خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
x85G زده

سلام
مبارکتون باشه . :Rose::Rose:
داداش اگه امکان داره لطف میکنی چند عکس از روبه رو از کیفیت تصویر در شبکه های داخلی و خارجی و صحنه های تاریک دارای جزئیات قرار بدین .
ممنون میشم این لطف بزرگ رو کنید . من میخوام این تلویزیون رو بخرم .

x85G زده

سلام تلویزیون خوبی انتخاب کردی اگه میشه درباره کیفیتش برامون بگو چطوره با عکس باشه چه بهتره مخصوصاً فیلم های 4k
از اینجا میتونی کلیپ کوتاه 4k رایگان دانلود کنی .
فیلم 4k | دانلود فیلم 4k

4k HDR BluRay REMUX

حجم دموی هر فیلم حدود 100 مگ هست . تست کن ببین کیفیت تلویزیون چطوره . اگه شد نظرتو راجبش برامون بگو اگر وقت کردی . تشکر

سلام دوستان
اگر اطلاع دارین میشه توضیح بدین که چرا تلویزیون TCL مدل P8S در ایران با مدل P8S سایت خود TCL،سایت های هندی،پاکستانی و اماراتی... تفاوت داره کاملا؟ فقط ظاهرشون مشابه هست!
اونا پردازنده ۴ هسته A55 و گرافیک mali 470 دارند همراه با ۲ گیگ رم و ۱۶ حافظه داخلی و همچنین با سیستم عامل اندروید۹.
اینی که تو ایران دارن میدن قابل مقایسه نیست و این موارد کاملا متفاوت و ضعیف تره و به نظر میرسه که تفاوت بخاطر ریجن نیست حالا خدا میدونه پنل این چی باشه چون اکثر مشخصات تفاوت داره نمیشه اعتماد کرد اصلا!

• Like
Reactions: 3DO
سلام دوستان
اگر اطلاع دارین میشه توضیح بدین که چرا تلویزیون TCL مدل P8S در ایران با مدل P8S سایت خود TCL،سایت های هندی،پاکستانی و اماراتی... تفاوت داره کاملا؟ فقط ظاهرشون مشابه هست!
اونا پردازنده ۴ هسته A55 و گرافیک mali 470 دارند همراه با ۲ گیگ رم و ۱۶ حافظه داخلی و همچنین با سیستم عامل اندروید۹.
اینی که تو ایران دارن میدن قابل مقایسه نیست و این موارد کاملا متفاوت و ضعیف تره و به نظر میرسه که تفاوت بخاطر ریجن نیست حالا خدا میدونه پنل این چی باشه چون اکثر مشخصات تفاوت داره نمیشه اعتماد کرد اصلا!
تو نمایندگی مادیران دیدید ؟؟
یکی از رفقای ما رفته بود میگفت قیمتش هم بد نیست
50 رو میده 6500
قسطی 10 ماهه حدود 7500
البته شما که میگید همون p8s سایت نیست

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

تو نمایندگی مادیران دیدید ؟؟
یکی از رفقای ما رفته بود میگفت قیمتش هم بد نیست
50 رو میده 6500
قسطی 10 ماهه حدود 7500
البته شما که میگید همون p8s سایت نیست

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تو سایت مادیران، دیجی کالا و باقیه سایت های ایرانی همه مشخصات یکسانی گذاشتن که خیلی ضعیفن در این حد که اندرویدی هم نیستن ولی حالا برین خود سایت TCL یا tclpakistan یا باقیه سایت های هندی، پاکستانی،فیلیپینی،اماراتی که من چند تا چک کردم مشخصات یکسانی که تو کامنت قبلی گفتم و باید همون باشه رو زدن.
جالبه tclpakistan نسخه ۵۰ اینچ رو 85000 PKR یا همون 40500 Rs قیمت زده که بقیه کشورها هم میدیدم تو همین رنج قیمت گذاری کردن. خوب همین رو الان تومن کنید فکر کنم ۸-۹ تومنی بشه ۵۰ اینچش و اینکه تو ایران اینقدر ارزونتره خودش همه چی رو توضیح میده:D
به نظر میرسه نسخه ۵۵ و ۶۵ اینچ رو تو هند به ترتیب45k Rs و 65k Rs قیمت زدن.

آخرین ویرایش:
دوستان دیشب وصل کردیم تلوزیون را اندروید 8 روشه فقط یچیزی که هست حافظه داخلی زده 8 گیگ و پر شده یک گیگ عکس و کلیپ زده نمیدونم کجاشه‌ پاک کنم
اون عکس و کلیپ برای حالت دمو مودش هست که یک کلیپ کیفیت بالا توش ریختن هم جهت تست تلویزیون هم جهت نشون دادن کیفیت تصویر تلویزیون
من فایلش رو پیدا کردم ولی دلیلی نداره پاکش کنی بزار باشه

• Like
Reactions: Hamedesf
قیمت تلویزیون ها تو بانه امروز کاهشی شد!!!!
مثل اینکه خریدار نیست با این قیمتا!
جالب اینه که بعد از عید به هوای بسته شدن مرزها و نبود جنس قیمت ها رو چند میلیون افزایش دادن و حالا که روال سابق شده مثلا یک میلیون ارزون تر کردن و ما الان خوشحالیم که ارزون شده !!!
متاسفانه تلویزیون جزو کالاهای مصرفی اساسی حساب میشه و همیشه مشتریش رو داره یکی از فامیل های ما سونی 85 اینچی خریده و میگه پولی نیست و هم قیمت یک پرایده !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or