خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
این مدل یا تی سی ال های اصلی رو می‌شه ایران گیر اورد؟
نه این مدل 617 یا همون سری 6 برای امریکاست ، تو اسیا و اروپا این مدل نیست متاسفانه
Tcl های تو بازار تقلبی نیستند ولی مخصوص بازار اسیا هستند و با مدل های بازار امریکای شمالی تفاوت دارند
البته از امسال احتمالا tcl مدل های خوبش رو تو اروپا هم میده ، وقتی تو اروپا بیاد تو خاورمیانه و ایران میشه گیرشون اورد

آخرین ویرایش:
just F series

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
تو سال 2019 همچین مشکلی واقعا دیگه نوبره.سونی دیگه روی led ها انچنان مانور نمیده.رفته سمت اولد ها که اون بازار هم دست الجی هستش فعلا.
یادش بخیر سال 2014 یک سونی x800b خریدم فوقالعاده بود وبه مراتب کیفیت تصویر بهتری داشت از این مدل

Attachments

• Screenshot_20190805-211651.png
    Screenshot_20190805-211651.png
    232.6 KB · مشاهده: 28
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SAEED_TAJ
Sony X950G
گزینه خوبیه تو تولید های امسالش.
بخصوص که va هم هست.
اینپوت خوبی هم داره.
متاسفانه امسال سونی تو led ها واقعا بازنده هستش نسبت سامسونگ.کارشون اینه هرسال پیک روشناییشونو بالا میبرن ولی سیستم لوکال دایمینگشون کلا تعطیله تو دیوار!!!!!این همه روشنایی ولی کنتراست ضعیف و مشکل blooming و clouding هم بماند
در کل در حال حاظر بهترین کیفیت تصویر و همچنین بهترین کیفیت hdr رو اولد ها اراعه میدن

این سایت هم بعد از Rtings خوب بررسی میکنه www.flatpanelshd.com

- این لوکال دیمینگ Q90 هست با 480 ناحیه تنظیم روشنایی

Samsung_Q90R_small_12.jpg

- این لوکال دیمینگ X950G با 60 ناحیه تنظیم روشنایی

Sony_XG95_small_35.jpg

Sony X950G (XG95) review - FlatpanelsHD

- این هم لوکال دیمینگ Z9G با 720 ناحیه تنظیم روشنایی

Sony_ZG9_large_13_2_small.jpg

جالب اینه 75 اینچ X9400E که ماله 2 سال پیشه 240 ناحیه روشنایی داشت.

امسال سونی هیچ پیشرفتی نداشته نسبت به پارسالش تو بالارده. به نظر شخصی x900f 2018 حتی از x950g 2019 هم بهتر است هم قیمت مناسبتری داره هم کنتراست بهتری. ولی سامسونگ شما باید در نظر داشته باشید که مدل مثلا قیمت q90r سایز 65 با 65 950g سونی در امازون. نزدیک 1000 دلار اختلاف قیمت هست. خوب مسلما باید بهتر باش غیر این باش مسخره هست.
اولد هم اصلا بدرد کسایی نمیخوره میخوان به عنوان تلویزیون اصلی استفاده کنن. اولد رو باید به عنوان تلویزیون اتاق در نظر گرفت. مخصوصا تو کشور ما با این قیمت دلار اصلا پیشنهاد نمیکنم کسی که وضع معمولی داره اولد بخره واقعا خرابی اولد زیاد هست هیچ توجیهی هم نداره. و باور کنید من یک سال فقط دنبال تلویزیون بودم . اکثر مدلا رو هم از نزدیک دیدم. حتی خود فروشنده هم گفته بود خیلی مراجعه میکنن برای تعویض پنل اولد. من خودم از نزدیک کیفیت تصویر اولد b7 و 900f رو از نزدیک دیدم و واقعا باید بگم تفاوت انچنانی با هم ندارن.اینو باید بگم که خودم کنترل تلویزیون رو از فروشنده گرفتم هر دو رو تو تنظیمات استاندارد تنظیم کردم.محیط روشن بود و به نظر من حتی 900 f هم بهتر از b7 بود. ولی از اونجایی که اولد برای اتاق های کم نور و تاریک بیشتر استفاده میشه. مسلما در محیط تاریک بهتر از 900f هست به خاطر کنتراست بینهایت و مشکی مطلق. ولی من کلا باز نظرم رو سونی بود اول قصد داشتم برای اتاق 55 بگیرم که انتخابم اولد بود ولی بعد تصمیم گرفتم تلویزیون اصلی خونه رو عوض کنم که سونی 900f رو گرفتم . و واقعا باید بگم بسیار راضیم بسیار شفاف. رنگ های عالی ..... رنگ سیاه خیلی خوبی هم داره برای دیدن فیلم تو محیط تاریک کاملا راضی کننده هست. اینم اضافه کنم درباره سامسونگ. کلا کیولد سامسونگ تو ایران به دلیل کمیاب بودن قیمت خیلی فضایی داره. الان سایز 65 سری 7 2017 شرکتی اگه پیدا بشه بالای 45 تومنه. بانه حول و حوش 30 تومنه . که اصلا توجیه نداره با این قیمتا . کیفیت سری 7 کیولد هم از سونی به مراتب پایینتره. 8 یا 9 که اصلا جایی نداشتن. اگه هم باش باید خیلی خیلی بیشتر از ارزشش تو ایران پول بپردازید. کلا پیشنهاد من به کسایی که میخوان تیوی بگیرن اینه اگه برای اتاق میخواید خوب اون سلیقه شخصی هست بین اولد یا led چی رو انتخاب کنید . ولی اگه تلویزیون اصلی میخواید سراغ اولد نرید چون تلویزیونی نیست که بخواید برای بیش از 3 سال حساب باز کنید. خیلیا همون سال اول به مشکل خوردن. اگه منتظر 950g سونی هستید بیخود منتظر نمونید همون 900f رو بردارید چون دو تیوی کاملا شبیه هم هستن. 900f هم ارزونتره هم در دسترس هست هم کنتراست بهتری داره نسبت 950g از اون ور 950 روشنایی بهتری داره. کلا دو تلویزیون شبیه همن. سامسونگ کیولد هم میخواید بگیرید الان بهترین مدلش تو بازار ایران که قیمت مناسبی هم داره q6fn 2018 هست که کیفیت خیلی خوبی داره و از سری 7 2017 هم قیمتش مناسبتره هم کیفیت بهتری داره.

در کل ممنون که وقت گذاشتید خوندید . خواستم تجربه خودم در مسیری که تلویزیون رو خریدم در اختیار دوستان بزارم. با تشکر

امسال سونی هیچ پیشرفتی نداشته نسبت به پارسالش تو بالارده. به نظر شخصی x900f 2018 حتی از x950g 2019 هم بهتر است هم قیمت مناسبتری داره هم کنتراست بهتری. ولی سامسونگ شما باید در نظر داشته باشید که مدل مثلا قیمت q90r سایز 65 با 65 950g سونی در امازون. نزدیک 1000 دلار اختلاف قیمت هست. خوب مسلما باید بهتر باش غیر این باش مسخره هست.
اولد هم اصلا بدرد کسایی نمیخوره میخوان به عنوان تلویزیون اصلی استفاده کنن. اولد رو باید به عنوان تلویزیون اتاق در نظر گرفت. مخصوصا تو کشور ما با این قیمت دلار اصلا پیشنهاد نمیکنم کسی که وضع معمولی داره اولد بخره واقعا خرابی اولد زیاد هست هیچ توجیهی هم نداره. و باور کنید من یک سال فقط دنبال تلویزیون بودم . اکثر مدلا رو هم از نزدیک دیدم. حتی خود فروشنده هم گفته بود خیلی مراجعه میکنن برای تعویض پنل اولد. من خودم از نزدیک کیفیت تصویر اولد b7 و 900f رو از نزدیک دیدم و واقعا باید بگم تفاوت انچنانی با هم ندارن.اینو باید بگم که خودم کنترل تلویزیون رو از فروشنده گرفتم هر دو رو تو تنظیمات استاندارد تنظیم کردم.محیط روشن بود و به نظر من حتی 900 f هم بهتر از b7 بود. ولی از اونجایی که اولد برای اتاق های کم نور و تاریک بیشتر استفاده میشه. مسلما در محیط تاریک بهتر از 900f هست به خاطر کنتراست بینهایت و مشکی مطلق. ولی من کلا باز نظرم رو سونی بود اول قصد داشتم برای اتاق 55 بگیرم که انتخابم اولد بود ولی بعد تصمیم گرفتم تلویزیون اصلی خونه رو عوض کنم که سونی 900f رو گرفتم . و واقعا باید بگم بسیار راضیم بسیار شفاف. رنگ های عالی ..... رنگ سیاه خیلی خوبی هم داره برای دیدن فیلم تو محیط تاریک کاملا راضی کننده هست. اینم اضافه کنم درباره سامسونگ. کلا کیولد سامسونگ تو ایران به دلیل کمیاب بودن قیمت خیلی فضایی داره. الان سایز 65 سری 7 2017 شرکتی اگه پیدا بشه بالای 45 تومنه. بانه حول و حوش 30 تومنه . که اصلا توجیه نداره با این قیمتا . کیفیت سری 7 کیولد هم از سونی به مراتب پایینتره. 8 یا 9 که اصلا جایی نداشتن. اگه هم باش باید خیلی خیلی بیشتر از ارزشش تو ایران پول بپردازید. کلا پیشنهاد من به کسایی که میخوان تیوی بگیرن اینه اگه برای اتاق میخواید خوب اون سلیقه شخصی هست بین اولد یا led چی رو انتخاب کنید . ولی اگه تلویزیون اصلی میخواید سراغ اولد نرید چون تلویزیونی نیست که بخواید برای بیش از 3 سال حساب باز کنید. خیلیا همون سال اول به مشکل خوردن. اگه منتظر 950g سونی هستید بیخود منتظر نمونید همون 900f رو بردارید چون دو تیوی کاملا شبیه هم هستن. 900f هم ارزونتره هم در دسترس هست هم کنتراست بهتری داره نسبت 950g از اون ور 950 روشنایی بهتری داره. کلا دو تلویزیون شبیه همن. سامسونگ کیولد هم میخواید بگیرید الان بهترین مدلش تو بازار ایران که قیمت مناسبی هم داره q6fn 2018 هست که کیفیت خیلی خوبی داره و از سری 7 2017 هم قیمتش مناسبتره هم کیفیت بهتری داره.

در کل ممنون که وقت گذاشتید خوندید . خواستم تجربه خودم در مسیری که تلویزیون رو خریدم در اختیار دوستان بزارم. با تشکر
دوست عزیز x900f خریدی مبارکت باسه.برند سونی رو دوست داری بازم حرفی نیست ولی اینجا تخصصی حرف بزن.کیفیت x900f بهتر از b7 هستش!!!!!!جدی میگی!!!با چه منبعی این حرف رو میزنید.!؟خرابی های اولد زیادن.؟؟؟چه خرابی منظورته؟؟؟همینطور از رو هوا نمیشه،که حرف زد والا سونی x950 g حتی در حد q80r امسال سامسونگ هم ظاهر نشد q90پیشکش!!
بازم میگیم کسی که بهترین کیفیت تصویر sdr و مخصوصا کیفیت تصویر hdr مد نظرش،باید بره سمت اولد.حتی بهترین led ها هم نمیتونن با لولد ها رقابت کنن.

دوست عزیز x900f خریدی مبارکت باسه.برند سونی رو دوست داری بازم حرفی نیست ولی اینجا تخصصی حرف بزن.کیفیت x900f بهتر از b7 هستش!!!!!!جدی میگی!!!با چه منبعی این حرف رو میزنید.!؟خرابی های اولد زیادن.؟؟؟چه خرابی منظورته؟؟؟همینطور از رو هوا نمیشه،که حرف زد والا سونی x950 g حتی در حد q80r امسال سامسونگ هم ظاهر نشد q90پیشکش!!
بازم میگیم کسی که بهترین کیفیت تصویر sdr و مخصوصا کیفیت تصویر hdr مد نظرش،باید بره سمت اولد.حتی بهترین led ها هم نمیتونن با لولد ها رقابت کنن.
دوست گرامی اگه مطلب منو قشنگ خونده باشی که نخوندی از خط دومتون مشخصه. متوجه میشی منظورم دقیق چیه تلویزیون قبلی من Samsung ku 7500 بود. پس رو برند خاصی تعصب ندارم.شما مشخصه خیلی با سونی مشکل داری که هی میای ازش بد میگی . من خودم به نوبه خودم به اندازه کافی از تیوی سر رشته دارم . دیگه چند تا سایت خارجی دیدن رو که ادعا نداره بگی تخصص . اونو هر کی زیونش خوب باشه میتون ببینه سایتای مختلف رو. من گفتم اولد ارزش نداره خریدش به عنوان تلویزیون اصلی به دلایل پست قبلی. که همینطور هم هست غیر این مخالفت کنید جای سوال. بعدش گفتم اون سامسونگ 1000 دلار گرونتر هست از اون مدل سونی پس بالاتر نباش جای تعجب. کی گفتم 950 g سونی بهتره؟؟؟؟!!!! شما بیش از اینکه همش جبهه بگیری هی راجب اولد تعریف کنی بهتر اشکالاتش هم بگی که اصلا منطقی نیست.یعنی واقعا نمیدونید خرابی های معروف اولد چی هستن یا مزاح میفرمایید؟ و بله تو محیط روشن سونی X900F خیلی کیفیت بالایی داره وبا B7 تفاوت خاصی نداره. محیط تاریک 100 درصد اولد بهتره. ولی ریسک داشتن اولد زیاد که با شرایط دلار قابل توجیه نیست.

آخرین ویرایش:
اولدها هم روشنایی خیلی پایینی دارن که عیب بزرگی حساب میشه. هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون دارن. ولی هی یک جوری اولد میگید که انگار تصویرش زمین تا اسمون فرق داره با LED. والله من از نزدیک دیدم. خیلی هم فرق خاصی نداره تو محیط روشن . تو محیط تاریک مقایسه نکردم. بازم سلیقه هست. ولی اینو میگم و تاکید دارم خریدن اولد به عنوان تلویزیون اصلی که روزانه حداقل 8 تا 10 ساعت روشنه اشتباه محض هست. چون اولدها تلویزیون عمری نیستن فقط بدرد کسانی میخوره که هر دو 3 سال تلویزیون عوض میکنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or