خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بازیم ممنون دوست گرامی .. خیلی متشکر از راهنماییتون

اگر دوستان دیگه ای در مورد اتصال ps4 به مانیتور چیزی می دونن بگن که ایا همهی مانیتور های hd قابلیت نمایش صفحه برای ps4 رو دارن یا خیر ؟

اقا میخوام ps4بخرم میشه با مدل مانیتور lg flatron w2261v بازی کرد جواب میده؟

دوست عزیز من دارمش و راضیم مانیتور خوبی هست. Full HD هست. منم ps4 بهش وصل کردم.

LG W2261V Monitor - 22" Widescreen LCD Monitor - LG Electronics UK

Gamers and movie buffs will love this widescreen LCD monitor. LG’s FLATRON f-ENGINETM picture-enhancing chip offers enhanced image definition, smooth motion, and superb colour reproduction, making it ideal for watching films. And, with a 2ms response time, your video games will look better than ever.
موفق باشی ;)

W800a یا w800b ؟

البته فک نکنم زیاد باهم فرقی داشته باشن!

چیزه خاصی فک نکنم داشته باشن(تلویزیون ک روش پلی استیشن نمیذازن:دی ) ولی نمیدونم هنوز هم مثل 670ها آداپتوری هست برقش یا نه

من هیتلر شکن ندارم تو یوتیوف اینو سرچ کن قطعا میبینی چی داره sony w800a unboxing

دیدی ب ماهم بگو:دی

داداش من ایtv رو گرفتم کیفیتش عالیه شک نکن تو خریدش ماله من w800b هست خودشم آداپتور داشت

دوستان وقتی مانیتور رو به ps4 وصل می کنیم .. نیازی هست که مانیتور به کامپیوتر وصل باشه ؟ صدای دستگاه از کجا میاد وقتی مانیتور بلندگو نداره ؟!!!

دوستان وقتی مانیتور رو به ps4 وصل می کنیم .. نیازی هست که مانیتور به کامپیوتر وصل باشه ؟ صدای دستگاه از کجا میاد وقتی مانیتور بلندگو نداره ؟!!!
اگر مانیتور خروجی هدفون داشته باشه میتونید اسپیکر رو به خروجی هدفون بزنید و صدا رو داشته باشید اون روشی که گفتید عملی نیست

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

اگر مونیتور خروجی هدفون نداشت چی ؟ صداش از کجا میاد ؟ در ضمن بنده اون قسمت رو سوالی پرسیدم .. منظورم این بود که مونیتور فقط باید به ps4 وصل باشه یا اینکه باید هم زمان به کامپیوتر هم متصل باشه ؟؟

اگر مونیتور خروجی هدفون نداشت چی ؟ صداش از کجا میاد ؟ در ضمن بنده اون قسمت رو سوالی پرسیدم .. منظورم این بود که مونیتور فقط باید به ps4 وصل باشه یا اینکه باید هم زمان به کامپیوتر هم متصل باشه ؟؟
اگر خروجی هدفون نداشت باید دنبال به اسپیکر بگردی که خروجی اپتیکال داشته باشه در جوابتون هم فقط مانیتور باید به پلی 4 وصل باشه

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or