mohsenloveme
کاربر سایت
سپاس از پاسختون. قیمت نوش رو ندارید؟ نمیدونم چقدر قیمت بدم. 50 اینچه در حد با دو تا عینکw800b کنتراست بهتری داره.در کل همون w800b رو بگیر
سپاس از پاسختون. قیمت نوش رو ندارید؟ نمیدونم چقدر قیمت بدم. 50 اینچه در حد با دو تا عینکw800b کنتراست بهتری داره.در کل همون w800b رو بگیر
دوستان نظرتون درمورد js9000 samsung جیه؟
بنظرم خیلی عالیه قبلش فکرم رو x8500c sonyبود ولی این بنظرم بهتره
شما پیشنهادت چیه؟ تو قیمت 5 تومنیکی از بچه های همین تاپیک 4k سامسونگ گرفته بود مدل js8980 از کیفیت تصویر در حالت گیم مود خیلی ناراضی بود
و از گیم مود هم اگر میومد بیرونInput Lag میرفت بالا.
Js9000 در حالت گیم مود Input Lag خیلی خوبی داره ولی خارج از مود گیم فاجعه است. (23-131 ms ).
اگر نظرت حتما روی این مدل هست بهتر در مورد کیفیت تصویر در حالت گیم مودش بیشتر تحیقیق کنی.
شما پیشنهادت چیه؟ تو قیمت 5 تومن
کسی میدونه w800b سیستم عاملش اندروید هست یا نه؟ مدل w800c که به اندروید 5.1.1 مجهزه.
منم رو سونی بود اول فکرم ولی وقتی امتیازارو دیدم دیدگاهم عوض شداتفاقا من قصد خرید تلویزیون جدید دارم (توی همین محدوده بودجه شما) ولی هر چی بیشتر تحقیق کردم انتخاب سخت تر شد.
کلا سامسونگ از انتخاب ها حذف کردم و فعلا روی سه گزینه دارم فکر میکنم تا ببینم چی میشه.
یکیش همین مدل X850C سونیه و 2 تا دیگه Oled های ال جی هستند EG9100 و EC9300 .
x8500c 4k و اینکه همون مدل x850 اروپاه انگار از نظر قیمتم افت خودشو کرده 5700 از نظر امتیازم خوبهتلویزیون های 4K UHD های سونی که فکر کنم میشه X930-940 C اومدن تو بازار؟ قیمتشون معلوم شده؟ البته سونی مثل سامسونگ و ال جی اون لیبل Ultra HD رو نمیزنه و فقط میزنه 4K HDR انگار. درسته؟ یعنی مدل هایی مثل X850 هم همین الترا اچ دی هستن؟
معمولا اونایی که مختص بازار ایران ارائه میشن یه جورایی یه گندی توشون خورده.دوستان یه سوال بنظرتون میشه گفت x850c =x8500c یعنی میشه اعتماد کرد؟؟
نمیدونم چرا قانع نمیشم
یکی از بچه های همین تاپیک 4k سامسونگ گرفته بود مدل js8980 از کیفیت تصویر در حالت گیم مود خیلی ناراضی بود
و از گیم مود هم اگر میومد بیرونInput Lag میرفت بالا.
Js9000 در حالت گیم مود Input Lag خیلی خوبی داره ولی خارج از مود گیم فاجعه است. (23-131 ms ).
اگر نظرت حتما روی این مدل هست بهتر در مورد کیفیت تصویر در حالت گیم مودش بیشتر تحیقیق کنی.
دوستان تا 800-900 تومن بهترین تی وی 32 چیه ؟
دوست عزیز دیاد به اینجا توجه نکن,دوست من با 700 ی tv سامسونگ داره برای کنسول خیلی هم عالیه,به نظرم تو این رنج برو دنبال سامسونگ.900 برای منیتور زیاده هزینه کنیدوستان اگه کسی جواب منو میدونه بگه