ps.gamer
کاربر سایت
نظرتون راجع به این ویدیو چیه؟Oled ها كنتراست بينهايت دارن اتفاقا
Sent from my iPhone using Tapatalk
مقایسه تلوزیون 2017 SONY 930E vs LG C7 OLED
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون، والا چون اینجا هیچ فروشگاهی این دو مدل رو کنار هم نداره مقایسه و انتخاب یخورده سخت شده، از یه طرف X9300E قیمت بالاتری داره و اندرویده از طرف دیگه C7 اولد هستش و ... الان شما که C7 دارین تو روشنایی روز مشکل کنتراست رو حس میکنین؟ سیستم عاملش چطوریه در مقایسه با اندروید؟ شما کالیبره کردین؟ چون ظاهرا با کالیبره کردن مشکل کنتراست تا حدود زیادی رفع میشه...سلام.
C7 با سونی X930E خیلی عالین بهترین تیوی های سال 2017 هستن. X850 هم تلویزیون خوبیه ولی خب میان ردست قابل مقایسه با این دو مدل نیست.اگر کنتراست و عمق رنگ مشکی برات مهمه که تو این زمینه اولد حرف اولو میزنه دیگه نیازی به توضیح نیست.من تعجب کردم گفتی کنتراست X850 بیشتره از C7!! اما X930E هم رنگ مشکیش و هم کنتراستش خیلی نزدیک شده به اولدها با اینکه LED هست.مثل مدل سال پیش سونی ZD9 که اونم خیلی عالی بود.ولی خب به نظر من باز هم هیچی اولد نمیشه تو این موارد.تنها ضعف اولدها در برابر LED های رده بالا روشنایشونه که کمتر هست که تو این مورد X930E کاملا از C7 سرتره تقریبا دو برابره روشناییش واقعا غولیه برای خودش.من خودم چون عادت دارم تو تاریکی فیلم ببینم همیشه و زاویه دید برام مهمه C7 رو گرفتم هرچند توی محیط های روشن هم هیچ مشکلی نداره ولی خب برای محیط های روشن X930E انتخاب بهتریه.بهر حال هر دو این مدلها عالی هستن این دیگه بر میگرده به سلیقه خودت که چه نوع تصویری رو دوست داشته باشی و انتخاب کنی.برای گیم هم اولد بهتره.
مقایسه تلویزیون C7 ال جی با A1 سونی | مقایسه دو تلویزیون برتر OLED
البته اینجا با سونی A1 مقایسه شده... ممنون میشم نظرتون رو بگین
Last edited by a moderator: