خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
برای tv کوچکترین سایز 4k 43 هست سایز کوچکتر از 43 میخای باید مانیتور بگیری
سری 7 سامسونگ ارزونترین سری 4k تو بازار هست (nu7000، 7100.. 7900) تو یسری چیزا مثل روشنایی و hdr ضعیف هست با اینحال اگه محدودیت بودجه داری تنها انتخابت میشه همین (به نسبت پولی که میدی قابل قبول هست) فکر میکنم اگه از بازار غیررسمی بخای تهیه کنی قیمتش حدود 8 تومن بشه.
خب پس الان بهترین 43 اینچ های بازار که واسه بازی مناسبه کدوماس؟
بین ۷ الی ۱۵ میلیون

خب پس الان بهترین 43 اینچ های بازار که واسه بازی مناسبه کدوماس؟
بین ۷ الی ۱۵ میلیون
samsung ru7100 , nu7000
LG uk6300
بنظرم سامسونگ تو این رنج قیمت کیفیت بهتری داره
الان که چک کردم بعضی سایتا از 6 تومن هم قیمت زدن
از سونی هم x8000 که قیمتش یمقدار بالاتر میشه حدود 8 تومن تو سایتای بانه قیمت زدن

• Like
Reactions: voldmort
samsung ru7100 , nu7000
LG uk6300
بنظرم سامسونگ تو این رنج قیمت کیفیت بهتری داره
الان که چک کردم بعضی سایتا از 6 تومن هم قیمت زدن
از سونی هم x8000 که قیمتش یمقدار بالاتر میشه حدود 8 تومن تو سایتای بانه قیمت زدن
خب یه صلاح مشورت کردم میگن تو که داری میخری یه 49 یا 55 بخر:D
نظرت راجب ال جی مدل های 49SK8000 - SM8100 - UM7340 چیه؟
دوتای اول محصول 2019 هستن
اون SM8100 چشممو گرفته(49اینچش)
به نظرتون این تلوزیون مناسب بازی و فیلم دیدن هست؟(واسه ps5 درواقع:D)
ولی اون ال جی UM7340 هم شاید بتونم 55 اینچش رو بگیرم
درکل نظرت راجب هر3 چیه؟
واینکه اگر گزینه ی دیگه ایی مدنظرتونه معرفی کند

خب یه صلاح مشورت کردم میگن تو که داری میخری یه 49 یا 55 بخر:D
نظرت راجب ال جی مدل های 49SK8000 - SM8100 - UM7340 چیه؟
دوتای اول محصول 2019 هستن
اون SM8100 چشممو گرفته(49اینچش)
به نظرتون این تلوزیون مناسب بازی و فیلم دیدن هست؟(واسه ps5 درواقع:D)
ولی اون ال جی UM7340 هم شاید بتونم 55 اینچش رو بگیرم
درکل نظرت راجب هر3 چیه؟
واینکه اگر گزینه ی دیگه ایی مدنظرتونه معرفی کند

از خرید سایز بزرگتر پشیمون نمیشی
نظر شخصیم تو این رنج قیمت بیشتر روی سامسونگ هست (ru7100) چون پنلش VA مشکی بهتری داره درمقابل LG که ips هست (sm8100) برای گیم و اینکه میخای تو اتاقت بزاری هم بهتره

• Like
Reactions: voldmort
از خرید سایز بزرگتر پشیمون نمیشی
نظر شخصیم تو این رنج قیمت بیشتر روی سامسونگ هست (ru7100) چون پنلش VA مشکی بهتری داره درمقابل LG که ips هست (sm8100) برای گیم و اینکه میخای تو اتاقت بزاری هم بهتره
تا ۲۰تومن چه انتخابایی هستن؟

سلام دوستان...خیلی وقته نظرم رو q70r هستش ولی تنها مشکلی که داره دوستان میگن موشنش افتضاحه..این موشن چیه دقیقا؟
توی فوتبال و ماشین رانی و جاهایی که تصویر خیلی سریع حرکت میکنه شما از جسم متحرک که سریع حرکت میکنه بجای اینکه دقیقا خودش رو ببینی یک حاله ای رو میبینی به این میگن موشن ضعیف
که اتفاقا توی گیم و مسابقات ورزشی بسیار بسیار مهم هست ولی توی دیدن فیلم و سریال مهم نیست

واسه گیم و ps5 می خوای که همه چی در بهترین حالتش باشه و نقطه ضعف خاصی نداشته باشه مستقیم برو سراغ همون سونی 9500G

آخرین ویرایش:
توی فوتبال و ماشین رانی و جاهایی که تصویر خیلی سریع حرکت میکنه شما از جسم متحرک که سریع حرکت میکنه بجای اینکه دقیقا خودش رو ببینی یک حاله ای رو میبینی به این میگن موشن
که اتفاقا توی گیم و مسابقات ورزشی بسیار بسیار مهم هست ولی توی دیدن فیلم و سریال مهم نیست

واسه گیم و ps5 می خوای که همه چی در بهترین حالتش باشه و نقطه ضعف خاصی نداشته باشه مستقیم برو سراغ همون سونی 9500G
ممنون دوست عزیز..من بودجم 25 ملیونیه...از c9 خیلی خوشم میاد ولی امان از burn in...من استفادم اول گیم و بعدش فیلمه

کیفیت به پنل مورد استفاده بر میگرده که q70 دو مدل داره (نه دو پنل متفاوت )و این مدلی که من از بانه سفارش دادم و منتاژ مصره با مدلی که توی سایت rtings.comبررسی کردن یکیه و تا جایی که خودم اطلاع دارم اختلاف این دو مدل اینه که برای سفارش امریکا ورودی شبکه های کابلی داره یعنی نیاز به ریسیور نداره
داداش ی سوال شما ک q70rدارید تو موشن واقعا اذیت میکنه؟واینکه سونی x9000fبگیریم بهتره؟

داداش ی سوال شما ک q70rدارید تو موشن واقعا اذیت میکنه؟واینکه سونی x9000fبگیریم بهتره؟
هر چی میگیرید جدید ترین مدل بگیرید
مدل های قدیمی ممکنه دست دوم باشن که آک کرده باشن یا پشت ویترینی بوده باشن
وگرنه تلویزیونی هایی که تولید نمیشن دلیلی نداره توی انبار آک مونده باشه و تا حالا کسی نخریده باشه !!!

• Like
Reactions: Jack cooper
دوستان من hdr رو تو بازیه red dead 2 فعال میکنم تصویر خیلی روشن میشه بعد کنتراست هم میاد پایین . الان مشکل اصلی چیه ؟ برای hdr تنظیمات خاصی میخواد ؟

دوستان من hdr رو تو بازیه red dead 2 فعال میکنم تصویر خیلی روشن میشه بعد کنتراست هم میاد پایین . الان مشکل اصلی چیه ؟ برای hdr تنظیمات خاصی میخواد ؟
کلا رد دد از نظر hdr مشکل دار هست بازیش قرار بود اپدیت بدن که نمیدونم دادن یا نه چون خودم همون اوایل بازیش کردم. اگه تلویزیونت led هست باید تو option بازی بری اون رو 100 قرار بدی اگه oled داری باید رو 300 بزاری. اگه اینا درست هست پس باید تنظیمانت تیوی رو درست کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or