`
من از گناوه خریدم اونجا برام اوردن 2600از کجا خریدی؟
چقدر مفت
من از گناوه خریدم اونجا برام اوردن 2600از کجا خریدی؟
چقدر مفت
Sony x800d خوبهدوستان با بودجه تا نهایتا 3 تومن بهترین tv تو سایز 43 یا 49 چی پیشنهاد میکنید؟برای اتاق خواب و کاربردم بیشتر بازی با کنسول pro و one S و تماشای فیلم هست.
خودم نظرم روی دو مدل ال جی و سونی هست با توجه به بودجه.
LG TV 49SJ800V
Sony 43X800D
ال جی امکانات خوبی داره مثل گیرنده دیجیتال و انواع HDR و Dolby Vision که فکر میکنم تاثیر زیادی روی فیلم و بازی داشته باشه.ولی از کیفیت تصویری خود tv مطمئن نیستم.از طرف دیگه سونی امکانات کمتری داره و قدیمی تر هست ولی ظاهرا کیفیت تصویری خوبی داره.
از دوستانی که این مدلها رو داشتن یا دستی بر آتش دارنممنون میشم راهنمایی کنید
هیچ کدوممخصوصا توی اینسایز خرید ips اشتباهه...شما برو دنلبال samsung ku6000-ku7000-mu7000دوستان با بودجه تا نهایتا 3 تومن بهترین tv تو سایز 43 یا 49 چی پیشنهاد میکنید؟برای اتاق خواب و کاربردم بیشتر بازی با کنسول pro و one S و تماشای فیلم هست.
خودم نظرم روی دو مدل ال جی و سونی هست با توجه به بودجه.
LG TV 49SJ800V
Sony 43X800D
ال جی امکانات خوبی داره مثل گیرنده دیجیتال و انواع HDR و Dolby Vision که فکر میکنم تاثیر زیادی روی فیلم و بازی داشته باشه.ولی از کیفیت تصویری خود tv مطمئن نیستم.از طرف دیگه سونی امکانات کمتری داره و قدیمی تر هست ولی ظاهرا کیفیت تصویری خوبی داره.
از دوستانی که این مدلها رو داشتن یا دستی بر آتش دارنممنون میشم راهنمایی کنید
43X800D که IPS نیست!هیچ کدوممخصوصا توی اینسایز خرید ips اشتباهه...شما برو دنلبال samsung ku6000-ku7000-mu7000
Sony x800d خوبه
اون وقت چرا؟هیچ کدوممخصوصا توی اینسایز خرید ips اشتباهه...شما برو دنلبال samsung ku6000-ku7000-mu7000
Ku7970 سامسونگ هم سایز ۵۰ اینچ خیلی گزینه خوبیه برای گیم اگه سایز برات مهمه من پیشنهاد میکنم خودم گرفتم فوقوالعاده راضی هستمتشکر از دوستان.
پس نظرتون این هست که 43X800D سونی از 49SJ800V ال جی بهتره؟
مدل دیگه ای تو همین حدود هم اگر مدنظرتون هست بفرمایید
حقبا شماست.۴۹ اینچش ips هست.ولی بازمبهقیمتش نمیرزه43X800D که IPS نیست!
بهدلیل پایینتر بودن کنتراست پنل ips نسبت بهva.دقیقا سوال من هم همین هست..
چرا اولد نمیگیری ؟بهدلیل پایینتر بودن کنتراست پنل ips نسبت بهva.
توی تاریکیکیفیت تصویر افت میکنه مشکی واقعی نشوننمیده دیگه.
من خودم بخوامیه تیوی بزرگ بگیرم برای پذیرایی بی شکمیرم سراغ ips به دلیل زاویهدید بالا.ولی سایز کوچیک توی اتاق گیمینک اونم تاریکی بدون شک VA کیفیت بهتری بهممیده.
قصد،دارم سونی x930e بگیرمسلام ببخشید دلیلتون برای فروش چیه ؟
عالیه فوق العاده هستش ... سونی X930e چند قیمته؟ از 7970 راضی بودی؟قصد،دارم سونی x930e بگیرم