amir_afsan_heh
کاربر سایت
ارزون؟!داداش 50 اینچش فکر کنم 3500 شده.من خودم دو ماه پیش 4100 خریدم.قیمتش خیلی خوب شده.مطمئن باش سایز بزرگتر خیلی خیلی بهتره.اصلا در بحث تلویزیون این اینچه که قیمتها رو تعیین میکنه.
این f8000 سامی چقدر ارزون شده.الان 46 اینچش 4300 هستش به نظرم اینم یه گزینه عالیه
اولا مبارکه.ارزون؟!نه بابا گرون هم شده
Sony KDL-50W800 TV - تلویزیون سونی KDL-50W800
دیروز سفارش دادم از بانه برام بیارن احتمالا فردا پس فردا میرسه.
با پول حمل و نقل و گارانتی کلا شد 3920
ممنوناولا مبارکه.
ثانیا میهن مارکت یکی قیمت زده 3450.گارانتیم اگه تکنو سرویس گرفتی که فقط کابل تلویزیونو گارانتی میکنه.قیمت گارانتیشم 25 هزار هستش.موقعی که من تلویزیون خریدم یه گارانتی بود قیمتش 400 هزار بود و پنل تلویزیون رو هم پوشش میداد ولی اسمشو نپرسیدم.من بی گارانتی گرفتم.
داداش سامسونگ کلا اینجوریه چون از پنلهای امولد استفاده میکنه.امولدها رنگ ها رو خوشگل و براق ولی یه خورده به دور از واقعیت نشون میدن.سونی از پنل های ips استفاده میکنه واسه همین رنگها طبیعین و نزدیک به آنچه که در واقعیت میبینیم.سلام دوستان
بین سه مدل UHD زیر کدوم رو برای گیم پیشنهاد میدین؟ البته من هدف اصلیم برای گیم نیست بیشتر برای تماشای فیلم هست ولی خیلی خیلی کم هم بازی میکنم گفتم کلا یه چیزی بگیرم که کامل باشه باز تا 5 6 سال عوضش نکنم.تا الان که هر تلویزیونی که گرفتیم از سونی بوده اصلا خرابی نداشته و خیلی رنگ هاش طبیعی زنده بود یعنی فوق العاده بوده! ولی از الجی و سامسونگ تو فامیل خرابی زیاد داشته بعد رنگ هاش هم کمی مصنوعی بوده!!!
Samsung 55HU8890 TV[h=1]LG 55UB85000 GI TV[/h]
Sony KD-55X8500B 4K TV
سلامداداش سامسونگ کلا اینجوریه چون از پنلهای امولد استفاده میکنه.امولدها رنگ ها رو خوشگل و براق ولی یه خورده به دور از واقعیت نشون میدن.سونی از پنل های ips استفاده میکنه واسه همین رنگها طبیعین و نزدیک به آنچه که در واقعیت میبینیم.
سلام
دوست عزیز سامسونگ فقط تو موبایل هاش از امولد استفاده کرده نه تلویزیون.امولد یک نوع متفاوت چینش ساب پیکسل هست که تو TV سامسونگ به کار نبرده.
اون بخاطر تنظیماتیه که خودشون اعمال میکن اینجوری رنگ ها خیلی شارپ و اغراق امیز تر و چشمگیر تر میشه ومشتری رو به سمت خودش میکشونه! ولی امولد کلا داستانش جداست چون معمولا ساب پیکسل ابی توشون بیشتره به ابی میزنن یا حتی سبز اما جدیدا سامسونگ تو نوت ۴ تقریبا این مشکله چندین ساله رو حل کرده و کیفیت خوبی داره.در ضمن اینم بگم TV ها معمولا تنظیمات اولیشون جوریه که رنگ ها رو سرد نشون بدن که تو نمایشگاه واقعا بدرخشه!! اما تو خونه و استفاده روزمره رنگ های گرم بهتره معمولا TV ها تو تنظیمات چند درجه سردی و گرمی برای رنگ ها دارن که رنگای گرم واقعی تر هست.ممنون.پس چرا رنگ ها دقیقا همونین که در گوشیهاش میبینیم؟پر زرق و برق و کمی به دور از واقعیت.
بیشتر بازارگرمیه این حرفها پنل ips بارها گفته شده که واسه گیم مهم نیست و حتی نتیجه عکسم می ده چون شدیدا سرعت پاسخدهیو میاره پایین بیشتر واسه کساییه که کارای گرافیکی مثله طراحی انجام می دن واسه پلی استیشن هم همون 60 هرتز کافیه مگر اینکه بخای یه سیستم خفن ببندی البته کلا یه بحث علمی هست که چشم انسان توانایی 220 فریم در ثانیه رو داره ولی مغز فقط توانایی تحلیل 30 فریم در ثانیه رو داره واسه همین وقتی به پره های یک چرخ در حال چرخیدن نگاه می کنی توانایی تمایزش رو نداری در مورد این هرتز های بالا هیچ مقاله و تحقیق علمی تا حالا اثبات نکرده هرتز بالا باعث می شه تصویر دریافتی روونتر بشه این حرف هایی هم که می شنوی بیشتر تبلیغات شرکت های سازنده است وگرنه مبنای علمی نداره ولی به طور تجربی من خودم استفاده کردم تفاوت دارن ولی نه اونقدر زیاد که بخواد خیلی مشخص باشه یه مقدار اندکی روی 120 هرتز تصویر روونتر از 60 هرتزه که اونم به تفاوت شیوه رندر پیوسته مغز و رندر فریم فریم gpu بر می گردهبرای ps4 بهتره پنل ips باشه یا tn?
و یکی میتونه دقیق hz توضیح بده که هر چی زیاد باشه بهتره یا نه؟و به فریم ریت هم ربط داره آیا؟اگر داره نهایت بازی های ps4 60 فریم میگیرن چرا باید hz بالا گرفت؟
ممنون بابت جواب راستش مانیتور Asus Mx299q رو میخوام بگیرم که بنظر واسه گیم هم خوبه با اینکه ips ه ولی response Time 5ms ه و 60hz ه و...........بیشتر بازارگرمیه این حرفها پنل ips بارها گفته شده که واسه گیم مهم نیست و حتی نتیجه عکسم می ده چون شدیدا سرعت پاسخدهیو میاره پایین بیشتر واسه کساییه که کارای گرافیکی مثله طراحی انجام می دن واسه پلی استیشن هم همون 60 هرتز کافیه مگر اینکه بخای یه سیستم خفن ببندی البته کلا یه بحث علمی هست که چشم انسان توانایی 220 فریم در ثانیه رو داره ولی مغز فقط توانایی تحلیل 30 فریم در ثانیه رو داره واسه همین وقتی به پره های یک چرخ در حال چرخیدن نگاه می کنی توانایی تمایزش رو نداری در مورد این هرتز های بالا هیچ مقاله و تحقیق علمی تا حالا اثبات نکرده هرتز بالا باعث می شه تصویر دریافتی روونتر بشه این حرف هایی هم که می شنوی بیشتر تبلیغات شرکت های سازنده است وگرنه مبنای علمی نداره ولی به طور تجربی من خودم استفاده کردم تفاوت دارن ولی نه اونقدر زیاد که بخواد خیلی مشخص باشه یه مقدار اندکی روی 120 هرتز تصویر روونتر از 60 هرتزه که اونم به تفاوت شیوه رندر پیوسته مغز و رندر فریم فریم gpu بر می گرده
والا این مانیتوری که شما می گی 2 میلیون تومن قیمتشه مانیتور خوبیم هست ولی تو این رنج قیمت همینجا مطرح کن شاید بچه ها چیز بهتری معرفی کردن اگر بودجه ات زیر یک میلیون بود خیلی راحت یکی دو مدل ایسوس بهت معرفی می کردم ولی با این قیمت خیلی اطلاعی ندارمممنون بابت جواب راستش مانیتور Asus Mx299q رو میخوام بگیرم که بنظر واسه گیم هم خوبه با اینکه ips ه ولی response Time 5ms ه و 60hz ه و...........
بنظر چطوره خوبه؟
اینو هم واسه pc میخوام هم واسه ps4 مانیتوری که الان دارم خیلی قدیمیهوالا این مانیتوری که شما می گی 2 میلیون تومن قیمتشه مانیتور خوبیم هست ولی تو این رنج قیمت همینجا مطرح کن شاید بچه ها چیز بهتری معرفی کردن اگر بودجه ات زیر یک میلیون بود خیلی راحت یکی دو مدل ایسوس بهت معرفی می کردم ولی با این قیمت خیلی اطلاعی ندارم