سونی هیچ نمایندگی رسمی یا غیر رسمی نداره
اصلا هیچ شرکتی نمایندگی نداره.اینا همشون وارد کننده هستن اسمشونو گذاشتن نمایندگی
حرفتون کاملا درسته من قبلا هم که از سایت سونی پیگیر شده بودم گفته بودن در ایران نمایندگی و خدمات ندارند.
این ها وارد کننده هستند که تلویزیون 1000 دلاری رو تو تعداد میخرن 800 دلار بعد میکشن روش ایران میفروشن 1400 دلار یا بیشتر تو هر تلویزیون حداقل 6 میلیون تومان سود میکنن تو 100 تا تلویزیون که چیزی هم نیست 600 میلیون تومان سود میکنن حالا بین این 100 تا 2 تا تلویزیون خراب میشه اونم تعویض نیست تعمیر میکنن. تازه این ها توی تلویزیون های ارزونه و تو تلویزیون های گرونتر بیشتر هم میشه.
کلا گارانتی به غیر از سود چیزی نیست، برای همون هم هست انقدر شرکت های گارانتی تعدادشون زیاد شده.
اگر واقعا این ها نمایندگی باشند باید بدون قید و شرط در خرابی پنل تلویزیون رو عوض کنند و بعد خرابی هارو مرجوع کنند به کارخانه سونی. یعنی مستقیم با سونی در ارتباط باشند.
الان مدل های جدید سونی چندین ماه هست اومده همه وارد کردند از بانه بگیر تا جنوب، کم مونده بقالی سر کوچه ما هم بره خودش وارد کنه بعد شرکتی که ادعای نمایندگی بودن داره هنوز وارد نکرده، باید گل گرفت در اون شرکت رو، اگر واقعا نمایندگی بودند هم زمان با بازار های جهانی جنس موجود میشد در کشور.
من یادمه قدیم هم همین بود همیشه مدل های جدید رو نداشتن یا ناقص میاوردن، سایز های بزرگ هم هیچ وقت نداشتن.
واقعیتش من تو ایران به هیچ کس اعتماد ندارم نه بانه نه گارانتی نه فروشنده.
این هم لیست کشور های آسیا و خاورمیانه هست که سونی خدمات ارائه میکنه که اسمی از ایران نیست.
باید به حال این مملکت گریه کرد که تو افغانستان و لبنان و یمن و عراق خدمات هست ولی تو ایران نیست.