som-fisher
کاربر سایت
من سوالم کلا یه چیز دیگع بود که کسی جواب نداد. این افزایش کیفیت تلوزیئنهای ال جی رو نوشته اگه دستگاهتونم الترا نباشه صدا قطع میشه. با ps4 کسی امتحان کرده؟
سلاممن سوالم کلا یه چیز دیگع بود که کسی جواب نداد. این افزایش کیفیت تلوزیئنهای ال جی رو نوشته اگه دستگاهتونم الترا نباشه صدا قطع میشه. با ps4 کسی امتحان کرده؟
دوست عزیز بنده منظورم ps4 بود که رزولوشن 1080 داره اینکه الترا اچی دی همون 4کا می باشد رو فک کنم همه مطلع هستند. سوالم این بود که تصویری که از فایل 1080 رو ارتقا داده میشه در تلوزیون الترا اچ دی تغییری میکنه یا نه. با تشکر
کیفیت تصویر در حد چشم گیری بیشتر میشهدوست عزیز بنده منظورم ps4 بود که رزولوشن 1080 داره اینکه الترا اچی دی همون 4کا می باشد رو فک کنم همه مطلع هستند. سوالم این بود که تصویری که از فایل 1080 رو ارتقا داده میشه در تلوزیون الترا اچ دی تغییری میکنه یا نه. با تشکر
دوستان یه تلویزیون بگید
تا ۲۵۰۰ عالیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
درودیه چیزی برای کسایی که به فکر 3D هستن بگم ؛ قبل از اینکه بگیرین برین ببینین که اصلا چشمتون تصاویر 3D رو میبینه یا نه که مثل من نشین !!! تلویزیون رو گرفتم (کلی هم روی 3D تاکید داشتم) بعد که خواستم استفاده کنم فهمیدم که من stereo blind هستم --- تصاویر 3D رو نمیتونم درست ببینم ! )x
)x
Samsung JU7100 Review (UN40JU7100, UN50JU7100, UN55JU7100, UN60JU7100, UN65JU7100, UN75JU7100, UN85JU7100)
Amazon.com: Samsung UN40JU7100 40-Inch 4K Ultra HD Smart LED TV (2015 Model): Electronics
Samsung J6200 Review (UN40J6200, UN50J6200, UN55J6200, UN60J6200, UN65J6200)
http://www.amazon.com/gp/product/B00U9U9336?tag=rtings-tv-bs11b-20&ie=UTF8
Samsung J6300 Review (UN32J6300, UN40J6300, UN48J6300, UN50J6300, UN55J6300, UN60J6300, UN65J6300, UN75J6300)
Amazon.com: Samsung UN50J6300 50-Inch 1080p Smart LED TV (2015 Model): Electronics
Sony W800C Review (KDL50W800C, KDL55W800C)
http://www.amazon.com/gp/product/B00R45XCMM?tag=rtings-tv-bs11b-20&ie=UTF8
سه بعدی نیاز ندارم ( داشته باشه عیب نداره ولی مطمئنم اصلا استفاده نمیکنم )
اسمارت هم نیاز ندارم
استفاده ام گیم هست ( PES FIFA )
خیلی زیاد سریال میبینم
تا ۲۵۰۰ بگین
چی بگیرم
اتفاقا 3بعدی یه مضیتی داره که تقذبا همه 3 بعدی ها حداقل 120 هرتز واقعی هستن و مطمئنی دیگه 90 و 100 رو تو پاچت نمی کنندرود
پروژه 3D شکست خورده هستش.
الان بحث کیفیت مخصوصاً 4K هستش،که اکثراً 3D هم دارند.
Z5 PREMIUM DUAL
اگه گیمر حرفه ای هستی اینو بگیر
new plasma 3D panasonic vt30
42 اینچ
قیمتش بالاتر از همرده های خودشه ولی خداست تو ایران پلاسما رو بد جا انداختن ولی پر فروشترین تلویزیون تو امریکا همین پلاسما و نیو پلاسماست . من 6 ماهه دارم واقعا عالیه من گرفتم حدود 4 تومن ولی رفیقم هفته پیش یه ال ای ای دی سامسونگ 55 گرفته بود تصویرش در مقابل این افتضاح بود اونم گرفته بود 5.500
اگه vt50 بگیری که دیگه آخرشه البته اینا مدل 2011 و 2010 هستش مدلهای جدیدتر سال دیگه میاد موفق باشی
پاناسونیک با این پلاسما هاَش الحق و الانصاف گل کاشته تو این چند ساله . حتی CNET هم یه مدل از همین پلاسمای پاناسونیک رو به عنوان بهترین تلویزیون انتخاب کرده . ولی به نظرم یه جایی خوندم LED برا بازی بهتره . میزان Refresh Rate تصویر تو بازیها انگار خیلی تاثیر داره و LED ها هم انگار RR بهتری دارن .
راستی دوستان اهل فن بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میکنن .
Sony KDL-46W905A
Sony KDL-55W905A
Sony-KDL-47W805A
كسي مدلي واسه ما فقير فقرا سراغ نداره![]()
آقا این 905 و مدل های اینطوری تو ایران هست ؟ من دیدم فقط 904 هست کلا مدل هایی که تو ایران هست فرق داره با جاهای دیگه .
در ضمن این قضیه تلویزیون های سونی مالزی چیه ؟ با بقیه چه فرقی دارن ؟
سلام دوست عزیز شما با این بوچه که مد نظرتونه تو سونی خانواده x830cتو full hd خیلی خوبه البته این مدل تو فول hd ها رو 3d ش حساب نکن فقط واسه قشنگی گزاشتن عینک رو واسش ولی کیفیت تصویر خوبی داره نصبت به بقیه فول اچ دی هاشما که انقدر حالیتونه (همش هم از اینور اونور فقط کپی پیست میکنین) شما که انقدر ادعا دارین میاین دو صفحه راجع به یه موضوع چرت بحث میکنین (خب بجاش بیاین بچه های انجمنو راهنمایی کنین) بخدا همتونو دعا میکنیم
بیست روزه میگم یه تلویزیون خوب معرفی کنین
یکنفر نیست با دلیل بیاد جواب بده کمک کنه
دوست عزیز تلوزیون چیزی نیست که قابل معرفی باشه به اون صورت . شما اینو خودت هم میدونی که کلا 2 3 تا برند تلوزیون خوب بیشتر نیستکه سونی و سامسونگ و حالا ال جی ( که اینم بحث روش زیااده ) شما خودت باید بری مغازه ها و کیفیت رنگ و تصویر رو خودت ببینی من به شخصه رنگ های اشباع شده رو خیلی دوست دارم یکی هست میگه من رنگ واقعی دوست دارم یکی کنتراست براش مهمه یکی رفرش ریت شما اول ببین خودت چی دوست داری و یا چه برندی دوست داری . من خودم به شخصه به دلایلی از برند سونی خوشم نمیادش ( دلایل شخصی هستش نیایید حالا بحث کنید ) به همین خاطر سامسونگ گرفتم و واقعا راضیم .شما که انقدر حالیتونه (همش هم از اینور اونور فقط کپی پیست میکنین) شما که انقدر ادعا دارین میاین دو صفحه راجع به یه موضوع چرت بحث میکنین (خب بجاش بیاین بچه های انجمنو راهنمایی کنین) بخدا همتونو دعا میکنیم
بیست روزه میگم یه تلویزیون خوب معرفی کنین
یکنفر نیست با دلیل بیاد جواب بده کمک کنه