والا من دوستم سری e رو داره مقایسه کردم مال خودم بیشتر پسندم بود ولی سری f از این بهتره
اره سری f خیلی خوبه.
خدایی هر اپدیت سونی چقدر خوب و کابردیه تو تی وی هاش.
لیست اپدیت و میخونی کیف میکنی بابت این ساپورت اونم از مدل 3 سال پیشش!
والا من دوستم سری e رو داره مقایسه کردم مال خودم بیشتر پسندم بود ولی سری f از این بهتره
اره سری f خیلی خوبه.
خدایی هر اپدیت سونی چقدر خوب و کابردیه تو تی وی هاش.
لیست اپدیت و میخونی کیف میکنی بابت این ساپورت اونم از مدل 3 سال پیشش!
8 که کلن باگ بود تو گوشی هاخبر نداری برای 8500d اندروید ۸ میاد یا نه؟
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون 55 اینچ سونی X900 F رو دارم , فقط میخوام بزارمش توی اتاقم که 15 متر هستش و فاصلم تا تلویزیون در حدود 2.5 متر بنظرتون این فاصله کافیه ؟
خب بفروش f بگیروالا من دوستم سری e رو داره مقایسه کردم مال خودم بیشتر پسندم بود ولی سری f از این بهتره
من نگاه کردم اصلا بهتر نیسوالا من دوستم سری e رو داره مقایسه کردم مال خودم بیشتر پسندم بود ولی سری f از این بهتره
داشتم دنبال b7 میگشتم یه چیز توجهمو جلب کرد. انگار اینجا با پسوند B7GI فروخته میشه. من هرچی گشتم هیچ جای دیگه این پسوند نیست جز ایران . فقط یه سری سایتا بانه با همون پسوند b7v دارن . جریانش چیه یعنی این gi منتاژ ایران هست مثل سامسونگا یه چیزی از خودشون دراوردن ؟! :think:پیشنهادم بهت اینه که سام سرویس رو بیخیال شو.جدیدا اسم مدل های جهانی رو تغییر میده و به یک اسم دیگه با کمی تغییر میفروشه.
حالا چرا سری q سامسونگ.؟؟
انتخاب های بهتری هم هست.
احتمالا گلد ایران همچین اسمی روش گذاشته.داشتم دنبال b7 میگشتم یه چیز توجهمو جلب کرد. انگار اینجا با پسوند B7GI فروخته میشه. من هرچی گشتم هیچ جای دیگه این پسوند نیست جز ایران . فقط یه سری سایتا بانه با همون پسوند b7v دارن . جریانش چیه یعنی این gi منتاژ ایران هست مثل سامسونگا یه چیزی از خودشون دراوردن ؟! :think:
داشتم دنبال b7 میگشتم یه چیز توجهمو جلب کرد. انگار اینجا با پسوند B7GI فروخته میشه. من هرچی گشتم هیچ جای دیگه این پسوند نیست جز ایران . فقط یه سری سایتا بانه با همون پسوند b7v دارن . جریانش چیه یعنی این gi منتاژ ایران هست مثل سامسونگا یه چیزی از خودشون دراوردن ؟! :think:
دوستان عزیز یک کمکی کنید من برای اتاقم یک تیوی 55 اینچ میخوام بین دو مدل 55 سونی x9000f و الجی oled b7 موندم . روزی 5 6 ساعت هم بیشتر کار نمیکشم چون برای اتاق هست نظر خودم رو اولد هست ولی خیلیا که داشتن گفتن که بعد یک سال به مشکلات رایج اولدها خوردن . الان سونی 9000f کیفیت خوبی داره؟
مخصوصا تو دقت رنگ ها و تصاویر hdr ؟ چون بعضی ها میگن تو تصاویز hdr رنگ ها بیش از حد تو سونی شسته شده و کم رنگ دیده میشه. یک کمکی کنید مخصوصا الان که قیمت تیوی ها دو تا 3 برابر شده انتخابی کنم پشیمون نشم. یا مدل بهتری که شما سراغ دارید تو همین محدوده 14 15 میلیون سایز 55 اینچ.
با تشکر
درمورد مانیتور من بر اساس تجربه خودم میگم که یه فول اچ دی خوب از برند های معتبر مثل Asus یا BenQ بگیر و خیال خودتو راحت کن،کیفیت فول اچ دی که من رو مانیتورم دیدم با HDR تلویزیون خونمون تقریبا برابرهسلام دوستان
اوضاع تی وی که خیلی خرابه اصلا حرفش هم نمیشه زد.
وضعیت مانیتور چه طوره؟
یه الترا واید ال جی دارم، ولی تصویر بریده بریده میشه، رفته رو اعصابم، فک کنم بخاطر رسپونس تایم بالاشه!
چند مدل بی زحمت معرفی کنید
با تشکر
فول اچ دی یا فور کی داریم که اچ دی ار داشته باشه؟ پی اس فور پرو هم دارم
ممنونم.
تعداد خیلی محدودی از مانیتور ها hdr واقعی دارند و اونایی که واقعا hdr هستن قیمتشون انداره یه تلوزیون درمیادسلام دوستان
اوضاع تی وی که خیلی خرابه اصلا حرفش هم نمیشه زد.
وضعیت مانیتور چه طوره؟
یه الترا واید ال جی دارم، ولی تصویر بریده بریده میشه، رفته رو اعصابم، فک کنم بخاطر رسپونس تایم بالاشه!
چند مدل بی زحمت معرفی کنید
با تشکر
فول اچ دی یا فور کی داریم که اچ دی ار داشته باشه؟ پی اس فور پرو هم دارم
ممنونم.
برا مالزی کدومشو باید دانلود کنم ؟آپدیت جدید تی وی سونی x8500 d ارائه شد
https://www.sony-asia.com/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-55x8500d
gi فقط یه پسونده واسه گلدیران وگرنه دقیقا همونه.منم c7 Gi دارم که مشکلی نداره.داشتم دنبال b7 میگشتم یه چیز توجهمو جلب کرد. انگار اینجا با پسوند B7GI فروخته میشه. من هرچی گشتم هیچ جای دیگه این پسوند نیست جز ایران . فقط یه سری سایتا بانه با همون پسوند b7v دارن . جریانش چیه یعنی این gi منتاژ ایران هست مثل سامسونگا یه چیزی از خودشون دراوردن ؟! :think: