والا تا دیروزم قصد خرید نداشتم ..LED من متاسفانه دیشب خراب شد و بک لایتش چندتاش سوخته احتمالا...فکر کنم 500 خرجشه ....تی وی من W904A براویا بود که 3سال پیش تقریبا خریدم و بسیار هم راضی بودم ازش..نمیدونم چرا اینجوری شد از شانس گندم.
الانم می ترسم هزینه کنم برای OLED LG بعد خراب شه دیگه خر بیارو باقالی بار کن..درسته دستم رو گذاشت تو پوست گردو براویا ولی کماکان انتخابم فکر کنم براویا باشه مگر یوهو تصمیم تغییر کنه.
دوستانی که LED دارن بهتون یه توصیه ای بکنم حتما جدی بگیریدش.
از دیشب که LED من به فنا رفت کلی تحقیق کردم که ببینم ایراد LED من چی بوده و بتونم عیب یابی کنم که تو همین حین اطلاعاتی هم به دست اوردم که گفتم در اختیارتون بزارم و همچنین تجربیاتی از 10 سال پیش.
همیشه بعد از 2 تا 3 ساعت بازی مداوم یا کار با TV به تلویزیونتون استراحت بدید...گرمای بیش از حد ممکنه به پنلتون آسیب بزنه بعد از مدتها..این توصیه یک تعمیر کار حرفه ای led بود.
بعضی ها میگن گارانتی تو ایران کشکه..حدودا سال 2009 اینا بود یه lcd 46 براویا خریدیم با گارانتی که تقریبا 1 ماه مونده بود گارانتیش تموم شه پیکسل سوخته عمودی افتاد روی tv ..گارنتی هم تا اونجا که یادمه ایران بازرگان بود...خودشون امدن جمع کردن بردن و یه پنل نو انداختش روش که 10 روز هم طول کشید از دبی وارد کردن و 1 ریال هم نگرفتن از ما و گفت اگر گارانتی نبود باید 1 میلون پول پنل می دادیذ در حالی که ما 1500 خریده بودیم lcd زو.
در کل به نظز من led رو اگر توان مالی دارید حتما با گارانتی بگیرید و اقلا تا 2 سال با خیال راحت استفاده کنید.