خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
  • Like
Reactions: Jack cooper
هارد من سیلیکون a65 گرفتم 3 تا تا حالا خوب بوده یه دونه هم a85 رو گرفتم اونم خوبه تا حالا ..
---------
دوستان سوال فنی ..الان ساندبار با کابل نوری به tv c7 وصل هست..من الان کابل hdmi دایو گرفتم که فرمت 4k و سیستم های صوتی رو پشتیبانی میکنه ..جایی مطلب خوندم که نمیدونم اینجا بود یا جای دیگر که کابل نوری نمیتونه تمام فرمت های صدا رو پشتیبانی کنه ..ایا این درسته ؟ به نظرتون من ساندبار رو با hdmi ورژن 2 وصل کنم فرقی داره یا نه ؟
ممنون از همتون

• Like
Reactions: S@nic
دوستان سلام
ببخشید شاید جواب سوالم تو تاپیک باشه ولی چون همین روزا میخوام تی وی بخرم مجبور شدم سوال کنم. من وان ایکس دارم و تی وی ۴کی میخوام. بین الجی و سامسونگ مدل های زیر کدوم بهتره؟ نهایتا تا ۴ میلیون.
فیلم هم زیاد میبینم و برام کیفیت تصویر برای فیلم و مخصوصا بازی مهمه. اچ دی ار پرو و اچ دی ار ده چ فرقی دارن؟
کسی این مدلارو داره؟ از لحاظ خرابی و کیفیت چطورن؟و کلا الجی بهتره یا سامسونگ؟ سونی میدونم خوبه ولی بین این دو برند. و مخصوصا این دو مدل
lg 49uj75200gi
Samsung 50 MU7970

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

دوستان سلام
ببخشید شاید جواب سوالم تو تاپیک باشه ولی چون همین روزا میخوام تی وی بخرم مجبور شدم سوال کنم. من وان ایکس دارم و تی وی ۴کی میخوام. بین الجی و سامسونگ مدل های زیر کدوم بهتره؟ نهایتا تا ۴ میلیون.
فیلم هم زیاد میبینم و برام کیفیت تصویر برای فیلم و مخصوصا بازی مهمه. اچ دی ار پرو و اچ دی ار ده چ فرقی دارن؟
کسی این مدلارو داره؟ از لحاظ خرابی و کیفیت چطورن؟و کلا الجی بهتره یا سامسونگ؟ سونی میدونم خوبه ولی بین این دو برند. و مخصوصا این دو مدل
lg 49uj75200gi
Samsung 50 MU7970

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سامسونگ بهتره

• Like
Reactions: Jack cooper
من میخوام یه پروژکتور جیبی سونی مدل mp-cl1a بگیرم برای وقتهایی که خونه نیستم و کنسول رو نمیتونم به تی وی وصل کنم.
چه طوره خوب هس؟
قیمتش هم حدود ۱۵۰۰ هستش.

بچه ها سلام یه سوال من تلویزون سامسونگ داشتم که همونطور که میدونید بدترین تلوزیونه تاریخه این پیکسل هاش سوخت امروز رفتم یه تبدیل hdmi به vga گرفتم وصل کنم به مانیتور ولی وقتی وصل میکنم تصویری به من نشون نمیده میدونید مشکل از کجاست؟ مانیتور ها چه ویژگی باید داشته باشن که نشون بدن؟ ایا ممکنه مشکل از تبدیل و کیفیتش باشه؟

بچه ها سلام یه سوال من تلویزون سامسونگ داشتم که همونطور که میدونید بدترین تلوزیونه تاریخه این پیکسل هاش سوخت امروز رفتم یه تبدیل hdmi به vga گرفتم وصل کنم به مانیتور ولی وقتی وصل میکنم تصویری به من نشون نمیده میدونید مشکل از کجاست؟ مانیتور ها چه ویژگی باید داشته باشن که نشون بدن؟ ایا ممکنه مشکل از تبدیل و کیفیتش باشه؟
دوست عزیز اگه ویندوزت ۷ قبل اینکه ویندوز بوت شه f8نگه دار(وارد سیف مودمیشی) اگر ویندوزت ۱۰‌ ازمنو استارت روی ایکون پاور shiftکیبوردو نگه دار با موس ریستار کن وارد سیف مود میشی بعد گزینه۳. enbal low resolution video رو انتخاب کن اگه سیگنال اومد وارد صحفه ویندوز شدی رزولوشن رو به حالت Recommended تغییر بده تا صحفه فول اسکرین بگیری بعد ری استار کن اینو چک کن اگه جواب نده احتمالا از کابلته. ولی اگه شد سعی کن درایو کارت گرافیک رو اپدیت کنی.
موفق باشی

• Like
Reactions: shayan1989
با سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین یه تی وی 4k میخوام واسه فیلم و گیم بنظرتون کدوم بهتره:
1-Lg c7
2- Sony X8500E
3- Sony X9300E
اولی Oled هستش ولی اونجور که تو قندتیوب! دیدم بنظر کنتراست مدل ۲ و ۳ بالاتره! و اینکه مدل سونی اندرویده و الجی web os3.5....
ممنون میشم راهنمایی کنین:)

با سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین یه تی وی 4k میخوام واسه فیلم و گیم بنظرتون کدوم بهتره:
1-Lg c7
2- Sony X8500E
3- Sony X9300E
اولی Oled هستش ولی اونجور که تو قندتیوب! دیدم بنظر کنتراست مدل ۲ و ۳ بالاتره! و اینکه مدل سونی اندرویده و الجی web os3.5....
Oled ها كنتراست بينهايت دارن اتفاقا

Sent from my iPhone using Tapatalk

1-Lg c7
2- Sony X8500E
3- Sony X9300E
الجی c7 به دلیل اینپوت لگ پایین و تاری تصویر کمتر.

1-Lg c7
2- Sony X8500E
3- Sony X9300E
سلام.
C7 با سونی X930E خیلی عالین بهترین تیوی های سال 2017 هستن. X850 هم تلویزیون خوبیه ولی خب میان ردست قابل مقایسه با این دو مدل نیست.اگر کنتراست و عمق رنگ مشکی برات مهمه که تو این زمینه اولد حرف اولو میزنه دیگه نیازی به توضیح نیست.من تعجب کردم گفتی کنتراست X850 بیشتره از C7!! اما X930E هم رنگ مشکیش و هم کنتراستش خیلی نزدیک شده به اولدها با اینکه LED هست.مثل مدل سال پیش سونی ZD9 که اونم خیلی عالی بود.ولی خب به نظر من باز هم هیچی اولد نمیشه تو این موارد.تنها ضعف اولدها در برابر LED های رده بالا روشنایشونه که کمتر هست که تو این مورد X930E کاملا از C7 سرتره تقریبا دو برابره روشناییش واقعا غولیه برای خودش.من خودم چون عادت دارم تو تاریکی فیلم ببینم همیشه و زاویه دید برام مهمه C7 رو گرفتم هرچند توی محیط های روشن هم هیچ مشکلی نداره ولی خب برای محیط های روشن X930E انتخاب بهتریه.بهر حال هر دو این مدلها عالی هستن این دیگه بر میگرده به سلیقه خودت که چه نوع تصویری رو دوست داشته باشی و انتخاب کنی.برای گیم هم اولد بهتره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or