sosolaz
کاربر سایت
توضيح ميدين بيشتر؟
برای من خوبه. وقتی ماه***واره روش پار***ازیت میفرستن و هیچ جا رو نمیشه دید، از طریق اینترنت کانال مورد نظرمو نگاه میکنم.قبول دارين اين تلويزوين هاي اسمارت و واي فايشون و اينا بيشتر تيليغاتيه و درواقعزكاربردي نيست؟
والا تو ایران کاربردی نیست داداش که ته استفاده ی ما بشه برای وب گردیقبول دارين اين تلويزوين هاي اسمارت و واي فايشون و اينا بيشتر تيليغاتيه و درواقعزكاربردي نيست؟
والا تو ایران کاربردی نیست داداش که ته استفاده ی ما بشه برای وب گردی
مگرنه تو ممالک کفر ، الان دیگه بحث iptv راه افتاده و به زودی جای آنتن و مانتن و همه چی رو میگیره وجود قابلیت wifi خیلی کاربردیه
همین الانش یه بابایی هست تو ایران سیستم شرینگ کانالهای ما.... رو بوسیله iptv راه انداخته که نیاز به پهنای باند بالایی داره
یعنی شما اگر یه نت درست درمون داشته باشی میتونی 40 50 تا کانال پولی خوب رو روی تلویزیونت ببینی
عالیه در خریدش شک نکنسلام اقا ما یه مدل سونی w800 گیر اوردیم بگیریم ایا؟ مشتی ادم خسته ریختین تو تاپیک باو جواب بدینا
عالیه در خریدش شک نکن
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
داش می خوام از اوسلویه بگیرم{عسلویه} 2300 میده.نمیدونی چیا تو کارتونش داره؟
مانیتورهای سامسونگ کیفیت موندگاری بالا رو به نسبت ایسوس و ال جی ندارن.سلام دوستان ... یه سوال داشتم و اون اینکه میشه به جای تلویزیون از مانیتور جهت صفحه نمایش ps4 استفاده کرد یا خیر ؟ همه ی مانیتور های hd این قابلیت رو دارن ؟ و اینکه چرا میگن مانیتور های سامسونگ خوب نیستن ؟ با تشکر
دوست خوبم من واسه استفاده از مانیتور رو ps4 و کاراییشون اطلاع دقیقی ندارم.ممنون که سریع جواب دادین .. ولی نگفتین که میشه از مونیتور به جای تلویزیون استفاده کرد یا خیر .. هر مانیتور hd جواب گوی ps4 هست یا خیر ؟. و اینکه نظرتون در مورد مونیتورهای fujitso چیه ؟