خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
43x830 رو تاریخ عرضه دقیقش رو میدونید ؟
دقیق نه
ولی SONY گفته بهار در آمریکا عرضه میکنه.همین الان هم بری آمازون آمریکا مدلها رو زده ولی قیمت نداره.
ولی طبق تجربه بنده حداکثر 5 خرداد هست.ولی این سری اینجور که بوش میاد زودتر عرضه میشه.

XPERIA Z3

Sony KD-55X8500B 4K TV نظرتون در مورد این چیه.فقط بگین اینپوت لگ این tv خوبه یانه یه چیز دیگه که شنیدم 200 هرتز هستش بنظرتون مشکلی نداره
این سری در اصل دو مدل هستش.
1- X8500B
این مدل تمام کارایی هاش عالیه،یعنی اینکه 4K 60HZ و HDMI2.0 هستش.ولی متاسفانه موشن فلو خیلی پایینی داره، یعنی 200HZ که برای 4K TV که Upscaler داره واقعاً ضعف محسوب میشه.برای اینکه Upscaler سعی در دو برابر کردن تصویر داره و متاسفانه موشن فلو پایین در تصاویر کیفیت بالا و مخصوصاً با سرعت بالا سایه ایجاد میکنه.

2- X8504B
ولی این مدل موشن فلو خیلی عالی داره یعنی 800HZ.
ولی فعلاً 4K 30HZ پخش میکنه و HDMI 1.4 هستش،البته SONY قول داده بود که با یه آپدیت پخش تبدیل به 4K 60HZ و ورژن ورودی HDMI 2.0 بشه، که مدل USA این آپدیت رو گرفته ولی مدل آسیای پاسیفیک هنوز نه.
فکر کنم این مدل گرونتره.

XPERIA Z3

Last edited by a moderator:
دقیق نه
ولی SONY گفته بهار در آمریکا عرضه میکنه.همین الان هم بری آمازون آمریکا مدلها رو زده ولی قیمت نداره.
ولی طبق تجربه بنده حداکثر 5 خرداد هست.ولی این سری اینجور که بوش میاد زودتر عرضه میشه.

XPERIA Z3

ممنون اونوقت حدودا بعد از عرضه چقدر طول میکشه تا به ایران برسه ؟

دوستان عزیز حسابی کلافه شدم. بیزحمت یه tv که 4k 60hz باشه و HDMI 2.0 رو ساپورت کنه هرتز خوبی و همچنین اینپوت لگ خوبی داشته باشه بهم معرفی کنیم ممنون

ممنون اونوقت حدودا بعد از عرضه چقدر طول میکشه تا به ایران برسه ؟
کسانی هستن که با مبلغ بالاتر تا تیر ماه برات میارن وگرنه باید تا پاییز صبر کنی.

XPERIA Z3

دوستان عزیز حسابی کلافه شدم. بیزحمت یه tv که 4k 60hz باشه و HDMI 2.0 رو ساپورت کنه هرتز خوبی و همچنین اینپوت لگ خوبی داشته باشه بهم معرفی کنیم ممنون
SONY 4K 55X9000B
حدود 13 میلیون

XPERIA Z3

Last edited by a moderator:
میگم این موزد مانیتور وارد بازار ایران شده آیا یا نه ؟

Asus ROG Swift PG278Q، بازی را ببلعید!

شرکت ایسوس مانیتور 27 اینچی ROG Swift PG278Q را برای گیمرها تشنه کیفیت معرفی کرد. این مانیتور حرفه‌ای دارای دقت تصویر 1440×2560 پیکسل (WQHD)، بروزرسانی بیش از 120 هرتز و زمان پاسخگویی یک میلی‌ثانیه است. همچنین ایسوس برای کاملتر کردن این محصول ویژگی‌هایی مانند ASUS GamePlus و NVidia G-SYNC را به این محصول اضافه کرده است. براساس اطلاعات ارائه شده ایسوس این محصول را در نمایشگاه CES 2014 که به تازگی برگزار شده است معرفی کرد که لقب اولین مانیتور مجهز به فناوریNVidia G-SYNC را یدک می‌کشد (این فناوری چندی پیش توسط NVidia ارائه شد). فناوری NVidia G-SYNC در واقع یک برد الکترونیکی است که روی مانیتور نصب شده و به کارت گرافیک اجازه می‌دهد تا نرخ بازسازی تصاویر را با توجه به وضعیت‌های مختلف کنترل کند که این کار از ترکیب روش نرم افزاری و سخت افزاری انجام می شود.

SONY 4K 55X9000B
حدود 13 میلیون

XPERIA Z3

دوست عزیز ممنون از شما ولی من شنیدم این tv 4k 30hz و hdmi 2.0 رو ساپورت نمیکنه میشه یه منبع به من بدید که نشونه چند تا از دوستانم بدم اگه سایتی چیزی هست ممنون میشم.میشه فرق این tv رو با tv که گفتین بگین چیه
[h=3]KD-84X9005[/h]

آخرین ویرایش:
خیر PG278Q و PG27AQ اصلا ورودی HDMI ندارن٬ حتما با مدل های مشابه از لحاظ ظاهری اشتباه گرفتید
ـــــــــــــــــــــــ
من همون اول گفتم می خوام با PC هم کار کنم به نظرتون چشم ادم درنمیاد از فاصله نهایت 30-40 سانتی با 49 اینچ کار کنه؟؟:دی
من هم اون 40 اینچ رو MAX در نظر گرفتم
ــــــــــــــــــــــــــ
راستی دوستان میشه PS4 رو به مانیتور های 21:9 وصل کرد بدون مشکل؟؟؟؟؟
دو مدل دیدم
1- SAMSUNG SE790C که 34 اینچ هستش ٬ رزولوشن 4K ٬منحنی هم هستش قیمتشم حدود 1300 دلار تو CES 2015 فکر کنم نشونش دادن و چند وقت دیگه میاد
2- LG 34UC97 که اینم مشخصات بالایی رو داره
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حالا غیر برند سونی هم چیزی معرفی کنید بد نیستا:دی
شفافیت صفحه برام از رزولوشن مهم تره
نمی دونم بعضی از مانیتور هارو دیدید یا نه اونقدر صفحه هاشون تاریکن که 4000000K هم که باشن از نظر من یه اسمارت تی وی 1080 کل اونو می خوره

سلام دوستان

راستش من یکم اطلاعاتم پایینه اگه میشه این سوالای منو به زبون ساده و مختصر جواب بدید

یه مانیتور میخوام تو رنج قیمت ۶۰۰ ۷۰۰ ، فقطم واسه ps4 میخوام ، اگر میشه یه کاربلد مشتی به ما بگه چه مارک و مدلی بگیرم؟

واسه انتخاب یه مانیتور یا تلویزیون برای بازی باید به چیاش بیشتر دقت کنم؟

Tv/monitor توی این قیمت پیدا میشه؟

دوست عزیز ممنون از شما ولی من شنیدم این tv 4k 30hz و hdmi 2.0 رو ساپورت نمیکنه میشه یه منبع به من بدید که نشونه چند تا از دوستانم بدم اگه سایتی چیزی هست ممنون میشم.میشه فرق این tv رو با tv که گفتین بگین چیه
[h=3]KD-84X9005[/h]
http://www.sony.com.my/product/kd-65x9000b
7bed384cdadacc16996e3668ccecf2df.jpg

تو عکس همون وسط نوشته.البته یادم رفت بگم این مدل مخصوصاً MHL3.0 رو هم ساپورت میکنه. یعنی شما یه گوشی Z2 یا Z3 داشته باشین،و با این گوشی فیلمهای 4K 30HZ گرفته باشین.میتونین با کابل MHL3.0 ( فعلاً فقط تو آمازون آمریکاست، من تابستون گرفتم 125 تومن)مستقیم وصل کنید به 4K TV و با کنترل TV از راه دور هم تمام منوهای گوشی دسترسی دارید و هم از دیدن فیلمهای 4K خانوادگی تون لذت میبرید.

این مدل 84 اینچ هم که شما فرمودین اول اینکه حدود 80 تومنه و به درد خونه نمی خوره.
دوم اینکه هم سری A و هم سری B داره.
سری B مشخصاتش فرقی نمیکنه با سایزهای پایینتر.
ولی سری A برای ارتقاء دادن به HDMI2.0 و 4K 60HZ نه تنها باید منتظر آپدیت جدید SONY باشید(مثل سایز پایینترش)بلکه اضافه بر اون بعد از آپدیت باید به تکنسین های SONY اطلاع بدین که یک قطعه کوچیکی رو پشت TV عوض کنند.
سری C در راهه که وحشتناکه موشن فلو 1200HZ و USB3 ( که میتونید ویدیو های ضبط شده یا دانلود شده از یوتیوب رو داخل فلش USB3) و MHL3.0 و 4K 60HZ و HDMI2.0 هستش.
البته SONY قول داده 4K 120HZ هم تولید کنه.بزودی...

XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ps1 ممنون از زحماتی که کشیدی.فقط سوال اخر اینکه شما گفتی سری c این USB3 رو ساپورت میکنه سری B هم ساپورت میکنه usb3 رو یا نه
عزیز SONY قول داده بوسیله آپدیت نرم افزاری اینکارو بکنه برای سری A و B (از نظر سخت افزاری OK هستش) ولی من بیش از یکسال منتظر این آپدیتم،متاسفانه دو ماه پیش آپدیت مخصوص آمریکا رو داد،ولی آسیای پاسیفیک هنوز نه.
اگه برای شما USB3 مهمه، بهتره که صبر کنید سری C رو بخرید.
از همه نظر سری C عالی هستش فقط بخاطر نازک بودن (4.7 میلیمتر) باندهای ضعیفی داره، اونم با یه سینماخانگی حله.

XPERIA Z3

تو چند تا تلویزیون به این مشکل خوردم راه حلش چیه؟!
نه همه ی بازی ها بلکه در تعداد اندکی از بازی ها وقتی دوربین رو حتی ـروم می چرخونی برخی عناصر خصوصا درختها پر رنگتر میشن! مثلا یه درخت تو فصل پاییز برگ هاش نارنجی رنگه که وقتی دوربین رو می چرخونی این رنگ نارنجی کمی پر رنگتر میشه!!!!
ممنون میشم که راه حا رفع این مشکل که تو برخی بازی ها رخ می ده رو بگید!

درود
آقا من زنگ زدم بانه گفتن سونی 42W800 رو می‌دن 2350 و مدل 50 اینچ رو می‌دن 3700.
به نظرتون ارزش داره مدل 50 رو بگیرم و سینما خانگی نگیرم؟! :-/ یا این که کلا مدل دیگه ای تو این رنج (تو تهران 50 اینچ 4600 ـه) هست از سونی؟! مثلا W804 و W904 چه تفاوت هایی دارن؟! (سامسونگ و... نه)

داداش 50 اینچش فکر کنم 3500 شده.من خودم دو ماه پیش 4100 خریدم.قیمتش خیلی خوب شده.مطمئن باش سایز بزرگتر خیلی خیلی بهتره.اصلا در بحث تلویزیون این اینچه که قیمتها رو تعیین میکنه.
این f8000 سامی چقدر ارزون شده.الان 46 اینچش 4300 هستش به نظرم اینم یه گزینه عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or