خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
  • Like
Reactions: Jack cooper
دوست عزیز رنگهای سونی در حالت hdr و sdr خوب هستن ولی جز بهترین ها نیستن وهمینطور به خوبی ودقیقی oled ها نیستن وبعضی مدل های سامسونگ.کدام منبع گفته رنگهای سونی طبیعی هستن.سونی فقط پردازش تصویر بهتری داره نسبت به بقیه برند ها ومخصوصا گرادیان رنگها رو بدون هیچ نویزی نمایش میده البته سونی تا سال 2017 تو مبحث پردازش تصویر یکه تاز بود ولی الان تقریبا تمامی برند ها پردازش تصویر یکسانی دارن....شما به نظر میاد برند سونی رو بیشتر دوست دارید پس همون رو بگیرید.مشکل تصویر x900f فقط همون سیستم لوکال دایمینگ هستش که یک جسم نورانی در بگراند مشکی ایجاد هاله سفید دور اون شی ایجاد میشه.همینطور زمانی،که یک زیرنویس در بگراند مشکی نگاه میکنیداطراف اون نوشتها نورانی میشه.اگر با این مورد مشکلی نداری برو سمت سونی.تو این مسله تو led ها فعلا q90r سامسونگ و q9fn بهترین سیستم لوکال دایمینگ رو دارن وقیمت های شدیدا بالا
یک تصویر از این مشکل رو برات میزارم.برای درک بهتر نور صفحه نمایشتو ببر تا اخر..
دقیقا منم یکی از دلایلی که 9000f نخریدم مشکل این نور سفیدش بود

• Like
Reactions: PooyaGH
یک ویژگی که اولد های lg از سال 2018 وارد tv هاش کرده و خیلی به درد گیمرها هم میخوره Logo Luminance هستش.لوگوهایی که به صورت ثابت روی صفحه هستش با استفاده از گزینه هایی که در قسمت گزینه های پنل هستش میشه تا حدودی جلوگیری کرد از بورن این شدن.
کار کردش هم به این صورت هستش که لوگوهایی که روی صفحه نمایش هسشتو نورش کم میکنه تا به پیکسل ها اسیب نرسه.متاسفانه c8 بدون گارانتی هم نزدیکای 22 هستش واصلا ارزش خرید نداره نسبت به c7 و b7و اوضاع مملکت خودمون!!!!

آخرین ویرایش:
یک ویژگی که اولد های lg از سال 2018 وارد tv هاش کرده و خیلی به درد گیمرها هم میخوره Logo Luminance هستش.لوگوهایی که به صورت ثابت روی صفحه هستش با استفاده از گزینه هایی که در قسمت گزینه های پنل هستش میشه تا حدودی جلوگیری کرد از بورن این شدن.
کار کردش هم به این صورت هستش که لوگوهایی که روی صفحه نمایش هسشتو نورش کم میکنه تا به پیکسل ها اسیب نرسه.متاسفانه c8 بدون گارانتی هم نزدیکای 22 هستش واصلا ارزش خرید نداره نسبت به c7 و b7و اوضاع مملکت خودمون!!!!
B7 اصلا تو بازار نیست

• Like
Reactions: Arash.RG
من زیاد در مورد مانیتورها تحقیق نکردم ولی باخوندن بعضی از نقدها متوجه شدم حتی گرون ترین مانیتورها هم نمیتونن با بهترین led ها رقابت کنن.مخصوصا تو محتوای hdr.
حرفت درسته محسن ولی آدم تو آنلاین با مانیتور خیلی تمرکزش بیشتر میشه تا تو آفلاین دقت کنی مسابقات جهانی فیفا هم با مانیتور برگزار میشه

به عنوان کسی که خبر تکنولوژی تلوزیون هارو دنبال میکنه بهتون قول میدم تا 3-4 سال دیگه TCL رقیب جدی سونی و ال جی میشه
دقیقا روند پیشرفت هواووی رو دارم تو TCL میبینم
فقط امیدوارم مدل های باکیفیتش رو اینجا هم بیاره و به مدل های بازارهای جهان سومی بسنده نکنه
درضمن کانال hdtvtest رو تو یوتوب دنبال کنید برای کالیبره کردن تلوزیون ها و جدید ترین اخبار دنیای تلوزیون

الان بهترین موقع برای خرید tv هستش.
قیمت ها شدیدا افت کرده.
یک چیزی که جالبه اختلاف قیمت اولد ها در سایز 55 و 65 هستش.پول دو تا 55 اولد میشه قیمت یک 65!!!!!! مسخره نیست له نظرتون!!؟؟

داداش دمت گرم اطلاع رسانی میکنی همیشه. من دیروز دیجیکالا داشتم میدیدم x900f رو زده 18 =)) فکر کردم قیمت همینه الان

b7 هم که به نظر گیر نمیاد حالا یا انبار کردن یا واقعا ندارنو نمیدونم ولی تو پیج lgiran هم کامنت مردم همش همینه وقتی نه خود تی وی و نه قطغاتشو رو نمیدین به نمایندگی ها واسه فروش بیخود تبلیغ چیو میکنید (سایتا بانه البته زیاد هست ولی من نمایندگی درست حسابی تو خود تهران منظورمه)

• Like
Reactions: mohsen2019
داداش دمت گرم اطلاع رسانی میکنی همیشه. من دیروز دیجیکالا داشتم میدیدم x900f رو زده 18 =)) فکر کردم قیمت همینه الان

b7 هم که به نظر گیر نمیاد حالا یا انبار کردن یا واقعا ندارنو نمیدونم ولی تو پیج lgiran هم کامنت مردم همش همینه وقتی نه خود تی وی و نه قطغاتشو رو نمیدین به نمایندگی ها واسه فروش بیخود تبلیغ چیو میکنید (سایتا بانه البته زیاد هست ولی من نمایندگی درست حسابی تو خود تهران منظورمه)
البته من قیمت های بانه رو میگم نه نمایندگی ها رو

• Like
Reactions: Arash.RG
البته من قیمت های بانه رو میگم نه نمایندگی ها رو
آها
به نظرم ریسکه از اونجا خریدن مشکلی پیش بیاد سکته میکنه آدم.. 2،3 تومن بیشتر (اگر همین قدر بیشتر باشه تو نمایندگی) با توجه هزینه ای که باید کرد واسه تی وی زیاد نیست. ولی دیگه خیال راحته. مخصوصا واسه اولد که حساسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or