خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
این مدلها تو دبی گیرمان؟ بجای اینکه پول مفت بریزم تو حلقوم اینا پاشم برم دبی بهتر نیست؟
بری دبی که شاید بهتر باشه البته اگه خرج رفت و برگشت و گمرک و اینا اگه از این سه تومنی که این سایت میگیره نزنه بالا دی:

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

مانیتور گمرکی اونم یکی فک نکنم داشته باشه
کلا بگرد تو آمازون چیزایی که تخفیف تپل میخورن همون موقع خرید بزنی عالیه
الان اون سامسونگه ۱۵۰ دلار تخفیف خورده تو آمازون
اون مانیتور LG هم که کاربر بالا معرفی کرد خوبه منتها چون IPS هست من معرفی نکردم گفتی برای انلاین میخوای پنل VA و TN باید بگیری

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
کلا بگرد تو آمازون چیزایی که تخفیف تپل میخورن همون موقع خرید بزنی عالیه
الان اون سامسونگه ۱۵۰ دلار تخفیف خورده تو آمازون
اون مانیتور LG هم که کاربر بالا معرفی کرد خوبه منتها چون IPS هست من معرفی نکردم گفتی برای انلاین میخوای پنل VA و TN باید بگیری

اهامرسی
داش رولی اون دوم مدلی معرفی کردی کدوم بهتره؟ من آفلاین خیلی کم میزنم 90 درصد فقط انلاین

اهامرسی
داش رولی اون دوم مدلی معرفی کردی کدوم بهتره؟ من آفلاین خیلی کم میزنم 90 درصد فقط انلاین
هردوتاش خوبه
حالا خودتم بازم بیشتر سرچ کن هر مانیتوری تو آمازون خوشت اومد لینکش را وارد کن تو سرچ این سایت قیمت رو بهت میده.
این سایتو دادم چون وقتی بخوای از آمازون خرید کنی واقعا دستت خیلی بازه الان تو بازار ایران حتی یک دونه مانیتور 4k hdr گیمینگ هم نیست و 4k معمولی رو هم دارن ۱۰ تومن و بالاتر میدن مثل lg 27ud68 که خودم پارسال ۴ خریدم الان حدود ۱۰ تومن شده
من پارسال از این سایت مالتینا یه dell u2718q خریدم که 4k hdr بود توی sdr خدا بود اما توی hdr ضعیف بود این مدلهایی که بالا دادم peak brightness تو hdr شون بد نیست و قابل بازیه و گزینه های خودم هم هست در آینده..
مانیتور هایی هم هستن که تو hdr وحشتناک عالین اما حدود ۱۳۰۰-۱۴۰۰ دلار پولشونه

هردوتاش خوبه
حالا خودتم بازم بیشتر سرچ کن هر مانیتوری تو آمازون خوشت اومد لینکش را وارد کن تو سرچ این سایت قیمت رو بهت میده.
این سایتو دادم چون وقتی بخوای از آمازون خرید کنی واقعا دستت خیلی بازه الان تو بازار ایران حتی یک دونه مانیتور 4k hdr گیمینگ هم نیست و 4k معمولی رو هم دارن ۱۰ تومن و بالاتر میدن مثل lg 27ud68 که خودم پارسال ۴ خریدم الان حدود ۱۰ تومن شده
من پارسال از این سایت مالتینا یه dell u2718q خریدم که 4k hdr بود توی sdr خدا بود اما توی hdr ضعیف بود این مدلهایی که بالا دادم peak brightness تو hdr شون بد نیست و قابل بازیه و گزینه های خودم هم هست در آینده..
مانیتور هایی هم هستن که تو hdr وحشتناک عالین اما حدود ۱۳۰۰-۱۴۰۰ دلار پولشونه

دوست عزیز من اگه بخوام مانیتور lg32ud99 رو بخرم ، تو ایران سایتی هست که از امازون برام خرید کنه ؟ اونوقت این مانیتور 1000 دلاری چقدر برام اب میخوره ؟

• Like
Reactions: Tommy Vercetty

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or