بعد از مدت ها صبر و انتظار تا موجود شدن این کابل
AudioQuest Pearl HDMI توسط
پی سی مکس خواستم نظرم به اشتراک بزارم. ایا ارزش خرید داره و باعث ایجاد تفاوتی میشه ؟ باید بگم غافلگیر میشید چقدر کابل در کیفیت تصویر بهتر تاثیر گذاره , اکثر افراد نقش رابط ها در تجهیزات صوتی و تصویری نادیده میگیرن و به دنبال فقط اپگرید تجهیزات اصلی مثل تی وی و سینما خانگی هستن ولی همیشه صحیح نیست و کابل خوب باعث افزایش کیفیت به شکل خیلی محسوسی میشه
من این کابل در سیستم کامپیوتر و همینطور کنسول های PS4 Pro و Xbox One دارم استفاده میکنم.
تجربه خلاصه ای که داشتم میگم , تصویر به صورت محسوس تر شفاف تر و صاف تر شده , جزئیات تصویر بیشتر شده ولی اون شارپنس زیاد در کابل های معمولی که باعث میشه تصویر زننده بشه از بین رفته و لبه ها نرم شده , در بازی مثلا مثل DriveClub میزان لتنسی یا زمان تاخیر تی وی با این کابل خیلی محسوس تر کمتر از کابل معمولی شده و باعث شده میزان گوستینگ تصویر خیلی کمتر بشه و روی کل تجربه بازی تاثیر خیلی مثبتی داشته و همینطور در باقی بازی ها هم همینطوره و موقع تغییر جهت دوربین تصویر خیلی سریعتر رفرش میشه و اون تغییر برایتنس ناگهانی تصویر خیلی کمتر شده یا به چشم نمیاد , عمق رنگ ها بیشتر شده و همینطور خیلی ترکیب رنگ ها طبیعی ترن , صدای انتقالی به تی وی هم پیشرفت زیادی داشته و خیلی پویا تر از قبل با کیفیت بیشتر شده و همینطور در سیستم های سوراند جدا سازی کانال ها خیلی بهتر انجام میشه و خیلی بهتر از کابل های معمولی عملکرد بهتری داشته سایت Whathifi هم به عنوان بهترین کابل مقرون به صرفه HDMI انتخابش کرده که فکر کنم بهترین کابل به صرفه موجود هم در ایران باشه
اینجا هم یه توضیح اجمالی خیلی کوتاه از یکی سایت های داخلی هست
AudioQuest Pearl - مرکز بررسی سیستم های صوتی و تصویری