Ali nik
کاربر سایت
والا 9000f اصلا نداشتننه عزیز احتمال زیاد موجودی 9000f شون زیاد مونده.
والا 9000f اصلا نداشتننه عزیز احتمال زیاد موجودی 9000f شون زیاد مونده.
دوست عزیز فعلا که مشکلی هست.اصلا شناسایی نمیکنه.فرمت فلش فرقی داره که چی باشه؟
شما همیشه هرچی جدیدترینه بخرسلام دوستان یه سوال داشتم میگم درسته سایت ممتاز کالا میگه سونی 950g رو 60 هرتز قفل کردن و 120 هرتز نیست
ولی میگفتن 9000f 120 هستش
این کارارو هم کردم نشد.میگم شاید نرم افزار تلویزیون به صورت پیش فرض به آخرین نسخه آپدیته؟نسخه نرم افزارش 6.2540.0327PAA هست الانروي روت usb يدونه فايل اپديت بيشتر نباشه، ٢-پريز تلويزيون رو از برق بكش بعد ٥ دقيقه دوباره روشن كن و ي تست بزن. مرحله ي بعد ميتوني ي ريست فكتوري بكني و امتحان كني.
Sent from my iPhone using Tapatalk
این کارارو هم کردم نشد.میگم شاید نرم افزار تلویزیون به صورت پیش فرض به آخرین نسخه آپدیته؟نسخه نرم افزارش 6.2540.0327PAA هست الان
من این تلویزیون رو یک هفته هست که خریدم و احتمالا از جدیدترین سری تولید هست و آخرین ورژن نرم افزار به صورت پیش فرض روش نصبه
نه همیشه اینطور نیستشما همیشه هرچی جدیدترینه بخر
مدل های قدیمی ممکنه کارکرده بهت بندازن و از طرف دیگه تلویزیون هرچی جدیدتر باشه قطعا پیشرفت و بهبود داشته و امکانات بهتری بهش اضافه شده
کلا هر سال مدل همون سال رو بخرید
فکر نمیکردم تا دم جام جهانی 2022 شبکه 4k راه اندازی کنناولین تست کانال 4K صدا و سیما از سه شنبه 9 اردیبهشت روی دیجیتال زمینی فرستنده تهران با مشخصات زیر شروع به پخش کرد.بصورت SDR رنگ 8Bit با بیت ریت 23.5Mb که با گیرنده های دیجیتال T2 زمینی(آنتن هوایی) در تهران قابل دریافت هست.
از روز چهارشنبه 10 اردیبهشت پخش با رنگ 10Bit یعنی HDR HLG ارتقاء یافت و بیت ریت تا 16Mb کاهش داده شد.
4K HDR HG
16Mb
TEHRAN ----T2
UHF 738MHZ(CH54)8MHZ UHD 4.2.0 T2 2160P HEVC/H.265
ID:IRIB-UHD
FTA
Sent from my G8142 using Tapatalk
اینطور که من خبر دارم چنتا شبکه رو تو قم 4k کردناولین تست کانال 4K صدا و سیما از جمعه 5 اردیبهشت با بیت ریت 33Mb با مشخصات زیر بصورت SDR با رنگ 8Bit شروع به پخش شد.
از روز چهارشنبه 10 اردیبهشت بصورت رنگ 10Bit یعنی HDR HLG ارتقاء پخش داد و بیت ریت تا 16Mb پایین اومد.
4K HDR HG
16Mb
62.0°E INTELSAT39
10970 V 16500 S2 UHD
ID:IRIB UHD TEST
FTA
Sent from my G8142 using Tapatalk
سطح و سیاه سفید مربوط به تنظیمات تلویزیون و rgb color با هر دو روی خودکار باشه.خودت امتحان کن ببین اگر تیصویر به سفدی زد تغییرش یده یا اگر خیلی تاریک بشه.یک حد وسطی دارهدوستان داخل تنظیمات تصویر ps4 pro یه گزینه به اسم rgb range هست . میخواستم بدونم باید روی full بزاریم یا limited ؟
fullدوستان داخل تنظیمات تصویر ps4 pro یه گزینه به اسم rgb range هست . میخواستم بدونم باید روی full بزاریم یا limited ؟
آره همونهسلام دوستان الان تلوزیون رسید دستم رو کارتنش برچسب سفید رنگ نوشته
x8577g
میشه 8500g ؟
made in Malaysia