MaTTafix
کاربر سایت
سلام دنبال يه تي وي زير ٤٠ اينچم كه بشه بازي كرد و گيرنده ديجيتال داشته باشه تا ١٥٠٠٠٠ چي هست؟
Only W670
سلام دنبال يه تي وي زير ٤٠ اينچم كه بشه بازي كرد و گيرنده ديجيتال داشته باشه تا ١٥٠٠٠٠ چي هست؟
سهیل جان همونطور که دوستمون گفتن بهترین گزینه سونی w670 هستش 32 اینچ برای شما من دارمش بسیار هم راضی هستم فقط یه مشکلی که دارم این که فقط دوتا hdmi دارهسلام دنبال يه تي وي زير ٤٠ اينچم كه بشه بازي كرد و گيرنده ديجيتال داشته باشه تا ١٥٠٠٠٠ چي هست؟
مرسی که جواب دادی...منظورت از این چیه ؟یعنی هر دفعه که تلویزیون خاموش میکنی ps4 باید خاموش کنیمشکل دومش هم که نمیدونم بقیه تی وی ها هم همینه یا نه به این شکله که ps4 رو که روشن میکنی سیگنال دیجیتال میره :d تا وقتی که خاموشش نکنی سیگنال برنمیگرده
رفقا من با کلی بدبختی تونستم یدونه w670a سایز 32 اینچ بخرم 1380
کسی سوالی چیزی داره بپرسه
ولی در همین حد بگم که برای گیم بهترین انتخاب تو این سایزه و تیونیر دیجیتال بسیار قوی ای داره
درودسونی w670 بگیر خلاص :d
با این پول از این بهتر گیرت نمیاد که برات هم بمونه و بعد دو سال زیر بغلت نزنی ببری واسه تعمیر.
خیلی ممنون آقا امین بابت راهنماییهات...
فقط جسارتا یه توضیحی در مورد w600 با w605 و w800 با w828 فرقشون چیه این مدلها با هم دیگه. ممنونت میشم![]()
ببین من دلیل اولم همیشه کیفیت قطعات استفاده شده در برند سونی تو تی وی بوده که به طبع هزینش یه مقدار بالاتر میره ولی از بابت جنس خیال ادم راحته.درود
دلیل خیلی بهتر بودن این تی وی چی هست (منظورم سونی w670) من خودم می خواستم ال جی 62100 بگیرم (از لحاظ مشخصات فنی خیلی خوشم اومد ازش و سه بعدی هم که هست)، بین این دو تا کدوم بهتر هستش؟
دو مدل 32 اینچ سونی هست که خیلی هم شبیه به هم هستن مشخصاتشون.ذوستان لطف کنین 32 اینچ تا 1 تومن معرفی کنین؟اگه 28 اینچم بود چه بهتر البته اگه هستش.ممنون.
روی کیفیت تاثیری ندارن و باعث بهبود عملکرد کلی app های تلویزیون میشهدوستان اخرین اپدیت تی وی w670a رو اگه کسی داره لطفا لینکش رو بدید.دوستان یک سوال این اپدیتها تاثیری روی بهتر شدن کیفیت تصویر داره؟
اقایون کسی نبود یه راهنمای بکنه. لطفا نظرتون رو در مورد سری 8 سامسونگ بگید که TV خوبی هستش یا نه
دوستان تلویزیون 32 اینچ Full HD درست حسابی گیر میاد؟!من هرچی سرچ میکنم 32 اینچ 1080p جایی یافت نمیشه. (توی بازار ایران) فقط یدونه LG 32LA66100 رو توی بعضی سایت ها دیدم که اونم توی هیچ کدوم از سایت ها قیمتی نداره و برای فروش موجود نیست! یه سری هم انگار توی این سایت های مخصوص بانه هست که کاری با اون ها ندارم و میخوام چیز مطمئنی باشه.
من امروز رفتم بازار خیابان جمهوری سونی W670 32inch به مبلغ 1900 می فروختند و همه نمایندگی ها موجود داشتند و متاسفانه دارند سو استفاده می کنند.
رفتم سامسونگ 32 اینچ مدل F5990 به مبلغ 1160 با گارانتی خریداری کردم و ازش خیلی راضی هستم.
![]()
من امروز رفتم بازار خیابان جمهوری سونی W670 32inch به مبلغ 1900 می فروختند و همه نمایندگی ها موجود داشتند و متاسفانه دارند سو استفاده می کنند.
رفتم سامسونگ 32 اینچ مدل F5990 به مبلغ 1160 با گارانتی خریداری کردم و ازش خیلی راضی هستم.
![]()