SleepyTurtel
کاربر سایت
فقط کنسولتوی کانال های تلوزیونی هم میپره یا فقط زمانی که کنسولو روشن میکنی ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط کنسولتوی کانال های تلوزیونی هم میپره یا فقط زمانی که کنسولو روشن میکنی ؟
تلوزیونت مشکلی نداره مشکل کابل hdmi احتمالا نمیتونه درست تصاویر رو منتقل کنه عوضش کن ببین مشکلت حل میشه ؟فقط کنسول
عوض کردم بازم همینهتلوزیونت مشکلی نداره مشکل کابل hdmi احتمالا نمیتونه درست تصاویر رو منتقل کنه عوضش کن ببین مشکلت حل میشه ؟
تنها راه امتحان کردن کنسول بازی روی یک تلوزیون دیگست که اگه مشکل حل شد مشکل از تلوزیونه اگه نه از کنسولهعوض کردم بازم همینه
تنظیمات تصویر کنسول و تلوزیونتو هم چک کنتنها راه امتحان کردن کنسول بازی روی یک تلوزیون دیگست که اگه مشکل حل شد مشکل از تلوزیونه اگه نه از کنسوله
دقیقا این همون چیزیه که من جاهای دیگه هم شنیدم باید بگردی و ببینی بردش رو از کجا پیدا میکنی با این بانه ای ها تماس بگیربله دقیقا بعد از جستجوی شبکه ها خاموشش کردم روز بعد دیگه روشن نشد
عوض کردم بازم همینه
سه تا البته یکیش پورتش ی شکلیه بله تست کردمTV چنتا ورودی HDMI داره؟ تست کردی بقیشو؟
سه تا البته یکیش پورتش ی شکلیه بله تست کردمTV چنتا ورودی HDMI داره؟ تست کردی بقیشو؟
سه تا البته یکیش پورتش ی شکلیه بله تست کردم
خب ۳۲ اینج به درد بخور که پیدا نکردیم...
یه تی وی ۴۲ یا همین حدودا قیمت زیر دو تومن. چی پیشنهاد میدین؟
فول اچ دی باشه.اچ دی ار باشه خیلی خوب میشه.
اساتید عزیز راهنمایی کنید
مانیتور LG 27MP59G که تازه وارد بازار شدهسلام بهترین مانیتور برای ps4 و pc تا 1.5میلیون چی پیشنهاد میدید؟
پنل va بگیرم بهتره؟
دوستان سلام
برای نهایت لذت از فیلمهاتون حتما این دستگاه رو تهیه کنین
OPPO-UDP-203
پردازش صدا و تصویر بینهایت فرق داره با چیزی که خود تلویزیون و بهترین کارت گرافیک ارائه میده
تصاویر تو OLED از اینور به اونور میشه با این دستگاه
شدت نور HDR هم بیشتر میشه با تغییر تو تنظیمات دستگاه