کابل هارو هم عوض کردم فقط صدا میده خیلی عجیبه
حالا تو فکر خرید تلویزیون مخصوص بازی هستم نمیدونم مانیتور بهتره یا تلویزیون !!!! رنج زیر یک ملیون

سلام دوستان يه مدل تلويزيون 42 اينچ يا 43 معرفي كنيد تابتونم به بهترين نحو آنچارتد 4 رو اجرا كنم هرتزش بالا باشه يكي از دوستان مدل65000 ال جي رو معرفي كرد كه سرعت تصوير يا هرتزش 1100 هستش بازم پيشنهاد بدين تا 4 ميليون هم مشكلي نيست هزينه كنم
این مدل بهتره samsung juc7920
صمنا بهترین مدلها رو از این چارت هم میتونید ببینید
Input Lag of TVs
که مدل sony w800c هم گزینه خوبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or