خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
والا این مانیتوری که شما می گی 2 میلیون تومن قیمتشه مانیتور خوبیم هست ولی تو این رنج قیمت همینجا مطرح کن شاید بچه ها چیز بهتری معرفی کردن اگر بودجه ات زیر یک میلیون بود خیلی راحت یکی دو مدل ایسوس بهت معرفی می کردم ولی با این قیمت خیلی اطلاعی ندارم
تا ۷۰۰یا۸۰۰ چی هست که واسه ps4 خوب باشه!؟؟

آپدیت چه تاثیری داره ؟ واسه زیر نویس که درست نشد با آپدیت
من اولین بار تو نمایندگی سونی قضیه اپدیتهارو شنیدم و دیدم فروشنده ها تاکید داشتن حتمن اپدیت کنید.
بعد که ازشون امار گرفتم گفتن تو تموم قسمتهای تی وی اثر میزاره و به بهبود کارایی تی وی کمک میکنه.

من اولین بار تو نمایندگی سونی قضیه اپدیتهارو شنیدم و دیدم فروشنده ها تاکید داشتن حتمن اپدیت کنید.
بعد که ازشون امار گرفتم گفتن تو تموم قسمتهای تی وی اثر میزاره و به بهبود کارایی تی وی کمک میکنه.

راستش من از وقتی که آپدیت هم کردم تغییری احساس نکردم و همچنان بیشتر قسمت هایی که به اینترنت نیاز داره هم غیر قابل دسترسی هست و با اینکه تلویزیون کانکت هست اما تو بیشتر قسمت ها ارور network میده

راستش من از وقتی که آپدیت هم کردم تغییری احساس نکردم و همچنان بیشتر قسمت هایی که به اینترنت نیاز داره هم غیر قابل دسترسی هست و با اینکه تلویزیون کانکت هست اما تو بیشتر قسمت ها ارور network میده
بیشتر قسمتها مثل براویا تی وی رو دوستان زحمت کش داخلی ترجیح دادن ما نبینیم و شیلترش کردن.

کسی جواب سوال مارو نداره؟؟؟؟:دی
1-ps4 رو میشه به یه مانیتور 21:9 وصل کرد؟؟؟؟؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یه سوال دیگه این شفافیت تی وی های سامسونگ واسه چیه؟؟؟؟؟ اصلا ادم جذبش میشه:دی

آپدیت چه تاثیری داره ؟ واسه زیر نویس که درست نشد با آپدیت
چندان ربطی به اینجا نداره ولی خب اینو میگم امتحان کنید.
نرم افزار MKVMerge رو دانلود کنید و فایل فیلم + زیرنویس رو بدین بهش در عرض 5 ثانیه بهتون یه دونه فایل MKV میده که تو خودش زیرنویس رو داره و توی TV هم درست نشون میده.
دقت کنید اگر زیرنویس تو PC درست اجرا بشه این روش جواب میده. اگر روی PC هم مشکل داره زیرنویستون بگید که یه راه حل هم برای اون بگم.

چندان ربطی به اینجا نداره ولی خب اینو میگم امتحان کنید.
نرم افزار MKVMerge رو دانلود کنید و فایل فیلم + زیرنویس رو بدین بهش در عرض 5 ثانیه بهتون یه دونه فایل MKV میده که تو خودش زیرنویس رو داره و توی TV هم درست نشون میده.
دقت کنید اگر زیرنویس تو PC درست اجرا بشه این روش جواب میده. اگر روی PC هم مشکل داره زیرنویستون بگید که یه راه حل هم برای اون بگم.

هر جور بگید با این نرم افزار کار کردم خروجی که میده رو تلویزیون مشکل زیرنویس رو حل نمیکنه

یک تلویزیون 46 اینچ h7000 سامسونگ از بانه گرفتم خیلی تلویزیون خوبیه و تو رده فول اچدی اکی هست مخصوصا با پلی فور که میزنم .
الان هم میخوام یه تلویزیون فور کا هم بخرم گزینه ها :
samsung 55hu8890
sony 55x850b
samsung 55F9000
همه این تلویزیونها خوب هستند منتها فعلا دارم برسی میکنم . نظر خودم بین گزینه دو و سه هست البته سومی فقط تو بانه هست و باز باید بی گارانتی بخرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or