دوستان لطفا و حتما 49 اینچ معرفی کنید و اینکه حالا سونی هم نبود مشکلی نیست یه چیزی باشه تو بازار موجود باشه چون مدلهای 49 سونی اصلا تو بازار ایران پیدا نمیشه
R303e Sonyسلام دوستان یه تلویزیون ال ای دی فول اچ دی ۳۲ اینچ میخاستم ترجیحا هیچ امکاناتی مث ۳بعدی رابط هوشمند دیجیتال... امثال اینها نداشته باشه که ارزونتر دربیاد فقط مخصوص ps4میخام خودم سامسونگ مدل32J5880 مد نظرمه
ممنون میشم راهنماییم کنین اگه سایتی واسه بررسی tv میشناسی معرفی کنین (مثلا تو زمینه موبایل mobil.ir سایت خوبیه برای تحقیق) ببخشید طولانی شد ممنون
دوست عزیز اگر کیفیت تصویر برات مهمه تو سایز های 49 چیز خوبی گیرت نمیاد.دوستان لطفا و حتما 49 اینچ معرفی کنید و اینکه حالا سونی هم نبود مشکلی نیست یه چیزی باشه تو بازار موجود باشه چون مدلهای 49 سونی اصلا تو بازار ایران پیدا نمیشه
X800dسلام
بین این دو مدل کدوم پیشنهاد میشه؟ 43X8000E و 43X8000D
اگه کسی فروشگاه معتبری تو تهران میشناسه ک این تی وی ها رو ب قیمت بانه داره لطفا خصوصی کنه
سلام
اگه کسی فروشگاه معتبری تو تهران میشناسه ک این تی وی ها رو ب قیمت بانه داره لطفا خصوصی کنه
سلام
سلامیکی از دوستان گفته بود b7 گرفته.خواستم ببینم نظرش چیه در موردش
برادر ممنونم ... نگفتی تهران کجا میتونم مدلای مانیتور ها رو باهم از نزدیک ببینم و مقایسه کنم ... متشکرمن مانیتور va نداشتم که مقایسه کنم،فقط میدونم کنتراستش خیلی بهتره.(خودم مدل sd595 سامسونگ دارم)
زمان پاسخگوییشون هم هر دو تا 5 میلی ثانیه هست
رفقای عزیز تجربه GT SPORT روی تی وی 4K سونی X8500D خارق العادس
معنی واقعی 4K HDR رو میتونید حس کنید
سلام
من نمیدونم کس دیگه ای هم گرفته یا نه
من که خیلی راضیم
فعلا کنسول ندارم که تستش کنم
ولی دمو ها رو که تماشا میکنم واقعا رضایت بخشه
مخصوصا دمو های مربوط به اولد دیوانه کننده است
به pc هم وصلش کردم منتها متاسفانه کارت آنبورد هست واسه همین تو pc نمیتونم HDR یا DV رو تماشا کنم ولی تو همین حالت SDR هم عالی هست
البته بلوری پلیر OPPO UDP-203 رو خریدم که به محض رسیدن تست میکنم و نظرم در مورد تماشای فیلم رو میگم اینجا
رفقای عزیز تجربه GT SPORT روی تی وی 4K سونی X8500D خارق العادس
معنی واقعی 4K HDR رو میتونید حس کنید