خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
کی گفته مونیتورای ایسوس خراب از آب درمیان ؟؟
والا رفیقای ما دارن آخ نگفته اما من خودم LG گرفتم سوخت پنلش |:

مانیتور اصلا قابل مقایسه نیست با TV برای بازی کردن . سعی کنید به جای TV پولتونو بدید یه مانیتور درست حسابی با زمان پاسخگویی پائین بگیرید ( البته اگه برای اتاقتون میخواید و ... )

ایسوس یه زمانی عالی بود . من خودم تابستون گرفتم همون ماه اول مشکل پیدا کرد دادم گارانتی اصلیش که ویستا هست قابش رو شکوندن پنلش خیلی داغ میکنه و بدنه هم هی میخواد در بیاد :|
اقا به هیچ وجه ایسوس نگیرید چون فعلا ریسکه . ال جی هم که هیچی ولی اگه مدل خوبی از سامسونگ پیدا کردید اونو بخرین .
پیشنهاد من فقط tv هست فعلا . حتی المقدور 32 اینچ .

میشه بگید از کدوم مدل گرفته بودید
خیلی عجیبه که مانیتورهای ایسوس بعد از چند ماه خراب بشن آخه تو کل دنیا میفروشه
حالا گارانتی ویستا قبول میکنه یا نه
یک چند تا الجی داریم مثل چی کار میکنه آخ هم نگفتن
با این که الجی بهترین مانیتور ها رو میزنه ولی متاسفانه تولیدات داخل خوب نیستند

میشه بگید از کدوم مدل گرفته بودید
خیلی عجیبه که مانیتورهای ایسوس بعد از چند ماه خراب بشن آخه تو کل دنیا میفروشه
حالا گارانتی ویستا قبول میکنه یا نه
یک چند تا الجی داریم مثل چی کار میکنه آخ هم نگفتن
با این که الجی بهترین مانیتور ها رو میزنه ولی متاسفانه تولیدات داخل خوب نیستند

vn247h :| یعنی با کوچک ترین تمیز کردن اونم با دستمال های مخصوص بدون هیچی و فقط واسه پاک کردن گرد و غبار این پیکسلاش میسوزن :|
پنلش هم عین چی داغ میکنه این جدیدا :|:| دوستان نخرید ایسوس فعلا .

vn247h :| یعنی با کوچک ترین تمیز کردن اونم با دستمال های مخصوص بدون هیچی و فقط واسه پاک کردن گرد و غبار این پیکسلاش میسوزن :|
پنلش هم عین چی داغ میکنه این جدیدا :|:| دوستان نخرید ایسوس فعلا .

یعنی همه vn247h همینجوریه اگه اینجور باشه که خیلی بده مشکل اینجاست تو بازار چیز بدردبخور دیگه نیست الجی که همه تولید داخل هست و تصویر بیکیفیتی داره سامسونگ هم که مدلهای خوبی نداره
همون تی وی پس بهتره هر چند که اینپوت لگ بالایی دارند

دوستان لطفا جو الکی ندید .
من خودم VX229 دارم خیلی عالیه 23 اینج هم هست (البته در اصل 22 اینچه)
حدود 2 ماهی هست که دارمش واقعا مانیتوز عالی و فوق العاده تا رنج 800 تومان هستش.
خب عزیز من هر مانیتوری ممکنه براش مشکل ایجاد شه چرا جو الکی میدین؟
دوستای من هم همین مدل و مدل بالاتر 27 اینچ رو دارن واقعا کیفیت iPS فوق العاده هست.

دوستان لطفا جو الکی ندید .
من خودم VX229 دارم خیلی عالیه 23 اینج هم هست (البته در اصل 22 اینچه)
حدود 2 ماهی هست که دارمش واقعا مانیتوز عالی و فوق العاده تا رنج 800 تومان هستش.
خب عزیز من هر مانیتوری ممکنه براش مشکل ایجاد شه چرا جو الکی میدین؟
دوستای من هم همین مدل و مدل بالاتر 27 اینچ رو دارن واقعا کیفیت iPS فوق العاده هست.
دوست عزیز جو الکی چیه :|
الان دو تا از رفیقام ایسوس دارن من خودم اولین مانیتورم هم ایسوس بود که این مشکل رو نداشت :| مدل های دوستان فرق میکنه با مال من که میگن بعد یه ساعت بدجور پنل داغ میکنه مخصوصا اگه زیر مانیتور دست بزنن :|:|
مانیتور من هم قابلیتاش نسبت به قیمتی که گرفتم خیلی خوب بود . اگه منظورتون قابلیتاش هست که من میگم عالیه ولی اگه کیفیت خود مانیتوره که میگم الان مفت نمی ارزه :دی یه سامسونگ 23 دارم از سال پیش الانم از همون استفاده دارم میکنم هیچ مشکلی هم ندارم :| ایسوس هم برای تنوع خریدم که ضد حال که زد هچ تابلو شد کیفیتش و مخصوصا خدمات (صدمات :|) پس از فروش :دی
من زیاد این تاپیک نمیام . نظر من اینه حالا هر کی میخواد قبول کنه و هر کی میخواد قبول نکنه . اصلا دلتون خواست برید 10 تا بگیرید اجبارتون که نکردن ولی من میگم نه :)

به هر حال هر جنسی خراب داره حتی اگه بالاترین کیفیت ساخت رو داشته باشه حالا تو کشورهای پیشرفته گارانتی ها معتبر هست و براشون تعویض میکنند ولی اکثر گارانتی ها در ایران رسیدگی نمیکنند و فقط نقش واردکننده دارند
البته من مانیتور ایسوس از یک فروشنده این مانیتور ها که پرسیدم میگفت ما تا حالا خیلی فروختیم ولی کسی چیزی نگفته
البته تو فرومها من 3 یا 4 نفر رو دیدم گفتن بعد چند ماه کارکرد براشون مشکل پیش اومده مثل همین دوستمون

من خودم 3 تا مانیتور لازم دارم میخواستم همش رو vn 247h بگیرم ولی با این صحبت ها ترسیدم چون 2 تاش رو برای اقوام میخوام

دوستان نظری در مورد LG 23MP65HQ IPS 23inch LED Monitor و LG 22MP55HQ IPS 22inch LED Monitor ندارن کیفیتهاشون خوبه یا نه ولی خداییش ال جی خرکاره

آقا با بدبختی یدونه سونی w670a پیدا کردم از یه بنده خدایی
بگیرم بره همینو خیالم راحت باشه دیگه؟کلا هیچ جایی تو تهران سراغ ندارین که بفروشه؟شانس گند ما تا همین دو ماه پیش عین چی موجود بود همه جا

سلام.دوستان تا 1 تومن حالا 100 بالا پایین تی وی 32 اینچ که فول اچ دی باشه که تو بازارم الان باشه چیا پیشنهاد میکنین؟برای گیم و فیلم دیدن.ممنون.

دوستان آپدیت این مدل رو از کجا گیر بیارم واس دانلود؟

- - -ویرایش - - -

پیدا کردم !!!
اینه دیگه درسته ؟!
چه جوری بزنم بعد از دانلود؟

کسایی که سری W8 دارن استفاده کنن
Sony : KDL-42W828B : Improves the performance of the recording function
از زیپ که دربیاری فایلو میریزی تو فلش با پوشه خودش.
بزنی به tv خودش پیغام اپدیت میده.
من اینو با وای فی و از طریق خوده تی وی اپدیت کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or