خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دنبال يه تي وي زير ٤٠ اينچم كه بشه بازي كرد و گيرنده ديجيتال داشته باشه تا ١٥٠٠٠٠ چي هست؟
سهیل جان همونطور که دوستمون گفتن بهترین گزینه سونی w670 هستش 32 اینچ برای شما من دارمش بسیار هم راضی هستم فقط یه مشکلی که دارم این که فقط دوتا hdmi داره

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

مشکل دومش هم که نمیدونم بقیه تی وی ها هم همینه یا نه به این شکله که ps4 رو که روشن میکنی سیگنال دیجیتال میره :d تا وقتی که خاموشش نکنی سیگنال برنمیگرده
مرسی که جواب دادی...منظورت از این چیه ؟یعنی هر دفعه که تلویزیون خاموش میکنی ps4 باید خاموش کنی:-/؟ راستی نگفتی به نظرت سایز 32 به نظرت کوچک نمیاد که چون که واسه اتاق خودم میخوام به نظرم همین سایز خوبه نظرت چیه؟[/QUOTE]
والا منظورمو گفتم . فکر کنم روی تلویزیون دیجیتال هستم دارم فوتبال میبینم خوب؟بعد پی اس 4 به تی وی وصله ولی خاموشه ، تا دستگاه رو روشن میکنم سیگنال دیجیتال میره و میزنه no singal
برای اتاق منم 32 مناسب بود چون جای بیشتر اینو ندارم

یک سوال فنی از اساتید : من میخوام مانیتورم رو عوض کنم ولی قیمت که گرفتم مانیتورای خوب 22 اینچ حدود 800 تومن قیمتشونه. ولی سامسونگ یه LED خوب HD داره 32 اینچ قیمتش 1100 . میخواستم ببینم اگه این TV رو بگیرم و ازش به عنوان مانیتور استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ از نظر رزولوشن و کیفیتی که میده تفاوتی داره با مانیتور؟ اگه در طولانی مدت ازش برای خوندن متن و وبگردی استفاده کنم مشکلی برای بینایی پیش نمیاد؟ مدل تلویزیون هم هست
Samsung 32F4590

رفقا من با کلی بدبختی تونستم یدونه w670a سایز 32 اینچ بخرم 1380
کسی سوالی چیزی داره بپرسه
ولی در همین حد بگم که برای گیم بهترین انتخاب تو این سایزه و تیونیر دیجیتال بسیار قوی ای داره

سونی w670 بگیر خلاص :d
با این پول از این بهتر گیرت نمیاد که برات هم بمونه و بعد دو سال زیر بغلت نزنی ببری واسه تعمیر.
درود
دلیل خیلی بهتر بودن این تی وی چی هست (منظورم سونی w670) من خودم می خواستم ال جی 62100 بگیرم (از لحاظ مشخصات فنی خیلی خوشم اومد ازش و سه بعدی هم که هست)، بین این دو تا کدوم بهتر هستش؟

خیلی ممنون آقا امین بابت راهنماییهات...
فقط جسارتا یه توضیحی در مورد w600 با w605 و w800 با w828 فرقشون چیه این مدلها با هم دیگه. ممنونت میشم:)

فرق 800 با 828 در ر....سیوره که داخل تی وی تعبیه شده.
شما اگه د..یش رو مستقیم به تی وی بزنی و اپدیت کنی و سرچ کنی همه کانالهارو واست میاره.

- - -ویرایش - - -

درود
دلیل خیلی بهتر بودن این تی وی چی هست (منظورم سونی w670) من خودم می خواستم ال جی 62100 بگیرم (از لحاظ مشخصات فنی خیلی خوشم اومد ازش و سه بعدی هم که هست)، بین این دو تا کدوم بهتر هستش؟
ببین من دلیل اولم همیشه کیفیت قطعات استفاده شده در برند سونی تو تی وی بوده که به طبع هزینش یه مقدار بالاتر میره ولی از بابت جنس خیال ادم راحته.
از نظر مقایسه ها هم یه مقدار سلیقه و مورد استفاده وسط میاد.
اینکه شما مثلن تندی یا تیزی تصویر براتون خوشایند باشه یا نه یا بحث 3d یا زیر نویس یا غلظت رنگ مشکی یا کلن طراحی و لگ و بلندی صدا و ...
منتها وقتی پای گیم وسط میاد و کارایی اون تو این رنج این مدل امتحانشو به نست پولی که براش میدید رو پس داده(بعد از اپدیت) کارایی خیلی بهترم میشه.
در کل بازم بنظرم برید و از نزدیک ببینید هر دو مدل رو تا بهتر تصمیم بگیرید.

- - -ویرایش - - -

ذوستان لطف کنین 32 اینچ تا 1 تومن معرفی کنین؟اگه 28 اینچم بود چه بهتر البته اگه هستش.ممنون.
دو مدل 32 اینچ سونی هست که خیلی هم شبیه به هم هستن مشخصاتشون.
ببین با کودوم بیشتر حال میکنی :d
EX 330 قیمت 1 تومن.
R402A قیمت 950 تومن.
الته قیمت ها برای بانه هستش و حدوده 100 تومن هم هزینه انتقالش رو میگیرن.

دوستان اخرین اپدیت تی وی w670a رو اگه کسی داره لطفا لینکش رو بدید.دوستان یک سوال این اپدیتها تاثیری روی بهتر شدن کیفیت تصویر داره؟
روی کیفیت تاثیری ندارن و باعث بهبود عملکرد کلی app های تلویزیون میشه

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

دوستان تلویزیون 32 اینچ Full HD درست حسابی گیر میاد؟! :دی من هرچی سرچ میکنم 32 اینچ 1080p جایی یافت نمیشه. (توی بازار ایران) فقط یدونه LG 32LA66100 رو توی بعضی سایت ها دیدم که اونم توی هیچ کدوم از سایت ها قیمتی نداره و برای فروش موجود نیست! یه سری هم انگار توی این سایت های مخصوص بانه هست که کاری با اون ها ندارم و میخوام چیز مطمئنی باشه.

دوستان تلویزیون 32 اینچ Full HD درست حسابی گیر میاد؟! :دی من هرچی سرچ میکنم 32 اینچ 1080p جایی یافت نمیشه. (توی بازار ایران) فقط یدونه LG 32LA66100 رو توی بعضی سایت ها دیدم که اونم توی هیچ کدوم از سایت ها قیمتی نداره و برای فروش موجود نیست! یه سری هم انگار توی این سایت های مخصوص بانه هست که کاری با اون ها ندارم و میخوام چیز مطمئنی باشه.

ار این بهتر ک من چیزی ندیدم!

تو بازار ایران هم هست من+ چند از بچه های فروم از همین داریم:دی

من امروز رفتم بازار خیابان جمهوری سونی W670 32inch به مبلغ 1900 می فروختند و همه نمایندگی ها موجود داشتند و متاسفانه دارند سو استفاده می کنند.

رفتم سامسونگ 32 اینچ مدل F5990 به مبلغ 1160 با گارانتی خریداری کردم و ازش خیلی راضی هستم.

k239ngi0kjx95ysdmtlu.jpg

من امروز رفتم بازار خیابان جمهوری سونی W670 32inch به مبلغ 1900 می فروختند و همه نمایندگی ها موجود داشتند و متاسفانه دارند سو استفاده می کنند.

رفتم سامسونگ 32 اینچ مدل F5990 به مبلغ 1160 با گارانتی خریداری کردم و ازش خیلی راضی هستم.

k239ngi0kjx95ysdmtlu.jpg

مبارکت باشه...:)

k239ngi0kjx95ysdmtlu.jpg

E چ گرون شده!

ما تو اون اوج جامجهانی (بازی ایران آرژانتین) خریدیم 1650 با دوسال گارانتی و اینا

البته سونی مثل سامسونگ نیست ک ب مشتری ش ب اعضای هر 10تا خرید 2تا رایگان هم بده:دی

سامسونگ رو باید از زاویه 90درجه کناری نیگاه کنی تا ب تفاوتش پی ببری:دی پنل های بی کیفیتی دارن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or