خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
ورودی PC داره ؟

Full hd هست ؟

دوست عزیز تا اونجا که من میدونم 55100 اچ دی هست نه فول اچ دی و ورودی pc هم نداره

- - -ویرایش - - -

با سلام خدمت همه دوستان,برای ps4 تا 700 750 چه مانیتوری رو پیشنهاد می کنید؟من خودم نظرم روی asus vx238h هستش,ممنون می شم که کمکم کنید.

همون مانیتوری که انتخاب کردی خوبه ولی زیبا نیست
اگه افزایش بودجه بدی پیشنهاد من vn247h که یک کمی هم بزرگتره ظاهر قشنگترو حرفه ای تری هم داره

سلام دوستان...
من این هفته یک TV SONY W605B 40INCH خریدم با گارانتی بازرگانی ایران 1.950 البته آشنا بودن.هیچجا زیره 2.100 قیمت نمیدادن.آقا میخام کیفیت این تی وی رو بگم شاید کسی باورش نشه ولی حتما برید ببینید.وقتی داشتم کیفیت های تیوی ها که روشن بودن میسنجیدم این تیوی کیفیتش با W800 هیچ فرقی نداشت.شاید 5 دقیقه کامل داشتم هردو رو تماشا میکردم چون کناره هم بودن.تصویر هردو دقیقا یکی.شاید از نظر هرتز پنل تفاوت داشته باشن ولی از نظر کیفیت تصویر میتونم بگم فوق العاده هست.تو بازی هم که تاحالا هیچ مشکلی نداشتم.اینقد محسوس نیست که موشن به چشم بیاد.در خریده این تیوی شک نکنید.راستی SAMSUNG 6450 تصویرش اصلا قابل قیاص با این مدل نیست.یه حالت مه مانند کلا روی تصویره...

دوستان بین این 2 مدل کدام را انتخاب کنم ؟

Sony 32 W670A

Samsung 32 F 5590

KDL-42W670A.jpg
346-1432-thickbox.jpg

خوب من تا 1500 بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه؟

دوستان قبلا چند مدل معرفی کردن
سونی w670a با گارانتی اصلی حدود 1600 و بودن گارانتی 1300 البته باید گیر بیاد
سامسونگ هم چند مدل داره از 1070 تا 1600
یه ترتیب
f5550 f5570 f5590 f6450

دوستان یه سری شنیدم که مانیتور های Asus خوب نیست درسته ؟ میگن بعد از 3 ماه خراب میشه و ....
یکی از دوستانه خودم هم هستش اتفاقا اولین روزی که خرید می گفت LG و Samsung آشغاله و سمتش دیگه نمیره . بعد از 3 ماه زنگ زد بهم به جای سلام داشت به زمین و زمان فحش میداد و منم میخندیدم بهش :))
از 2 3 نفر دیگه هم شنیدم این مشکل رو داشتن .

دوستان یه سری شنیدم که مانیتور های Asus خوب نیست درسته ؟ میگن بعد از 3 ماه خراب میشه و ....
یکی از دوستانه خودم هم هستش اتفاقا اولین روزی که خرید می گفت LG و Samsung آشغاله و سمتش دیگه نمیره . بعد از 3 ماه زنگ زد بهم به جای سلام داشت به زمین و زمان فحش میداد و منم میخندیدم بهش :))
از 2 3 نفر دیگه هم شنیدم این مشکل رو داشتن .

ایسوس یه زمانی عالی بود . من خودم تابستون گرفتم همون ماه اول مشکل پیدا کرد دادم گارانتی اصلیش که ویستا هست قابش رو شکوندن پنلش خیلی داغ میکنه و بدنه هم هی میخواد در بیاد :|
اقا به هیچ وجه ایسوس نگیرید چون فعلا ریسکه . ال جی هم که هیچی ولی اگه مدل خوبی از سامسونگ پیدا کردید اونو بخرین .
پیشنهاد من فقط tv هست فعلا . حتی المقدور 32 اینچ .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or