راضی هستی داداش؟؟من هفته پیش ۴۰ اینچ 2450 گرفتم از سایتهای بانه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
واقعا انقدر سخته جواب دادن؟
سلام دوستان این مانیتورRL2755HM برای ps4 خوبه؟؟؟تو این رنج قیمت چیز بهتری پیدا میشه؟در ضمن من فقط کاربریم گیم نیست فیلم هم میبینم ببه اضافه ی یکمم وبگردی
دوست عزیز پنل ips فقط زاویه دید بهتری نسبت به پنل tn داره.در بقیه موارد پنل tn بهتره.در کل پنل tn توصیه میشه.اکثر تلویزیونها از پنل tn استفاده میکنندوست عزیز اگه صفحات قبل رو مطالعه میکردی خیلی ها سوالشون دقیقا همین بود، این مانیتور گزینه خوبیه ولی پنلش IPS هست و یعنی تاخیرش 5 میلی ثانیه هست که اگه اهل بازی های خیلی سریع و آنلاین حرفه ای هستید ممکنه یکم خودشو نشون بده اما توی بازی های دیگه تاثیرش زیاد نیست و به چشم نمیاد. کیفیت پنل IPS هم از نظر رنگ و تصویر خیلی بهتر از TN هست.
گزینه خوبیه برای گیمر های حرفه ای ولی پنلش TN هست و کیفیت نمایش IPS رو نداره، اگه تاخیر 5 میلی ثانیه زیاد براتون مهم نیست میتونید مدل 27 اینچ سامسونگ یا 25 اینچ Asus که پنل IPS دارن رو با قیمت پایینتر تهیه کنید.
دوست عزیز پنل ips فقط زاویه دید بهتری نسبت به پنل tn داره.در بقیه موارد پنل tn بهتره.در کل پنل tn توصیه میشه.اکثر تلویزیونها از پنل tn استفاده میکنن
بلیراضی هستی داداش؟؟
کیفیتش خوبه؟
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو مطالعه میکردی خیلی ها سوالشون دقیقا همین بود، این مانیتور گزینه خوبیه ولی پنلش IPS هست و یعنی تاخیرش 5 میلی ثانیه هست که اگه اهل بازی های خیلی سریع و آنلاین حرفه ای هستید ممکنه یکم خودشو نشون بده اما توی بازی های دیگه تاثیرش زیاد نیست و به چشم نمیاد. کیفیت پنل IPS هم از نظر رنگ و تصویر خیلی بهتر از TN هست.
گزینه خوبیه برای گیمر های حرفه ای ولی پنلش TN هست و کیفیت نمایش IPS رو نداره، اگه تاخیر 5 میلی ثانیه زیاد براتون مهم نیست میتونید مدل 27 اینچ سامسونگ یا 25 اینچ Asus که پنل IPS دارن رو با قیمت پایینتر تهیه کنید.
ممنونم از جوابتون دوست عزیز اتفاقا بیشتر انلاین بازی میکنم و چون قبلا با مانیتورهای crt بازی میکردم اگه سراغ ips ها برم صد در صد متوجه تاخیر ها میشم ... فقط میخواستم بدونم 24 اینچ همین مدل هم موجود هستش ؟یا اینکه مانیتوره دیگه ای هستش از بنکیو که همین کیفیت رو داشته باشه ولی ۲۴ اینچ باشه؟
بله مدل BenQ XL2411Z هست که رفرش ریت 144 هرتز داره و باعث میشه که تجربه روون تری توی بازی های FPS و MOBA داشته باشید، البته این مانیتور بیشتر به درد کامپیوتر شخصی میخوره که بتونه توی بازی های مورد نظر بالای 100 فریم بده وگرنه تغییر زیادی احساس نخواهید کرد.
هر کسی تمام پست هایی که قبلا دادی رو بخونه خیلی راحت متوجه میشه که شما از سونی یه قدیسی ساختی که انگار توسط چیزی فراتر از انسان ساخته شدهاست و همیشه در جواب دوستانی که مشکل شون رو با تلوزیون شون مطرح کردن سعی در تخریب حق انتخاب شون داشتیآدرس دقیق وبسایت نوشتن فک کنم تخلفه، نمیخوام حذف شم .
خودت "بانه خرید تلویزیون" گوگل کن، هرکدام که نام وبسایتش و چهره وبسایتش درست درمون بود، و مخصوصا نماد اعتماد قابل پیگیری دقیق داشت ، معتبره.
بله خود من و چندین نفر دیگه مخصوصا اینجا، خرید کردن .
Sent from my A0001 using Tapatalk
تو مدل هایی که تو ایران موجودهخسته نباشید دوستان
یه مانیتور می خوام برای PS4 و PC حداکثر 24 اینچ برای بازی و فیلم ( از نظر HDMI 2 و ... که خودتون میدونید هم مشکلی نداشته باشه)
برادرانه و بدون تعصب یه چیز خوب معرفی کنید ممنون
تو مدل هایی که تو ایران موجوده
Asus mx239h
Asus vx24ah
طبق تست هایی که خودم کردم خیلی خوب جواب دادن
Sent from my C6602 using Tapatalk