دوستان هارد یک ترا برا تی وی بدون آداپتور سگ جون باشه و به همه تلویزیونی بخوره چی پیشنهاد میکنید ؟
نظرتون درباره
silicon power a80 چیه
a85 بگیر من گرفتم عالیه.
دوستان هارد یک ترا برا تی وی بدون آداپتور سگ جون باشه و به همه تلویزیونی بخوره چی پیشنهاد میکنید ؟
نظرتون درباره
silicon power a80 چیه
مانیتور خوبی هست اما میبینی که قیمتش خیلی بالاستسلام دوستان نظرتون درباره این مانیتور چیه Amazon.com: LG 32UD99-W 32-Inch 4K UHD IPS Monitor with HDR 10 (2017): Computers & Accessories
بهتر از a80 هست؟a85 بگیر من گرفتم عالیه.
سامسونگ بهترهدوستان سلام
ببخشید شاید جواب سوالم تو تاپیک باشه ولی چون همین روزا میخوام تی وی بخرم مجبور شدم سوال کنم. من وان ایکس دارم و تی وی ۴کی میخوام. بین الجی و سامسونگ مدل های زیر کدوم بهتره؟ نهایتا تا ۴ میلیون.
فیلم هم زیاد میبینم و برام کیفیت تصویر برای فیلم و مخصوصا بازی مهمه. اچ دی ار پرو و اچ دی ار ده چ فرقی دارن؟
کسی این مدلارو داره؟ از لحاظ خرابی و کیفیت چطورن؟و کلا الجی بهتره یا سامسونگ؟ سونی میدونم خوبه ولی بین این دو برند. و مخصوصا این دو مدل
lg 49uj75200gi
Samsung 50 MU7970
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
من 4 ماهی میشه که دارم این هاردو عالیه تو خریدش شک نکن.بهتر از a80 هست؟
نظر بقیه دوستان چیه؟
بهتر از a80 هست؟
نظر بقیه دوستان چیه؟
دوست عزیز اگه ویندوزت ۷ قبل اینکه ویندوز بوت شه f8نگه دار(وارد سیف مودمیشی) اگر ویندوزت ۱۰ ازمنو استارت روی ایکون پاور shiftکیبوردو نگه دار با موس ریستار کن وارد سیف مود میشی بعد گزینه۳. enbal low resolution video رو انتخاب کن اگه سیگنال اومد وارد صحفه ویندوز شدی رزولوشن رو به حالت Recommended تغییر بده تا صحفه فول اسکرین بگیری بعد ری استار کن اینو چک کن اگه جواب نده احتمالا از کابلته. ولی اگه شد سعی کن درایو کارت گرافیک رو اپدیت کنی.بچه ها سلام یه سوال من تلویزون سامسونگ داشتم که همونطور که میدونید بدترین تلوزیونه تاریخه این پیکسل هاش سوخت امروز رفتم یه تبدیل hdmi به vga گرفتم وصل کنم به مانیتور ولی وقتی وصل میکنم تصویری به من نشون نمیده میدونید مشکل از کجاست؟ مانیتور ها چه ویژگی باید داشته باشن که نشون بدن؟ ایا ممکنه مشکل از تبدیل و کیفیتش باشه؟
Oled ها كنتراست بينهايت دارن اتفاقابا سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین یه تی وی 4k میخوام واسه فیلم و گیم بنظرتون کدوم بهتره:
1-Lg c7
2- Sony X8500E
3- Sony X9300E
اولی Oled هستش ولی اونجور که تو قندتیوب! دیدم بنظر کنتراست مدل ۲ و ۳ بالاتره! و اینکه مدل سونی اندرویده و الجی web os3.5....
ممنون میشم راهنمایی کنین
الجی c7 به دلیل اینپوت لگ پایین و تاری تصویر کمتر.با سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین یه تی وی 4k میخوام واسه فیلم و گیم بنظرتون کدوم بهتره:
1-Lg c7
2- Sony X8500E
3- Sony X9300E
اولی Oled هستش ولی اونجور که تو قندتیوب! دیدم بنظر کنتراست مدل ۲ و ۳ بالاتره! و اینکه مدل سونی اندرویده و الجی web os3.5....
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام.با سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین یه تی وی 4k میخوام واسه فیلم و گیم بنظرتون کدوم بهتره:
1-Lg c7
2- Sony X8500E
3- Sony X9300E
ممنون میشم راهنمایی کنین