malek911
Loyal Member
منطقت قابل تحسینه. زبونم بند اومدمهندس میخواستم از زبان خودشون قیمت رو بدونم
در مورد بقیه صحبت هات اصلا برام ارزشی نداره چون نظره شخصیته.
روز خوش
روز شما هم خوش
منطقت قابل تحسینه. زبونم بند اومدمهندس میخواستم از زبان خودشون قیمت رو بدونم
در مورد بقیه صحبت هات اصلا برام ارزشی نداره چون نظره شخصیته.
روز خوش
خیلی ممنونمسونی x900e.
سامسونگ ks8500 اگر گیر بیاد
سونی x8500eیک کم از 6 تومن کمتره
سونی x900e.سلام دوستان
قصدم خرید تلوزیون ۵۵ اینچ تا بودجه ی ۶ میلیون تومنه. دارم نظر دوستان رو میخونم حقیقتش یکم گیج شدم چه جنسی با چه مشخصاتی بلاخره خوبه! من زیاد اطلاعاتم از تلوزیون بالا نیست و خیلی سطحی یه. حالا دوستانی که تجربه دارن لطفا کنن. خودم نظرم بر برند سونی هست. و اینکه چون که تنها برای بازی نیست میخوام که از لحاظ کارایی از همه لحاظ خوب باشه. شما پیشنهادتون چیه؟
شما بهترین کارت گرافیک ینی 1080ti رو هم که بگیری در حد و اندازه پلیر مخصوص 4k عمل نمیکنهدوستان برای پخش فیلمهای با حجم بالا و 4k hdr ارزش داره که pc رو ارتقا بدیم و از طریق kmplayer یا potplayer پخش کنیم یا استفاده از پلیرهای دیگه یا پلیر داخلی خود تیوی از طریق usb رو توصیه میکنید؟ اینکه هر سری بخوایم فیلم به روی هارد بریزیم و به تیوی بزنیم یه مقدار خسته کننده میشه و استفاده از pc راحتتره. اگه پخش از طریق pc مطلوبه و مشکلی نداره از دوستان کسی اطلاع داره که چه cpu یا کارت گرافیکی برای این کار نیازه و اینکه کارت گرافیکای عالی در کیفیت پخش فیلمها تاثیری داره؟
منظور شما دستگاه بلوری هست؟ این دستگاها هم مثل خود تیوی قابلیت پخش فرمتهای مختلف از طریق هارد یا usb رو با زیرنویس دارن؟ اگه امکان داره چنتا از مدلای خوب بازارو بگید.شما بهترین کارت گرافیک ینی 1080ti رو هم که بگیری در حد و اندازه پلیر مخصوص 4k عمل نمیکنه
چرا؟!شما بهترین کارت گرافیک ینی 1080ti رو هم که بگیری در حد و اندازه پلیر مخصوص 4k عمل نمیکنه
چه ربطی داره؟عین مقایسه پرفرمنس کنسول با pc هم رده ی کنسول
ربطش رو نمیدونم ولی من یه 4k با نرخ 70 Mb/s رو pc خودم که 8 گیگ رمشه و کارت 460 روشه و cpu چهار هسته ای داره نمیتونم اجرا کنم ولی پلیر خود tv با مشخصات پایینتر عین بنز اجرا میکنهچه ربطی داره؟
الان گوشی های موبایل هم 4k رو پخش میکنه.
تو ایرانم که دیسک بلوری زیاد و همه گیر نیست همه محتوا دانلودیه و کیفیت بالاشو ادمبگیره اوکیه.
اتفاقا pc کیفیت بالاتری میده تویتستی که کردم مخصوصا نسبت به پلیر تی وی.
پس ملتی که htpc میبندن اوسکلن؟
جدیدا ملت فتوا هممیدن از خودشون.
منظور شما دستگاه بلوری هست؟ این دستگاها هم مثل خود تیوی قابلیت پخش فرمتهای مختلف از طریق هارد یا usb رو با زیرنویس دارن؟ اگه امکان داره چنتا از مدلای خوب بازارو بگید.
چه ربطی داره؟
الان گوشی های موبایل هم 4k رو پخش میکنه.
تو ایرانم که دیسک بلوری زیاد و همه گیر نیست همه محتوا دانلودیه و کیفیت بالاشو ادمبگیره اوکیه.
اتفاقا pc کیفیت بالاتری میده تویتستی که کردم مخصوصا نسبت به پلیر تی وی.
پس ملتی که htpc میبندن اوسکلن؟
جدیدا ملت فتوا هممیدن از خودشون.