خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان این تی وی سونی 40 اینچ W600b و 40 اینچW605b مگه 200 هرتز نیست من هرجا که این دو مدل رو دیدم زده 200 هرتز ولی اینجا دوستان میگن 60 هرتزه...:-/
من این دو مدل تی وی رو از سونی و مدل H6390 و F6450 از سامسونگ رو در نظر داشتم که دیگه تا فردا یکی از این تی وی هارو بگیرم ولی با این اوصاف یخورده گیج شدم از یه طرف سونی که دوستان میگن 60 هرتزه از طرف دیگه هم 6450 سامسونگ میگن مالی نیست به نظرتون با این بودجه 2200 چی میتونم بگیرم که برای گیم و استفاده خانواده خوب باشه امکانات واسم مهم نیست
فقط کیفیت تصویر روون بودن توی تصاویر سریع و تار نشدن و اینکه پنل حداقل 100 هرتز باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید:)

دوستان برای اتاق شخصی و استفاده pl4 و 360 و pc. بین مانیتور و تلویزیون کدوم رو پیشنهاد میدید و چه مدلی?

100 درصد تی وی ولی بازم بستگی به بودجه شما داره اگه مشکلی ندارین مثل خیلی از دوستان که سونی 32 w670a تهیه کردن میتونید تهیه کنید

چرا تلویزیون بهتر از مانیتوره واسه کنسول؟؟!!!!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

دلیل اول این که بزرگتره و لذتی بیشتری برای بازی داره
دلیل دوم هم این که کیفیت مانیتور های بازار چنگی بدل نمیزنه و شما هر مانیتوری بگیری بازم کیفیت تصویرش به همون w670a سونی نمیرسه
مگه این که محدودیت بودجه داشته باشی یا سایز 32 برات بزرگ باشه که اونوقت میتونی بری دنبال مانیتور های 24 اینچ

درود

این w670 رو نمیشه کاری کرد ک آداپتور نقشی نداشته باشه وسطش؟ یعنی یک سره باشه؟:|

ولی انصافا از همین w670ـه32اینچم خیلی راضی م یعنی صحنه هایی رو پردازش میکنه با ps4 که همین صحنه ها تو 42اینچ های ال جی و سامسونگ اصن ب دل نمیشینه

خواهشا یکی به من بگه این تی وی سونی مدل w800b سایز 42 اینچ و w600b سایز 40 اینچ 200 هرتزهستن یا 60 هرتز
چون توی مشخصاتش زده فرکانس تصویر 200 هرتز فروشنده ها هم که میگن درسته واقعا دیگه گیج شدم

نظرتون در مورد سامسونگ 6490 سایز 40 اینچ چیه ؟ امروز سوال کردم 2200 بود قیمتش.
فردا دیگه حتما باید یه تی وی بگیرم خواهشا راهنماییم کنید.

خواهشا یکی به من بگه این تی وی سونی مدل w800b سایز 42 اینچ و w600b سایز 40 اینچ 200 هرتزهستن یا 60 هرتز
چون توی مشخصاتش زده فرکانس تصویر 200 هرتز فروشنده ها هم که میگن درسته واقعا دیگه گیج شدم

نظرتون در مورد سامسونگ 6490 سایز 40 اینچ چیه ؟ امروز سوال کردم 2200 بود قیمتش.
فردا دیگه حتما باید یه تی وی بگیرم خواهشا راهنماییم کنید.
عزیز شما اگه تونستی همون w800 رو بگیر مشخصات درست همونی که نوشتن.
دیگه یه شرکت به بزرگی سونی نمیاد که به این تابلویی دروغ بگه!

عزیز شما اگه تونستی همون w800 رو بگیر مشخصات درست همونی که نوشتن.
دیگه یه شرکت به بزرگی سونی نمیاد که به این تابلویی دروغ بگه!

خیلی ممنون آقا امین بابت راهنماییهات...
فقط جسارتا یه توضیحی در مورد w600 با w605 و w800 با w828 فرقشون چیه این مدلها با هم دیگه. ممنونت میشم:)

رفقا من با کلی بدبختی تونستم یدونه w670a سایز 32 اینچ بخرم 1380
کسی سوالی چیزی داره بپرسه
ولی در همین حد بگم که برای گیم بهترین انتخاب تو این سایزه و تیونیر دیجیتال بسیار قوی ای داره
سلام اردلان جان مبارکت باشه...منم واقعیت میخوام همین مدلو بگیرم...کیفیت تو بازی چطوره؟تاری یا بریدگی تصویر نداری تو صحنه های سریع؟بعد این سایز 32 به نظرت کوچک نمیاد موقع بازی کردن (تو اتاق خواب میخوام) ببخشید اگه زیاد شد خودت گفتی هرکی سوال داره بپرسه:d

درود

این w670 رو نمیشه کاری کرد ک آداپتور نقشی نداشته باشه وسطش؟ یعنی یک سره باشه؟:|

ولی انصافا از همین w670ـه32اینچم خیلی راضی م یعنی صحنه هایی رو پردازش میکنه با ps4 که همین صحنه ها تو 42اینچ های ال جی و سامسونگ اصن ب دل نمیشینه​

این آداپتورش روی اعصاب منم هست :| در تعجبم چطوری تونستن منبع تغذیه رو توی اون ps4 بچپونن ولی توی تلویزیون نتونستن . راهی گیر آوردی به مام بگو . راستی برای زیرنویس فارسیش نمیشه کاری کرد؟

سلام اردلان جان مبارکت باشه...منم واقعیت میخوام همین مدلو بگیرم...کیفیت تو بازی چطوره؟تاری یا بریدگی تصویر نداری تو صحنه های سریع؟بعد این سایز 32 به نظرت کوچک نمیاد موقع بازی کردن (تو اتاق خواب میخوام) ببخشید اگه زیاد شد خودت گفتی هرکی سوال داره بپرسه
والا داداش نه به نظر من بلکه به نظر من همگی اساتید حداقل تو گیم میشه گفت بهترین تلویزیون بین 32 اینچی هاست درگیر عدد و رقم و اینا نشو :d هیچکونه تاری و بریدگی و اینا نداره اتفاقا از قصد تو بازی لست آف آس حرکت های سریع انجام دادم و دوربین رو چرخوندم ولی تصویر به نرمی چرخید و هیچ مشکلی ندیدم.یه مود مخصوص گیم هم داره که فعالش میکنی صداش متناسب با بازی پخش میشه و کیفیت تصویرش مناسب بازی در میاد . از نظر ظاهری هم بدون هیچ گونه شکی میشه گفت خیلی زیباتر ال جی ها و سامسونگ هاست ، تیونر دیجیتالش هم بسیار قوی و اسکرین میرورینگ قوی داره و پشتیبانی از فیلم و usb اش فوق العادست
فقط دو تا مشکل نه چندان حاد داره : اولیش زیرنویس فارسی هست که به هیچ صراطی مستقیم نیست:| انگلیسی و ترکی و چمیدونم کره و ژاپن و همه رو عین چی نشون میده به فارسی که میرسه علامت تعجب میزاره . حالا جالبیش اینه که خود منوی تلویزیون زبانش رو میشه فارسی کرد و حتی توی مرورگرش هم با زبان فارسی مشکلی نداره . زیرنویس رو به فیلم هم چسبوندم / اینکودینگش رو هم تغییر دادم حتی sub/idx اش هم کردم جواب نداد . خیلی حیفه فیلم با کیفیت عالی و روونی توی جلو عقب بردنش بتونی ببینی زیرنویسش رو نتونی
مشکل دومش هم که نمیدونم بقیه تی وی ها هم همینه یا نه به این شکله که ps4 رو که روشن میکنی سیگنال دیجیتال میره :d تا وقتی که خاموشش نکنی سیگنال برنمیگرده

مشکل دومش هم که نمیدونم بقیه تی وی ها هم همینه یا نه به این شکله که ps4 رو که روشن میکنی سیگنال دیجیتال میره :d تا وقتی که خاموشش نکنی سیگنال برنمیگرده[/QUOTE]
مرسی که جواب دادی...منظورت از این چیه ؟یعنی هر دفعه که تلویزیون خاموش میکنی ps4 باید خاموش کنی:-/؟ راستی نگفتی به نظرت سایز 32 به نظرت کوچک نمیاد که چون که واسه اتاق خودم میخوام به نظرم همین سایز خوبه نظرت چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or