خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
ای کاش گلس تی وی هم بود. این شیشه های محافظ زیبایی tv رو از بین می برند.
عزیز دلم tv ها همگی 1 گلس محافظ بسیار گرون قیمت دارن که به 3 نوع مات نیمه شفاف شفاف تقسیم می شن گرون ترینشونم شفاف ها هستن که هم بهترین کیفیت تصویر رو می دن هم رفلکشن کمی تولید می کنن گلس دو زاری بندازی که کیفیتش رو نابود می کنه سری های های اند همیشه نوع شفاف رو دارن.
اگر بچه کوچیک دارید یا به دیوار در ارتفاع بالا نصبش کنید یا از همین محافظ ها باید بخرید که هم کیفیت تصویر نابود می شه هم کلا چیز جالبی نیستن.

• Like
Reactions: mojt9090
ای کاش گلس تی وی هم بود. این شیشه های محافظ زیبایی tv رو از بین می برند.
گلس هیچ وقت نمیتونه تلویزیون شما رو در برابر ضربه ی سنگین یک شی مثلا نوک تیز محافظت کنه
نکته دوم اینکه چسبوندنش مثلا روی یک تلویزیون 65 اینچ به صورتی که حباب زیرش نره یا کج نباشه و ... تقریبا نشدنیه !!!
کاری که من پیشنهاد میکنم اینه که تلویزیون رو در اتاق خواب قرار بدید و مواقعی که نیستید درب اتاق رو قفل کنید که بچه نتونه بره داخل اتاق و وقتی هستید هم حواستون به بچه و اینکه چیزی دم دستش برای پرتاب کردن نباشه باشه

دوستان من یه مبلغی برای TV نسل بعد کنار گذاشتم اما به دوتا مسئله برخوردم.
یک اینکه واقعا ارزش داره مثلا بیام ۲۰تومن پول یه TVبدم؟ درسته کیفیتشون فوق العادست اما بهرحال فقط یه TVعه و ۲۰تومن مبلغ سنگینیه ولی اگه زیادم دست دست کنم ممکنه همین ۲۰تومنی بشه ۳۰تومن.
و مورد بعدی اینکه زیاد گیم پلی میدم (هم آفلاین هم آنلاین) و رو کیفیت و ... خیلی حساسم. کلا اگه میتونین تو تصمیم گیری کمک کنید، نظراتتونو بگید لطفا.

یک اینکه واقعا ارزش داره مثلا بیام ۲۰تومن پول یه TVبدم؟ درسته کیفیتشون فوق العادست اما بهرحال فقط یه TVعه و ۲۰تومن مبلغ سنگینیه ولی اگه زیادم دست دست کنم ممکنه همین ۲۰تومنی بشه ۳۰تومن.
و مورد بعدی اینکه زیاد گیم پلی میدم (هم آفلاین هم آنلاین) و رو کیفیت و ... خیلی حساسم. کلا اگه میتونین تو تصمیم گیری کمک کنید، نظراتتونو بگید لطفا.

شما حساب كن چند سال استفاده ميكني ازش و مبلغو تقسيم كن ببين سالي چقدر پات ميفته.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه کیفیت مد نظرته انتخاب اول و آخرت oled باید باشه
در مورد بحث قبلی دوستان هم در مورد پنل va و ips هم تجربه شخصیم اینه که va واسه گیم و استفاده شخصی عالیه و ips هم برای استفاده خانوادگی.بحث زاویه دید هم در مورد va کاملا درسته و باید مستقیم بهش نگاه بشه تا چیزی از کیفیت تصویرش کم نشه

اگه کیفیت مد نظرته انتخاب اول و آخرت oled باید باشه
در مورد بحث قبلی دوستان هم در مورد پنل va و ips هم تجربه شخصیم اینه که va واسه گیم و استفاده شخصی عالیه و ips هم برای استفاده خانوادگی.بحث زاویه دید هم در مورد va کاملا درسته و باید مستقیم بهش نگاه بشه تا چیزی از کیفیت تصویرش کم نشه
OLED فکر نکنم به خاطر اون قضیه burn in ریسک کنم چون مصرفم هم نسبتا بالاست. فکرم رو QLED سامسونگه البته باز کلی نیاز به تحقیق دارم.

هر روز که دیرتر بخری گرون تر میشه
مثلا یک سری خوشحال هستن که PS5 داره میاد اما وقتی تلویزیونشون FULL HD هست چه فرقی براشون PS4 و PS5 داره ؟؟ !!!! شاید روی PS4 PRO هنوز اونقدر FULL HD یا 4K و HDR تفاوت خیلی زیادی نکنه اما توی نسل بعد کاملا خودش رو نشون میده

• Like
Reactions: UnlovelyWriter
هر روز که دیرتر بخری گرون تر میشه
مثلا یک سری خوشحال هستن که PS5 داره میاد اما وقتی تلویزیونشون FULL HD هست چه فرقی براشون PS4 و PS5 داره ؟؟ !!!! شاید روی PS4 PRO هنوز اونقدر FULL HD یا 4K و HDR تفاوت خیلی زیادی نکنه اما توی نسل بعد کاملا خودش رو نشون میده
الان با حدود 20تومن به نظرتون بهترین انتخابا چیاست؟ 55 اینچ ترجیحا.

این همین دو هفته پیش ۱۷تومن بود که. امنیت اقتصادی موج میزنه :))
بازم خوبه همین بانه هست .
55X8500G رو دیجی کالا زده 29 میلیون با اینکه بانه 18 میلیونه !!!

در ضمن افزایش قیمت عجیب غریب 65 اینچ و بالاتر ها جالب بوده !!! تقریبا غیر قابل خرید شدن و از نظر اقتصادی هم خریدشون هیچ توجیهی دیگه نداره !!!!

دوستان خواهشا یه چند گزینه ی خوب واسه خرید speaker sorround واسه ps5 بگید ..دارم تجهیزاتشو اماده میکنم تا چن ماه دیگه:D

لاجیتک Z906 همچنان با کیفیت و عالی ، تنها اشکالش اینه که ورودی hdmi نداره که برای کنسول اصلا بهش احتیاجی نیست ، من یه زمانی خریدم یک میلیون الان شده ۹ میلیون .

• Like
Reactions: noorihamid99

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or