mohsen2012
کاربر سایت
والا قیمتش الان یک مقدار زیاده؟؟عالیه فوق العاده هستش ... سونی X930e چند قیمته؟ از 7970 راضی بودی؟
8 میلیون.هنوز جا داره بیاد پایین.تا 7 میلبون هم جا داره
والا قیمتش الان یک مقدار زیاده؟؟عالیه فوق العاده هستش ... سونی X930e چند قیمته؟ از 7970 راضی بودی؟
داداش الان که x930e 8400 هست.بهتر نیست به جاش oled b7 بگیری؟اون 9 تومنه.من رفتم یه مدل پایینترش b6 رو با یک سری از مدلهای جدید مقایسه کردم سرم سوت کشید.واقعا این مشکی مطلقش خیلی تو چشم میاد.کلا انگار یه مقدار کمی نسبت به بقیه انواع تلویزیونها شفافترن این اولدهاوالا قیمتش الان یک مقدار زیاده؟؟
8 میلیون.هنوز جا داره بیاد پایین.تا 7 میلبون هم جا داره
درسته.البته x930e هم کنتراست عالی داره به لطف لوکال دایمینگ عالیش.ولی خوب oled از نظر کنتراست حرف اول رو میزنه.ولی حداکثر روشنایی x930e دیوانه کنندس!!!داداش الان که x930e 8400 هست.بهتر نیست به جاش oled b7 بگیری؟اون 9 تومنه.من رفتم یه مدل پایینترش b6 رو با یک سری از مدلهای جدید مقایسه کردم سرم سوت کشید.واقعا این مشکی مطلقش خیلی تو چشم میاد.کلا انگار یه مقدار کمی نسبت به بقیه انواع تلویزیونها شفافترن این اولدها
یوتیوب بزن Calibration for x8500eدیشب یک 55X8500E گرفتم ؛ 4100
بهترین تنظیمات برای کالیبره کردن تصویر رو از کجا میشه گیر آورد ؟
ممنون ، از تنظیمات پیشنهادی rtings.com استفاده کردم.یوتیوب بزن Calibration for x8500e
یه 40-50 هم بذار روش اینو بخر BenQ GW2270H 22Inch VA LED Monitorمن تا 500 میتونم هزینه کنم![]()
از کدوم فروشگاه گرفتی؟؟دیشب یک 55X8500E گرفتم ؛ 4100
بهترین تنظیمات برای کالیبره کردن تصویر رو از کجا میشه گیر آورد ؟
از اهواز گرفتم ( مجتمع تجاری ساحل )از کدوم فروشگاه گرفتی؟؟
درسته.البته x930e هم کنتراست عالی داره به لطف لوکال دایمینگ عالیش.ولی خوب oled از نظر کنتراست حرف اول رو میزنه.ولی حداکثر روشنایی x930e دیوانه کنندس!!!
من مگه اصلاگفتممیخوام تلویزیونم روعوض کنم؟چرا اولد نمیگیری ؟