mohsen2019
کاربر سایت
دوستان خودشون مقایسه کنن
این صحبت رو همیشه اویزه گوشت کن:دوستان اولا به هیچ عنوان تو 900f اصلا چنین چیزی نیست. فوق العاده تلویزیون با کیفیتیه . فقط تا خودتون امتحان نکنید مشخص نمیکنه . گول عکسا رو نخورید. 950g ممکنه اینجوریی باش به دلیل کنتراست پایینتری که نسبت به f داره. ثانیا سامسونگ q90r قیمتش 1000 دلار گرونتر هست از سونی تاو سایط مشابه. باید بالاخره فرقی باش. نباش جای سوال.
سلام بابا و میهن کالا معتبرندوستان کسی تجربه خرید از فروشگاه های آنلاین بانه داشتن ؟
کدام یکیشون بهتر و قابل اعتماد تر هست ؟
ممنون حق مطلب رو گفتی.دمت گرمچند تا عکس Blooming سونی X900F
دوست عزیز هیچ کدوم تعریفی ندارن. ولی اگر بودجه تون طوری هست که فقط به این دو مدل رسیدی. سامسونگ ru7100 بهتر از سونی هستسلام
sony 49x7000 & samsung 49ru7100
بین این دو تا کدومو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
900f نسبتا بد نیست ، من فکر میکردم مشکل واقعا به چشم بیاد اما عکس هایی که گذاشتید بد نبودندخدمت تمام دوستان . گرفتن چند عکس از تلویزیون x900f در محیط فوق تاریک.
خودتان قضاوت کنید. در ضمن عکس ها با گوشی ال جی ایکس پاور گرفته شده یک گوشی فوق معمولی. دیگه دوستانی که از گوشی سر در میارن میدونن چه گوشی هست.
من فکر کنم دوستان تو عکس های پست قبل انعکاس خود نور گوشی رو با blooming اشتباه گرفتن. با گوشی تو محیط کاملا تاریک هم عکس بگیرید بالاخره باید یک انعکاس سفید رنگ تو عکسا باز بیفته. ولی باز هیچ انعکاسی به نظر من نیافتاده. دیگه بحثی ندارم با دوستان بکنم. هر چی میخوان دیگه بگن. اونایی که باید متوجه بشن حتما با دیدن این عکسا متوجه میشن
بله دوست عزیز با نظرتون موافقم کاملا. 100 درصد اولدها بهترن تو محیط کم نور و تاریک. ولی به قول حرفتون به دلیل مشکلات وحشتناکی که دارن اصلا خریدشون به صرفه نیست . حداقل به عنوان تلویزیون اصلی. و این طور هم که میگن سونی x900f مشکل blooming حاد داره. اصلا چنین چیزی نیست. عکسا رو که خودتون دیدید. حرف من اینه الکی محصولی رو تخریب نکنن. کلا باید در مقابل هزینه ای که میکنیم محصول مورد نظر بیارزه.900f نسبتا بد نیست ، من فکر میکردم مشکل واقعا به چشم بیاد اما عکس هایی که گذاشتبد بد نبودند
درکل نمیشه گفت همه تلوزیون های یه برند بلومینگ وحشتناک دارند ولی طبیعتا oled ها تو این مبحث و همین طور مبحث کنتراست فوق العاده هستند، اینپوت لگ شون هم همچنین ولی یه نقطه ضعف دارن که برای گیمیر ها ارزش خریدشون رو پایین میاره اون هم فقط و فقط برن این هست
من خودم oled های ال جی رو از نزدیک دیدم و واقعا حال کردم و بنظرم از 900f هم بهترن ( برای محیط کم نور) اما بخاطر برن این خیالم اسوده نیست که بخرمشون ، میدونم شاید اتفاق نیوفته برای پنلم ولی اگر بشه قیمت تعمیرش وحشتناک بالاست
عزیز،یعنی تصاویری که از یوتیوب hdtv test گذاشتم رو باور نکردی حرف یک فن بیمنطق رو باور میکنی!!!!!این تصاویر که ایشون گذاشتن چیزی رو ثابت نمیکنه حتی معلوم نیست روشنایی تا چه میزان هستشو تنظیمات تصویرش به چه شکله.شما شک نداشته باش مشکل blooming تو همه led ها مشاهده میشه چه برسه به محصولات ارزون قیمت مثل x900f900f نسبتا بد نیست ، من فکر میکردم مشکل واقعا به چشم بیاد اما عکس هایی که گذاشتید بد نبودند
درکل نمیشه گفت همه تلوزیون های یه برند بلومینگ وحشتناک دارند ولی طبیعتا oled ها تو این مبحث و همین طور مبحث کنتراست فوق العاده هستند، اینپوت لگ شون هم همچنین ولی یه نقطه ضعف دارن که برای گیمیر ها ارزش خریدشون رو پایین میاره اون هم فقط و فقط برن این هست
من خودم oled های ال جی رو از نزدیک دیدم و واقعا حال کردم و بنظرم از 900f هم بهترن ( برای محیط کم نور) اما بخاطر برن این خیالم اسوده نیست که بخرمشون ، میدونم شاید اتفاق نیوفته برای پنلم ولی اگر بشه قیمت تعمیرش وحشتناک بالاست
گرامی ببخشیدبله دوست عزیز با نظرتون موافقم کاملا. 100 درصد اولدها بهترن تو محیط کم نور و تاریک. ولی به قول حرفتون به دلیل مشکلات وحشتناکی که دارن اصلا خریدشون به صرفه نیست . حداقل به عنوان تلویزیون اصلی. و این طور هم که میگن سونی x900f مشکل blooming حاد داره. اصلا چنین چیزی نیست. عکسا رو که خودتون دیدید. حرف من اینه الکی محصولی رو تخریب نکنن. کلا باید در مقابل هزینه ای که میکنیم محصول مورد نظر بیارزه.