سلام
دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما بهترین سایت ها برای دانلود محتوای 4k کدام سایت ها هستند؟
آیا سرویس هایی مانند netflix برای ما مناسب هست یا خیر؟
از سایت سونی ورژن مخصوص 8500 رو دانلود کردم ریختم تو فلش.اول که اصلا اتفاقی نمیفتاد.بنابر پیشنهاد شما فایل رو همراه با پوشه هم ریختم اینبار آپدیت رو خوند ولی پیغام میده که نرم افزار این تلویزیون با این دستگاه usb امکان آپدیت شدن را ندارد.با یک فلش دیگه هم اینکار رو کردم مجدد همین خطا رو داد.فلش هارو Format کردم به NTFS هم تبدیلشون کردم ولی جواب نداد.امروز رفتم خونه از سایت مالزی دانلود میکنم تست میکنم نتیجش رو اعلام میکنم.باید از ریجن مخصوص خودش بگیری.
بعد با فلش بزن.
هم فایل و با پوشه بزار هم بدون پوشه فایل و قرار بده با هم.
تو ایران اکثر تی وی ها رو باید از سونی مالزی و ورژن پسفیک اسیا دان کنی.
از سایت سونی ورژن مخصوص 8500 رو دانلود کردم ریختم تو فلش.اول که اصلا اتفاقی نمیفتاد.بنابر پیشنهاد شما فایل رو همراه با پوشه هم ریختم اینبار آپدیت رو خوند ولی پیغام میده که نرم افزار این تلویزیون با این دستگاه usb امکان آپدیت شدن را ندارد.با یک فلش دیگه هم اینکار رو کردم مجدد همین خطا رو داد.فلش هارو Format کردم به NTFS هم تبدیلشون کردم ولی جواب نداد.امروز رفتم خونه از سایت مالزی دانلود میکنم تست میکنم نتیجش رو اعلام میکنم.
آقا تست کردم نشد اصلا آپدیت رو نشناخت
راستش این تلوزیونی که خریدم برای گیم عالیه اما چون پنلش ips هست ظاهرا کاریش نمیشه کرد تاریکیش رو .
سلام
سونی نیست . مدلشlg 49sm8100 هست .
دوست عزیز فعلا که مشکلی هست.اصلا شناسایی نمیکنه.فرمت فلش فرقی داره که چی باشه؟از سايت سوني مالزي دانلد كرده باشي نبايد مشكلي باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر این سه نمادی که در عکس گزاشتم رو همه رو داشت مطمئن باشید در حد نمایندگی اصلی اون شرکت معتبرهدوستان نحوه خرید تلویزیون از بانه چطوریه ؟ پرداخت مبلغ به چه صورت هست و اینکه سایت میهن کالا جز سایت های معتبر هست ؟
قطعا حضوری خیلی بهتره اما اگر بشه !!! کمتر کسی حاضر میشه تا بانه و گناوه واسه یک تلویزیون برهسایتهای گناوه قیمت x8500g را میگن 14500 تا 15 درحالی که اصفهان از 16500 تا 18 قیمت دادن بهم
همشون هم میگن تحویل درب منزل یک میلیون بیعانه بده
کسی تجربه خرید غیر حضوری داشته؟ بنظرم تلوزیون را باید حضوری خرید
سلام دوستان یه سوال داشتم میگم درسته سایت ممتاز کالا میگه سونی 950g رو 60 هرتز قفل کردن و 120 هرتز نیست
ولی میگفتن 9000f 120 هستش