sirwan
کاربر سایت
عالیه داداش کیفیتش
همین یکماه پیش همین پنل رو برای یکی از دوستان خریدم و باهاش اندکی بازی کردم هیچ مشکلی نداره
و متیونین از رزولیشن خوبش نهایت لذت رو ببرین[/QU
شما اطلاع دارید قیمتش چنده؟
عالیه داداش کیفیتش
همین یکماه پیش همین پنل رو برای یکی از دوستان خریدم و باهاش اندکی بازی کردم هیچ مشکلی نداره
حدود 2300 هست 49 اینچشعالیه داداش کیفیتش
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
از بانه تهیه کردیم براش
والا من یه دوساعتی پلی 4 رو بردم خونه شون بازی کردیم هیچ مشکلی نداره
من که راضی بودم
تو این قیمت برندای دیگه شما ته تهش فول اچ دی گیرت میاد ولی این 4k هست به نظرم من که خیلی خوب بود ولی بازم میتونین برین نمایندگی های ال جی ببینین از نزدیک
از بانه تهیه کردیم براش
والا من یه دوساعتی پلی 4 رو بردم خونه شون بازی کردیم هیچ مشکلی نداره
من که راضی بودم
تو این قیمت برندای دیگه شما ته تهش فول اچ دی گیرت میاد ولی این 4k هست به نظرم من که خیلی خوب بود ولی بازم میتونین برین نمایندگی های ال جی ببینین از نزدیک
با این قیمت چه مدلیه که انقدر ازش تعریف کردین
توی رتینگس ریویوو نداره
بنظرتون نسبت به سونی w800c و b چطوره
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما مثل اینکه دشمنی عمیقی با سامسونگ داری و همچنین جوری مینویسی انگار مالک و طراح محصولات سونی هستیچونکه سامچوس خریدی .
دلیلش اینه که چشمت به کیفیت و مهشری سونی عادت کرده بوده همونجوری که طبیعت رو دوروبرت میبینی ، یهو رفتی اسباب بازی خریدی .
Sent from my A0001 using Tapatalk
من دشمنی ندارم با سامسونگ.شما مثل اینکه دشمنی عمیقی با سامسونگ داری و همچنین جوری مینویسی انگار مالک و طراح محصولات سونی هستی
لطفا اگه در مورد tv انتقادی داری از روی مشکل شخصی با یه برند بقیه رو گمراه نکن و نظر نده
هم سامسونگ هم سونی محصولات خوب و بدی دارن
Sent from my C6602 using Tapatalk
آدرس دقیق وبسایت نوشتن فک کنم تخلفه، نمیخوام حذف شم .این بانه مارکت معتبره ؟ کسی تا حالا خرید کرده ازش ؟
دوست عزیز، باید بدونی که وجود hdmi توی سامسونگ، ممکنه اسباب بازی و دکوری باشه طبق تجربه ای که داشتی .دوستان میخوام از یکی از دوستان برای پلی3 و پلی4 یه ال سی دی سامسونگ مدل قدیمی LA22S81B بخرم پورت hdmi داره با دودستگاه ps3 ,ps4 سازگاره؟ آخه یه سامسونگ 32 سری قدیمی داشتیم وقتی ps3 رو بهش میزدیم تصویر رو نمیاووورد میخوام بدونم این دستگاه برای دو کنسول ps3,ps4 سازگاره ؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن ال سی دی 22 اینچ هست.
بسیار بسیار ممنون بابت پستی که گذاشتی .شرکت بزرگ SONY مدلهای بسیار پیشرفته 4K 2016 رو هفته پیش در نمایشگاه CES USA معرفی کرد.
70X940D
55,65X930D
55,65X850D
مدلهای 2016 با نام سری D معرفی شدن.
فقط سری X930D و X940D از سیستم بسیار پیشرفته HDR مختص SONY که چندین برابر رقبا کارایی داره، رو داراست.
بهترین TV ها حداکثر روشنایی 1000 نیت رو دارن حتی OLED ها ولی این 4K TV ها روشنایی 4000 نیت رو تأمین میکنن.
شرکت SONY اعلام کرد که این 4K TV ها تا چند هفته دیگه با سیستم آندروید 6 (مارشمالو) عرضه خواهد کرد.
![]()
![]()
Z5 PREMIUM DUAL
شرکت بزرگ SONY مدلهای بسیار پیشرفته 4K 2016 رو هفته پیش در نمایشگاه CES USA معرفی کرد.
70X940D
55,65X930D
55,65X850D
مدلهای 2016 با نام سری D معرفی شدن.
فقط سری X930D و X940D از سیستم بسیار پیشرفته HDR مختص SONY که چندین برابر رقبا کارایی داره، رو داراست.
بهترین TV ها حداکثر روشنایی 1000 نیت رو دارن حتی OLED ها ولی این 4K TV ها روشنایی 4000 نیت رو تأمین میکنن.
شرکت SONY اعلام کرد که این 4K TV ها تا چند هفته دیگه با سیستم آندروید 6 (مارشمالو) عرضه خواهد کرد.
![]()
![]()
Z5 PREMIUM DUAL
درودو بقیه مشخصات تلویزیون چی هستش
سلام دوست عزیز هنوز مشخص نشده اینپوت لگ
واقعا انقدر سخته جواب دادن؟سلام بهترین مانیتور تا 1میلیون چی هست؟ خودم نظرم رو Samsung S27D390H هستش
ممنون