برای همه دوستانی که تی وی با قیمتی زیر ٢ونیم میخوان که هیچوقت پشیمون نشن .
و همچنین صحبتم به همه اونایی هست که انرژی مصرف میکنن حتی برای نوشتن کلمه ی سامسونگ .
ببینین دوستان، اولا سامسونگ تمام اون مدلهایی که توضیع ایرانی دارن و توی همه فروشگاهها موجود هستند، کار ندارم که ساخت کجا هستند ولی پارت نامبر و مدل دقیقشونو که گوگل میکنی ، فقط و فقط توی وبسایتها و فروشگاهای ایرانی نتیجه میبینه .
یعنی هیچ بنی بشری خارج از مرز ایران، از این مدلهایی که از هر سازمان یا مسئولی ، قالب میکنن به ایرانیا ، خبر نداره !
وگرنه منکر این نیستم که مدلهایی از سامسونگ توی رده بندیهای وبسایتهای معتبر نقد و بررسی ریز، همیشه توی ده تای اولی هر سال هست . همونا رو روی کاغذ مدلشونو بنویسی، بری کل جمهوری تهران بگردی، شاید فقط چندتا مغازه موجود داشته باشن ، که قیمتی که روشون حک شده اتفاقا همون دلار جهانیشه ضربدر ٤تومن که معقول هست .
و اونجاست که متوجه میشی این جمله رو فقط بیسواد ها میگن که نهههههه سونی گرونه و سامسونگ و ال جی ارزونه ..
دوستان ، قیمت دلاری همه ی مدلهای هر وسیله ی دنیای تکنولوژی از همه برندها فوقش منفی و مثبت ٥٠دلار باشه .
وگرنه ، یه کانفیگ و مشخصات واحد، توی دوتا برند، یه قیمتی داره .
اینکه میگردین دنبال سامسونگ ، با توجه به موارد بالا، اگه بودجه حدود ٧میلیون به بالا دارین، آره همون مدلی بهتون میرسه که بابای اروپایی و امریکایی هم استفاده میکنه، ولی اگه رفتی توی فروشگاه ، با دو سه تومن ، بدون که با محصولی اسباب بازی میری خونه ..
کسی که پشت فراری یا مکلارن یا بوگاتی یا... ننشسته باشه، همیشه ممکنه بگه بی ام و یا بنز بهترین ماشین دنیاس .. چونکه خبر نداره چیا موجوده توی هر سال.
من کلیه ی وبسایتهای خبری و فروشگاهی و مشاوره خرید رو که بررسی میکنم، با تعجب میبینم هیچکدام از مدلهای سونی یا پاناسونیک یا شارپ یا هیتاچی که از همون سال، هفت ماه هم از عرضه و حضورشون توی بازار میگذره، لیست نمیشه .
مدلهای ٢٠١٥ از سونی ، همشون آهر نام مدلشون، حرف c دارن . مثل ٢٠١٤که b بودن .
من بیشتر از اونچه فکرشو کنید ،همه وبسایتهای خارجی رو گشتم،
بهترین مدل زیر ٢ونیم برای ما ایرانیا
sony 43w800c
هست .. قیمت امروز ٢.٣٣٠تومن
هزینه ی بالاتر، حدود سه تا ٥ تومن، میتونید سراغ سری x از سونی برین .
هیچوقت نه به حرف فروشنده توجه کنید و نه به وبسایتهای ایرانی که از طرف سازمانها و نهادهایی خاص، تخریب اپل و سونی رو دارن و حمایت سامسونگ .
Sent from my A0001 using Tapatalk