گرامی ببخشید
شما یا اولد ندیدی یا بیناییت ضعیفه یا سنت کمه و داری جهل میکنی
فن بوی تر از من تا حالا تو برند تی وی نیومده
30 سال از عمرم رو حروم برند سونی کردم تو تی وی
یه زمانی عالی بود ولی الان عالی هاش دیگه ایران نمیاد
من نمیدونم شما تی وی چی گرفتی و چی داری ولی اولد رو برو یکم تحقیق کن یکم بخون یکم ببین
من تا الان 3 تا اولد خریدم برا خودم و بستگان یدونش هم به مشکل نخورده
تو اتاق من 5 تا لامپ کم مصرف 90 واتی روشنه که نورشون چشمتو از حدقه در میاره همیشه هم روشن هستن با این همه اولد من نورش هیچ هم کم نیست
اولد فقط و فقط و فقط 2 تا مشکل داره
ABL
و
حک تصویر یا همون برن این
اولد من برن این شده بود نزدیک 10 بار پیکسل رفرشر زدم اونم برطرف شد
تازه من از اولد به جای مونیتور استفاده میکنم و همیشه هم روشنه تو محیط ویندوز هم هست
شما هم دوست گرامی با اولدتون خوش باش. ولی دلیل نمیشه چون مال شما مشکلی نداشته بگید اولد هیچ مشکلی نداره. اتفاقا اولد داشتن سرشار از ریسکه. دیگه همه سایتای معروف دارن میگن اولدها کم نورن الان شما داری روشنایی اولد رو با بالارده های led مقایسه میکنی واقعا؟. پس شما فکر میکنی چیزی از تلویزیون میدونی. اتفاقا من یک عمر پای گیم و فیلم و تیوی گذروندم. دیگه میدونم چی به چیه. بحث اینه اولا اولدها اونقدر که میگن اختلاف تصویر با بالاردهای led ندارن. منم نگفتم اولد چیز بدیه. اتفاقا خیلی بهتر از led تو محیط تاریک هست. ولی به ریسک قیمتش نمیارزه. شما بهتره نظرات چند صفحه قبل رو بخونی. در ضمن اولد رو همزمان با 900f در کنار هم تو محیط روشن دیدم و مقایسه کردم. بحث من اینه شماها اولد رو خیلی بزرگ نکنید و بهترین led ها رو کوچیک نکنی. مشخصا شما اولد داری طرفداری از اولد میکنی . ولی من واقعا بی تعصب انتخابم رو کردم با شرایطی که مد نظر داشتم. و باید بگم کاملا راضیم.
آخرین ویرایش: