آقا یعنی یه تی وی ۳۲ فول اچ دی نیست کن برم بخرم؟
نوشتم که واست
LG
32LX761H
تولید امسالم هست.
آقا یعنی یه تی وی ۳۲ فول اچ دی نیست کن برم بخرم؟
در کل تو مانیتور ها برتری رو توی ips میبینید یا va ؟خب اگه پنل va میخوای مدل های صفحه تخت هم هست،مثل مدل بنکیو EW2775ZH
در کل پیشنهاد اکثر بچه ها اینه که منحنی بدرد نمیخوره
تفاوت خاصی فکر نکنم داشته باشن ولی اون که نوشته گیمینگ واسه گیمه دیگه![]()
من مانیتور va نداشتم که مقایسه کنم،فقط میدونم کنتراستش خیلی بهتره.(خودم مدل sd595 سامسونگ دارم)در کل تو مانیتور ها برتری رو توی ips میبینید یا va ؟
قدرت نمایش رنگ و رنسپانس تایم و کنتراست بیشتر مد نظرم هست...
جالبه.سونی x9000e تو بانه تا یک ماه پیش 6700 فروخته میشد یک مرتبه شده 5900!!!تا میبینن یک مدل طرفدار زیاد داره سو استفاده میکنن وقیمتها رو میکشن بالا!!
بله.اکثر سایتهای بانه قیمتها رو اوردن پایینمحسن جان یعنی ارزونتر شده؟چون زدی 6700 شده 5900..
تو رنج قیمت 5 میلیون سایز از 55 شروع میشه.دوستان بهترین tv تا قیمت حداکثر 5 میلیون تومان و 49 اینچ برای ps4 pro معرفی کنید
ممنون ولی اگه کمتر باشه بهتره چون من نوشتم حداکثر 5 میلیون هر چی کمتر بهتر و اینکه حتما 49 باشه چون سایز بیشتر به مشکل بر میخورم تو نصبش و جاشتو رنج قیمت 5 میلیون سایز از 55 شروع میشه.
من سامسونگ ks8500 رو پیشنهاد میدم سایز 55
تو قیمت 6 تومن هم سونی x9000e عالیه.
دوستان بهترین tv تا قیمت حداکثر 5 میلیون تومان و 49 اینچ برای ps4 pro معرفی کنید
X8500e sonyممنون ولی اگه کمتر باشه بهتره چون من نوشتم حداکثر 5 میلیون هر چی کمتر بهتر و اینکه حتما 49 باشه چون سایز بیشتر به مشکل بر میخورم تو نصبش و جاش
و اینکه حتما مناسب ps4 pro باشه
جالبه.سونی x9000e تو بانه تا یک ماه پیش 6700 فروخته میشد یک مرتبه شده 5900!!!تا میبینن یک مدل طرفدار زیاد داره سو استفاده میکنن وقیمتها رو میکشن بالا!!